Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2008-02-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2008-02-02

felhívott péntek este 23.07kor a Tamás és először bocsánatot kért, utána meg beszélgettünk mindenfélékről. többekközt ugye arról is amiről nem vele kellett volna hogy beszéljek. de ő beszélt erről a múltkor X-el (aki az a személy akivel tulajdonképpen nekem is meg kéne vitatnom ezt az egész dolgot.), és most így elmondta h mi is volt ez a dolog. mert eddig nem akarta. hát őszinte leszek (legalábbakkormárén), kurvanagyot csalódtam. nem is tudom hogy lenne-e értelme h ezekután beszéljünk a dologról. mármint megmentésről meg ilyenekről. ha egyikünk sem akarja. azért ez vicces. h ugyanazt akarjuk mindketten de a másiknak egyik sem mondja el. őszintétlenség. ennyit erről hogy legjobb. lehet hogy ugyanazt akarom, de én akkor nem kezdek el olyan dolgokat megpróbálni amik ennek a bizonyos akaratomnak pont az ellenkezőjét mutatják. nem csapom be az embert. ő hiteget és tervezgetett és szintemár bűntudatom vagy lelkiismeretfurdalásom volt hogy én nempont így tervezem, mikor kiderül hogy őis teljesen másképp. akkor ez mire jó? legjobb. csalódás. tényleg nem értem. igen, énis mondhattam volna h hagyjálmár a jövőképeiddel. ennyi erővel. igen. de annak ellenére h nem azt akartam, az se lett volna rossz. de nem gyártottam vele új terveket arról amit nemakarok. egyáltalánnem. Istenem, de hülyék az emberek. olyan őszintétlenek. olyan számítóak. olyan....iksz. aztán ezek után most álljakelő hogy miafasznak viselkedsz így mikor nem is ezt akarod, miafasznak mosolyogs mikor szóba se akarsz állni velem, miafasznak mondasz olyat amit másképp gondolsz, miafasznak állszmég szóba velem?? vagy mondjam el hogy én mit akarok és akkor az egész olyanlesz mintha a gonoszNiki miatt történne úgy ahogy. kitalálok majd valamit. drága Tamásom. köszöntem hogy felhívtál.

ezígy..kicsit zavaros lehet.. de nem írom le részletesen mert akire tartozik az majd megtudja, akire nem az meg netudja. csak nem bírok mindent magamban tartani.. nincs senki akivel beszélhetnék. szarügy. biztos én rontottam el valahol, valamikor. már nemérdekel. el akarok menni innen a fenébe, itt akarom hagyni ezt az egész bagázst. egyedül megyek tovább és elérem amit akarok. és pont. és nincs szükségem több olyan emberre akinek a száján nem az van ami a szívén. nincs szükségem olyan emberekre sem akinek csak az kell hogy legyen valaki hogy ne legyen egyedül. és nincs szükségem kényszermegoldásokra sem. azt mondják egy őszinte ellenség jobb egy nem őszinte barátnál. majd igyekszem.

a másikmeg az Y. úgyérzem most ottvagyok hogy az érzelemskála közepén. asszem ha megbeszélnénk hogy egyik véglet, akkor talán sikerülne. de ha úgy döntene hogy megpróbálja h másik véglet, akkor aztis vissza tudnám hozni. nemtudom ez jó-e. talán az lehet. de most ami van.. az ilyen semmi ami minden. kábé.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat