Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 23.

VAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Köcsög internet h lefagy miatta a gép aztán odaveszik az egész naplóm!!!!!!!!!!!!!!!! PEdig már a végén jártam!!!!!!!!! Faszom!!!!!!!!!!!
Na sebaj... Hót nyugodt vagyok...kezdem előröl.
Szal.. Miről is írtam először? ....Ja igen h de jó h mindenki arról beszél h a műsor hogy öszehozta az osztály. :)) Zsu meg Vik naplója is erről szólt, meg az osztályból mindenki msnes nevébe benne volt h milyen jó a 10A. Szóval én má nem is rok semmit erről. Csak annyit, h hétfőtől úgyis minden a régi lesz sajna, és h szerintem azér annyira nem válozott az osztályközösség, annyival nem lett jobb, mint ahogy valaki írta a naplójába, had ne nevzzem meg...Szóval azér annyira nem kéne elszállni...
Aztán mi volt még... Ja, tegnapi nap. Takarítás, amit félbehagytam h elkészüljek mer Vikiék jöttem értem , mentünk vmi kreatív boltba.. Úgy volt 2re jönnek, erre 4re voltak itt.. Aztán még Viki sürgetett h siessek a cipőm felhúzásával..Vazz mintha pontosan odaért volna..
A bolt zárva volt, szal az Iparművészeti Múzeumba mentünk be ami ott van vele szembe. Jó volt, nekem tetszett. Aztán hazajöttünk. Itthon anyuék (ja közbe hazajött apu) közölték h megyünk útlevelet meghosszabbíttatni (dehülye szó..tök nehéz leírni..) Baromi jó, ugyanis nem éppen voltam rá alkalmas h 10évre szóló fotót csináljanak rólam..Úgyhogy tök happy voltam mikor már ott voltunk és láttuk h zárva. :) Örök hála hugomnak aki miatt később indultunk..ugyanis pont lekéstük..:)
Aztán elmentünk McDonaldsba. Akárki akármit mond, és akármennyire hízlalnak az ottani kaják, én szeretem őket. Bár nem túl gyakran eszek ott szal azér a hízlalós rész nem is nagyon vonatkozik rám..
Aztán ma.. Megnéztem GPt. Törökország, ahol a F1 is volt ( persze a magyar pályát mér nem tudnák átalakítani h motoroknak is alkalmas legyen??) . Tetszett a verseny. Megnéztem a 125öst is. Izgi volt, mer elöl az első 5-6 egyfolytába előzgették egymást, végére már mindenki volt 1 darabig első.. :) Kalio kiesett- nem kellett volna mer így tutkó h nem nyeri az évet-ahhoz Luthinek egy pontot sem szabadna szereznie a köv versenyen és Kalionak nyerni kéne. Luthi nem lett első, helyette vmi helyes francia csávó nyert. Talma nemtomhányadik, de egy szót se szólhat a KTM mer igenis segítette Kaliot!!
GPben Gibernau indult első helyről, de vmit megen elrontott, szal sokadiknak jött vissza, de végül 5.nek feljött. Rossi második lett, első Melandri -megérdemelte, első győzelme :)) És a harmadik Nicky lett :)) Így most összesítettbe is haramdik..tök jó :)))
Aztán meg GP után tanultam. Apu úgy volt h 6kor elmegy, vártam h végre tok netezni, erre most, fél9kor még mindig itthon van.. Szal tiokba netezek. De msnezni sajna nem tok titokba.. :( Tök rég voltam fenn pedig.. :(
Na sztem megyek, hugom mindjár végez fürdéssel, megyek utána.. Aztán alszok..reggel nulladik óra..röpi :)) Úgyse fogok tudni felkelni.. Majd megpróbálok.
Na lépek, pá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat