Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-11-26

Hi

Az előző bejegyzésben leírtakkal kapcsolatban nem történt semmi változás tegnap este óta..
Viki ugye akkor lelépett msnről vagy letiltott.. már nemtudom melyik megoldást választotta.. Thomas meg fent se volt.. Jah meg az Esztivel se bezséltem, de nemtom mégis hogy fogom vele közölni a dolgokat..

Amúgy ma olyan semmi különös nem történt... Csak egésznap fájt a hasam.. egyetlen jó lett volna benne h nem kellett volna mennem úszni erre anyuék se mentek mer tegnap Bécsbe voltak és a jeninek tanulnia kellett...
Megcsináltam spnaoyl házit, angolból meg olyan házi volt amit én már tavaly megcsináltam szóval az nem kell..Holnap meg német oktv úgyhogy holnapra tanulnom nem kell... Törit írtam még új füzetbe, remélem holnap sikerül befejeznem és akkor végre a normális füzetembe írhatok, nem lapokra:) De hát az én hibám... h lusta voltam az elején új füzetet kezdeni..
Jah meg ma még csomó vezsekedés történt mindenféle apró faszságok miatt... Komolyna néha kezdem úgy érezni h apu kedvenc mondata igaz, azaz a nők utálnak harmóiában élni, főleg egymással... Olyan apró baromságokon akadnak ki és ingerültködnek anyám meg a hugom hogy egyszerűen nem értem mire jó az egész.. Jó, ők spec nem egymással utálnak harmóniában élni hanem velem..meg apuval.. De tényleg olyan helyzetek .. amik tök normálisak.. le lehetne reagálni ey nyugodt szóval is.. v egy légyszívessel v vmi.. de imádnak veszekedni meg nézeteteltérni, úgy látszi.. tök hülyeség.. El is fogok költözni mer engem is megfertőznek..komolyna..ilyen légkörbe ahol mindneki idgees, csoda ha nem leszek én is ilyen mint ők..jó már olyan vagyok..:D De kezdek leszokni róla..asszem..legalábbis remélem.. nem akarok olyan hülye lenni..

Hohó... vannak még csodák..: Vikivel bezsélek msnen.. és most közölte h majd ő változik.. komolyan mintha olvasta volna a tegnapi naplóm és mindent úgy csinálna ahogy leírtam h hogy kéne lennie... Fura.. mer állítólag magától jött rá ezekre mindennapi tevékenységei közbe.. hm.. érik még meglepetések az embert..:)
Hm hát akkor mindne tökéletes lesz és happy..:D
Holnap oktv.. hmhm tök jó lenne ha utána hmhm... Dehát mégsem várhatom el.. na mind1 majd meglássuk milessssz.
Tök szar péntek óta nem is beszéltünk.. én meg írtam volna neki de alig van pénzem és nem kéne elkölteni.. nemtudom anyu mikor tud feltölteni... Szóval gráájjúá tök rossz.. Annyira de annyira remélem hogy nem haragszik rám a péntek miatt... Megérteném.. ha haragudna.. de olyan szarul tud időzíteni:).. Meg majd beszélek vele és akkor nem fog..:)

NNa.. megyek
Honap szurkoljatok bár úgyse fogok tudni semmit:)
Najó pusszipá




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat