Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 11.

Ma kedd van..már megint tökre rég írtam (kb 3 napja :D) de ez nekem tökre rég..mer jó lenne naponta írni.. vasárnap este nem volt net, tegnap meg ugye lotte..és ezér nem netezhettem..
Múltkor előszedtem a Rasmus cédéimet és azokat hallgattam.. tök jó volt :) Most is azt hallgatom, épp a Help me sing megy..
Ma reggel nem voltam benn első 2 órán suliba mer fogszabályzásra kellett mennem..lenyomatot vettek de nem volt olyan rossz..és ráadásul kihagytam a matekot..az Illés volt benn úgyis (mer Rózsa néni nem volt) aki tegnap fizikán (itt is Rózsa néni hiánya miatt volt benn..) ránkszólt a Vikivel h beszélünk.. vagyis cs rá.. de mivel az ember nem magába beszél ezér gondolom nekem is szólt a dolog. :) De aztán mikor kérdeztem vmit akkor meg "mondjad tündérkém!" ?? :))
Na szal ugye nem mentem be és mivel tegnap este jutott eszembe h nem emgyek ezér nem mondtam Vikinek meg senkinek se és reggel írt egy smst meg a Nádi is :) tök jól esett:) persze én már csak akkor láttam mikor beértem a suliba mer addig nem néztem atelefonom :)
(Most a Madness megy.. "Cry cry when there's something to cry about.. Cry cry baby but don't drown in the sadness.." olyan jó, nekem a zene az mindig ad valamit.. sokszor a szöveg által.. A legtobb számban van valami jó gondolat ami úgy tetszik.. a legjobb meg ha az egész szöveg egy jó gondolat :) )
Nah.. ma Vikinél van a füzet ..azt mondta írni fog egy oldalt Feramoról mert akar.. megleődtem mer ő nemigen szokot róla írni ha meg mondja akkor se mindig jött még eddig össze :) na de most hátha.. Tegnap mikor matek előtt feljött a fiúkhoz Feramo , akkor is ugye..hát élveztem a helyzetet ,na.. és mondtam valamit nemtommár mit, a léyneg h kifejezte h odvagyok érte.. erre a Bogi mondta h "Niki ne fuss olyan kocsi után ami nem vesz fel. Márpedig te már egyáltalán nem férsz fel erre a kocsira".. hát őszintén szólva elég szarul esett.. nemmintha nemtudnám nagyon jól h így van.. csak..még ezt így nem mondta senki a szemembe.. Viki is állandóan azt írja h "..lehet h van esély lehet h nincs.." holott ő is tudja h nincs cs nem akarja mondani.. de lehet h pont ez kellenne.. néhányszor elmondani h mi a fenének vágyakozom a lehetetlen után..aztán talán nem tetszene.. bár az őt nem változtaná meg szal még tetszhetne..de .. az én hozzáállásom változna meg..gondolom..
Ja, tegnap tök jófej volt a Balu :) Busszal mentem haza de míg nem jött a busz a suliba maradtam és a Baluval dumáltunk egy csomót , aztán le is késtem a buszt :) de a következőn legalább ott volt a Helyes Anyajegyes Pasi :) Ha már Balunál tartunk.. Ma egy szünetbe mentünk kajálni Feramoval.. és.. nemtom megint h mitől (nyilván miatta de nmcsinált semmit szóval nemtudom h mitől) de olyan szar kedvem lett..nem is ettem semmit... aztán mikor kimentünk az ebédlőből akkor leültem egy padra..Balu rögtön odajött h miabaj.. mondtam h Áron..felfogta, aztán nem is nyaggatott tovább, elment.. Aztán jött az Évi, együtt elindultunk fel németre és akkor jött szembe a Balu h "ugye már nincs baj?".. és megölelt..és ..annyira jól esett...nem mondott semmit..ami vigasztalt volna vagy valami.. csak egy kérdés meg egy ölelés.. de..na, jól esett :)
(F-F-F-Falling megy.. emlékszem ezt a számot a Levi mutatta mikor Visegrádon voltunk velük kirándulni.:) az olyan jó 7vége volt :)) )

Ajj holnap töri dogát írunk, "Károly Robika és fiacskája Lajoska" h Esztit idézzem :D.. ez 10 oldal a füzetembe.. és bele se néztem..annyira nem érdekel.. megint egy 1est fogok írni.. :( Most lett volna időm de ehyelyett a legelső otthoni levelezőfüzetünket olvastam. :)) Tök vicces dolgok vannak benne.. ez még 8. évvégén volt.. mikor levelet akartunk írni a Palinak :) ..meg nekem még Mr Vienna Sausage tetszett :) Aztán még 9. elején is ez a füzetünk volt mer akkor még nem írtunk bele olyan sokat.. és akkor mind2őnknek az Áron tetszett (egyikünknek még ma is ...) .. és elneveztük PFÁ-nak :D (= Patkány/Pöcs Fejű Áron ).. meg teleírkáltuk a füzet elejét mindenfélékkel.. pl Vienna Sausage és a bugyi :DD emlékszel Viki? :D.. meg van egy szív..amibe B.V + N.Á volt eredetileg írva.. de átfirkálta N.Át és odaírta h A.Á...aztán mikor ez is elmúlt ismét firka és most P.Á. áll ott :))) azóta is..
Meg a füzetben csomó minden a titkosírásunkkal van írva..elég nehezemre esett már h elolvassam.. de sikerült :) Na, mind1, alényeg h jó volt ezeket most elolvasni :)))
Sztem most megyek is.. Mai napról úgysem írtam tulképp már semmit de sztem hamarosan megjelenik az üzenet h Béla 5000 karaktert másfél óra alatt tud elolvasni úgyíhogy ez nem is olyan kevés és hagyjam már abba az írást... Szóval ezt megelőzve: befejezem..
Ciao



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat