Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-17

Szio (ez olyan Esztis köszönés..:D )
Ma reggel tök nehezen keltem fel... Tegnap este megnéztem a Megasztárt..nem teljesen az elejétől..sőt alig láttam belőle, asszem talán 34 emberkét.. Na mind1..Tökre örülök hogy az a 2 csaj jutott be ..őket pont láttam.. :) És annyira jók voltak sztem!! Meg a szőke pasi..az is tetszett :) Jó hangja van, mikor az első selejtező vagy mi afene volt akkor is ő tetszett.. De kár h cs vigaszágas..
Aztán ezután még megnéztük a Született feleségeket.. Újabban ezt is nézem:)) Nekem végülis tetszik.. Egyébként tipikusan nem az a sorozat amitől függővé lehet válni, szerintem..mer pl egy Jóban Rosszbant mikor megnéztem akkor tökre kiváncsi voltam h úristen mi lesz a következőben húha megnézem.. De aztán valahogy mégse néztem meg.. Ezt viszont nézem..de nem vagyok függő..:DD
Ma reggel szóval alog bírtam felkelni.
Első óra francia.. dogát írtunk..Jó szar lett.
Aztán tesi.. Tesi előtt.. Ja erről jut eszembe, tegnap nem is írtam, pedig tök vicces volt :D Tesi előtt álltam a tükör előtt és volt egy szempilla az arcomon. És ha szempilla van akkor mi a Vikivel mindig szoktunk valamit kívánni, ráfújunk, felső-alsó és akkor jee. :) És ott mellettem a Viki, mondom neki: Van egy szempillám. Kívánsz? Erre ő meg csak néz hogy mivan?? Aztán mikor lesett neki hogy hogy értettem akkor röhögtünk egy jót mert ő félreéetelmezte a kérdést..:D:D:D
Na ma tesi előtt meg.. Kérdezte én meg mondtam hogy ne tudok menni abátyja szalagavatójára. Erre tökre kibukott és ott csapkodta a falat satöbbi.. Aztán ott nyafogott hogy jaj menjek már Mondtam jó akkor otthon még megkérdezem aztán felhívom. Felhívtam mondtam hogy nem, és erre megint ott izélt hogy jajj hát deizé... Így a 4 perc beszélgetés abból állt hogy ő izélt hogy jajj d emér és hátha és biztos nem és ájj meg úú és húha... Semmi értelmes nem volt, sztem le lehetett volna rendezni 1 perc alatt... Aztán meg lecsapta a telefont.. Vazz. Nemtom min kellett így kiakadni..nem az esküvőjére nem mentem el amit már 3hónapja megígértem, hanem a bátyja szalagavatójára , amiről még tegnap sem tudtam biztosan hogy megyek e vagy nem... Ő meg inkább úgy viselkedett mintha az előbbit mondtam volna le.. Nem igazán értem hogy ez miért akkora probléma, de biztos velem van a hiba..
Tesin Zsuzsanéni mondta hogy nem akar velünk harcban állni csak tegnap olyan helyzet volt hogy itt duzi ott duzi, és nem tudott hogy dönteni ezér rágott be.. És ma röpiztünk cserébe :) Azér jófej zsuzsanéni..:) A röpi egészen jó volt.. a Tündiék ellen hát olyna szokásos, a másik csapat ellen meg tök vicces volt anniyt röhögtünk..:))
Aztán biosz. Úgy volt hogy írunk de végül megkérte Emese a tanárnőt hogy ne..És mivel mindneki helyeselt ezért aztán nem írtunk. Még jó különben jó szar lett volna... Bioszon tökre meglepődtem, Tündi írt egy levelet hogy "Bocsi a tegnapi bunkóságért, nem teljesen volt szándékos" meg egy mosifej és az aláírás.. Hát meglepett hogy Tündi ilyenre is képes.. nem nagyon számítottam rá. De jól esett :) Csak nemtom.. persze írtam h oké meg én is boci h bezsóltam.. de.. Azér ez elég bunkóság. És mivel a tündi ilyen ezért valószínű h máskor is elő fog ilyen fordulni.. De reménykedjünk hátha nem :)
Utána 2 német.. Első német előtt lent voltam Vikinél, büfébe álltuk az egész szünetet Viktorral meg Márkkal.. Aztán mentem fel.. És csöngettek de én azt hittem hoyg az még csak ajelző ezér nem siettem de aztán kiderrült h az igazi csengetés volt..mind1, és nyitottam be a német terembe, elég nagy lendülettel..pedig azért még vigyáztam is h hátha ott áll mártinéni..És ott állt..:) Szegényt jól hátbavágtam az ajtóval, ráadásul kiöntötte abögréjéből a kakaója felét a Boti cuccára...:D:D Nagy röhögés, Pető még meg is jegyezte hogy erősebben kellett volna..:D Nah legalább elment egy perc az órából..:) És még mártinéni is csak nevetett és nem volt ideges vagy valami..sőt kövi órán még viccelősött is h megy csinál magának még egy adagot..meg hogy most majd vigyáz nehogy jöjön valaki..:) Németen doga volt hát sztem 4es...
2 német közti szünetbe meg tök vicces volt, ment a zene , és egy 9.es csávó először az elsőn a folyosón táncikált, aztán meg lement az aula közepébe és ott... Táncolt valamit 3 másodpercig, felment, 10 mp beszéd a 2 haverral, megint le, tánc, és így tovább és így továb... De nemtom ezt mér csinálta.. De vicces volt, mer a Titáék már a második lemenetelénél tapsoltak neki, aztán később az Ákosék még pénzt is ledobtak neki..:D:D
Második németen semmi... Megbezséltük Zsuval hogy csak németül fogunk beszélni..Nekem nem mindig jött össze de ő mindig rámszólt..:) Vicces volt:))
Aztán kaja.. Előbb kijöhettünk németről, úgyhogy végre a Vikiék előtt állhattunk a sorba..:) Az Élet apró örömei..:)
Utána matek óra.. Jaj hát az nagyon izgi volt.. Szett egy tróger..
Aztán szerencsére nekünk a második matekra nem kellett bemenni mert ugye előadás... Ma a fogyasztóvédelmi volt.. Egy ilyen fiatal csávó volt ben, tök vicces volt, nekem nagyon tetszett :))) Jó volt az előadás is, sztem eddig ez volt alegjobb, mert egyrészt mivel a pasi vicces volt, másrészt izgire is hozta össze az előadást, harmadrészt sztem meg az is jó volt hogy ez olyna téma volt ami a mi normál emberek hétköznapjaiba is azér beletartozik picit.. Szóval azér pl filozófusokkal nem minden nap van dolga az embernek, de egy ócska kínai karácsonyfaégősorral gyakrabban.. Szóval tetszett:))
Utána Vikiék elmentek haza, én meg maradtam picit, míg anyu nem jött, addig odajött Balu és vele beszélgettem.. Jófej gyerek :) Ja, múltkor kajánál mondta a Viktor hogy megint mennek ilyen Mikulás kirándulásra december elején, és hogy azt mondta a Karskó hogy lehet hogy hívnak majd megint minket is :)) Tök jó lenne :)
Mielőtt még elmentek a Vikiék..Ott volt Feramo..És ollyan aranyos a csíkos sáljával.. meg még sapkája is van.. Annyira jófej..és cukee :)) És .. már pedig kezdek haladni a tervemben.. erre ma a folyosón úgy a szemembe nézett...hogy olyan édes volt :)..és mindent elrontott...:(
Aztán jött anyu, elmentünk a könyvtárba h kivegyem a Sátán fattyát..mer Zsunak el kellett olvasnia és azt mondta hogy neki nagyon tetszett.. úgyhogy gondoltam elolvasom :) Meg a Candide-t is ki akartam venni emr kell irodalomra..meg fénymásolni akartam, azt az E-számok könyvecskét amit ma kaptunk..kaptam volna ha nem a Viki kapja..És a Vikiét akartam lefénymásolni magamnak.. Mind1 szal könyvtár.. A sátán fattya nem volt volt bent, a candide nem jutott eszembe, fénymásolni meg csak ottanit lehetett.. szal nem jött össze egyik se:) De mondta a nő hogy szembe a paírboltba lehet fénymásolni.. Átmentem, meg is csinálta a csaj.. Tök aranyos csaj volt :) Meg szép is volt :)
Aztán hazajöttem, meg tanultam..
Tegnap óta bent van a cica, (az 5 kicsi közül már csak egy van meg..egyik ugye..hm.. a msáik 3mmeg passz hova lett... :( ) Szóval ezt az egy picit behoztuk és itt alszik folyton, oylan aranyos..:) Emlékeztet egy régi cicámra.. Meg van egy helye, ahova anyu csak úgy lerakott neki valami meleg rongyizét..és azóta állandóan odafekszik el.. Meg ha valaki elmegy előtte akkor mindig feláll és odameegy a lábaihoz dörgölőzni..aztán megy utána míg be nem csukják előtte a szobaajtót :) :(..mer a szobába nem szabad bejönnie..
Na jó..megyek..
cupp.
jó8
csá




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat