Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-02-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-02-08

Hali:):):):):):):)
Tevém épp féktelenül bulizik... ünnepli a szülinapom..:)
Hát ja... 16 éves vagyok..olyan rossz egyre csak idősebb leszek és pont nem akarok...
Apu itthon adott nekem egy számot ajándékba..szal így szülinapomra.. Omega: 16 évesen... Mikor megmutatta akkor elsírtam magam..olyan..szép..meg szóval ..meghatott a pillanat..:) Végigbőgtem az egész számot aztán azóta is azt hallgatom..
Aki először felköszöntött az apu volt..még tegnap.. aztán ma reggel anyu, Jeni, ..suliba az első Balu volt.. nagyon meglepett.. Bogi leakart menni hozzájuk h a Viktortól valamit elkérjen, mondta h menjek vele.. mentünk és pont szembejött lent a Balu.. és akkor ahogy így jött tökre moslygott megölelt meg adott puszit is:) olyan édes volt:) Ezután Bogi b.sz.ezett, akkor jöttek Eszti meg Lili, akkor ők is, Esztitől kaptam egy kindercsokit is..:).. utána Zsuval a büfébe találkoztunk, ő ott.. aztán jött Vik meg Eszti.. Eszti francián mondta, Viki meg nem.. csak azt h ajándékot majd valamikor kapok.. Nemtudom..nekem valahogy jobban esett volna ha inkább azt mondja hogy boldog születésnapot..és személyesen nem levélbe meg smsbe...szarok az ajándékra.. pl h apu mutatta azt a számot ..meg az h a Balutól kaptam puszit meg felköszöntött elsőként meg minden.. annak sokkal jobban örültem mint az ajándékaimnak.. Ez volt névnapomkor is.. de mind1.. majd.. talán a többi felköszöntés kárpótolja..de nemtudja.. nemtom..:(
Lehet egyébként h el vagyok szállva v nemtom de nekem annyira jólesik pl most szülinapomkor ..szal h jólesik h felköszöntöttek..akik felköszöntöttek.. h eszükbe jutott.. v emlékeztette őket reggel 6kor a telefonjuk.:) ..szóval szimplán csak h azt mondják nekem h boldog szülinapot és mosolyognak..tök jól esik:)
Nah..igazából most csak ennyit akartam írni.. h szülinapom és akkor írjak már naplót.. Ez is lehet h hülyeség h ennyire fontos nekem a szülinapom..de ilyen egyszer van egy évbe..ráadásul 16odik meg egyszer egy életben.. Meg egy szülinap..az ..fordulópont..bár épp olyan vagy mint tegnap.. de ..más érzés..h mostnár egy évvel öregebb vagy..és egyre csak öregebb.. Hú mikor kis 12 éves voltam..mindig 15-16 éves akartam lenni.. hogy majd akkor nagylány leszek és dejó... bemehetek a moziba a korhatáros filmekre..meg anyuék engedékenyebbek lesznek meg csomó más ilyen hülyeség..:) De most..inkáb 12 lennék..Bár amúgy ez az "az akarok lenni ami akkor voltam mikor az akartam lenni ami most vagyok" -helyzet ez szinte végig kíséri az életet..sztem:)
Najó..szóval akkor megyek... aztán.. most itthon van apu.. de majd ha nem..nem akarom h ne legyen itthon..csak h ha már nem lessz akkor gépezhetek töbet ..akkor írok naplót,...többet és gyakrabban :)
Na pápá, pussz
Happy Birthday to me:)


Még annyit akarok.h leírni a képeslapjaimról a szövegeket.. meg ami a tortámon volt idézet..

"Ha szeretsz, többet látsz a világból.
S minél többet látsz, annál jobban szeretsz. "
Saint-Exupéry

a tortán meg.:
" A legfontosabb óra mindig a jelen,
a legjelentősebb ember mindig az aki éppen előttünk áll,
a legszükségesebb tett mindig a szeretet...."


Sztem tök szépek:)
na jó8



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat