Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 15.

Szombat van... utsó bejegyzésem meg szerda.... ajj de szar pedig olyan jó lenne mindent leírni..mindennap írni bele.. Csomó dolgot elfogk felejteni mer nem írom..pedig nem akarom őket elfelejteni...
Na de ez van... Csütörtökön azér nem írtam naplót mer ugye itt volt a Viki :) Hazaértünk, leckét írtunk, vagyis én, mer ő meg másolta a lemaradásait amikor órákon nincs kedve írni.. szal én addig lecke után a levelezőfüzetet olvastam :) Aztán neteztünk..Viki a haverjait rendezgette a tevéjénél vagy egy órán át..utána hotdogra regisztrált.. Aztán este meg Feramoról és Juroanról bezsélgettünk... a reggeli ébredésről... :))) jó volt :)
Péntek reggel aztán busszal mentünk de csak DaniMáté volt a buszon közülük.. Pozdi cs későbbivel jött.. aztán suliba mikor jöttünk ki a ruhatárból, ott állt a Levi és ránkijesztett.. aztán lementünk 3an a lelátóra,kikérdeztem töriből a Levit,aztán a Vikit is elkezdtem de vhogy az lett belőle h én átnéztem ő meg a focit... Aztán a doga felét tudtuk.. A fizikát megkaptuk,3as let..de nemtom most ez tz?? mer megtarthattuk..szal remélem cs kék.. Meg france doga..jó lett... Meg matek doga..Vikinek szar lett , utána bőgött is a folyosón.. hát nemtom, na mind1..meg egész végig szar kedve volt..
Aztán pénteken meg próba volt a műsorra 5től 7ig..tiszta káosz..ez volt az első színpadi próbánk, és már cs egy lesz..és pénteken előadás..vááá.. Van egy jó jelenet amúgy, amikor az osztályban névsorolvasás van..az naon jó..meg Zoli tök jól játsza a tanárt.. Meg még a végén az a Májusi Kalapács v mien zene is tetszik..
Próba után mentünk el,Zsuék Pozdival bezsélgettek..aztán ők is jöttek velünk..Zsu szóvátette h otthagytuk e volna őket.. Vikivel ezen megint összekaptak,.. egész út szinte erről szólt.. Én meg kussoltam végig.. Nem is mondok véleményt , sztem mindenki tudja h mit gonolok..
Utána felmentem Vikihez, megvigazstaltam mer ..hát mind1.. jó szar lehet neki..sajnálom azér :(
Aztán ma meg voltunk ezen a 'Kézműves kiállítás és vásár'on a PeCsába.. ahol majd a Rasmus koncert is lesz cs megint elfelejtettem h mikor és mennyiért..jó lenne menni.. úgy szeretnék :)
Na a kiállítás sztem baromi jó volt, nekem nagyon tetszett.. lehetett csomó mindent csinálni is..pl pólóra rávasaltak vmi mintát amit választottál és azt textilfestékkel te kiszínezted meg átrajzoltad.. és én egy ilyen szürke szívet ölelgető Teddy macit csinálta..olyan cukiii lett :)) nagyon édes :)
Meg vettem egy fülbevalót,karkötőt, gyöngyöket.. itthon már hozzá is kezdetm karkötőt csinálni.. Ja meg csináltam vmi.. madáretetőt v mi a neve... De cs iylen pici..úgy kell csinálni mint akosárfonást.. de nem kell végig..na mindegy , és aztán raktak bele ilyen 1centis madarakat, tök jól néz ki :)
Viki megy holnap moziba a bátyjával meg elemérrel.. :) Tök jó neki..mondta h menjek de nem mehetek .... sajna pedig tök jó lenne..bár nemtom ..Elemér olyan..á mind1, szal annyira igazán nem is akartam menni..de nem is mehetek szal lényegtelen.. Remélem Viki jól érzi majd magát azér :)
Ja lesz vmi évfolyamkirándulás 10.eseknek.. vmi kulcsosházba.. játékok, ilyenek meg szombaton kirándulás..Zsuék mennek, gondolom.. én nemtom megyek e.. első kérdés apám elnged e.. ha el akkor is még meggondolom.. mer..mindegy ezt is tudjuk hogy miért.. Ott lesz Pozdi is.. Viki eléggé örül neki.. bár.. áááááá nem ... nem írok semmi véleményt. Nem akarom h berégjon,megsértődjön..stb
Be is fejezem..
Jó8, pussz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat