Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-30

"Nagy arc ez a pozdi...amúgy rájöttem akármilyen sexisten is...nem tudnék evel járni..a másik sexisten az áron..fura hogy a Gellén Niikiék pont a legjobb fiúkat választották..ki a tömegből.."
Hm..:) Egy részlet Zsu tegnapi naplójából..:) Hát igen.. a legjobb fiúk a tömegből...
Amúgy tök jó, mer most megint nincs az Áron, Zsu azt mondta h kórházba van mer műteni fogják..a torkával van valami.. Szegény..:( De jó hogy nincs.. mostmár ezalatt míg nem lesz, télleg siekrül majd elfelejteni.. Már télleg tök jól megy..:)
Hát a tegnap este az nagyon jó volt...:))
Mai nap meg oylan semmilyen de vicces:))
Francia előtt a Viki visszakapta a barátság füzetét a Bogitól, nála volt kábé.. 4 éve..:) Csak elfelejtette és most találta meg..és francia előtt azt olvastuk...hát tök vicces :DDDDD Olyanok vannak benne.. pl h Emese kedvenc énekese Britney volt...:) Ki nem nézném belőle.. Meg az Eszti válaszai..az kész..: Izé..meg a firka..:) ja és a csodás rajza..:P Ja meg van egy kérdés, hogy ha felnőtt leszek és házam lesz akkor milyen növények lesznek benne.. Viki, ilyen értelmes kérdést..:)
Németen halálra untam magam.. jaj holnap tz... de nem tudok erre mit tanulni..majd a szavakat árnézem de levelet azt tudni fogok írni sztem..
Irodalmon semmi..
Előtte elmentünk büfébe , vettünk kaját , somlóit, ropit meg hasonlókat :) mer irodalom után töri jött amin filmet néztünk meg néztük föcin is meg a szünetbe is belelógott... Szóval késtünk a tesiről.:) De jó film volt, Luther... Nekem tetszett, de sajna a végét nem néztük meg mer akkor már menni kellett... Pedig kiváncsi lettem volna.. Filmnézés közbe meg volt h leállt a projektor és akkor szólni kellett a Kukusik Petinek.. ohh..az a szexisten..:)):P Szinte már az ANTAL közelében jár.. De az antal legalább még szabad, nemúgy mint a peti..:)) Na jó...fúj... :((PP :)
Tesiről ugye késtünk.. Zsuzsanéni aztán azt mondta h mivel késve jöttünk ezér később enged ki minket..hát dejófej.. Amúgy a tesi óra jó volt, először futkároztunk, de most nem szinte elmaradt a Zsuzsival a seggrecsapósdi meg kergetősdi játékunk..:) Futás után röpiztünk, hát az angyon jó volt...:D Végig röhögtük az egészet..:DD Utána mikor oldalt játszottunk akkor is megvolt azér a hangulat..:) Ez most angyon jó teióra volt..:))
Tesi után meg nem találtuk az öltöző kulcsát.. Ott ültünk a folosón, kerestük má mindenhol és sehol nem volt..se lent, se fent, se aradiátor alatt, se az ajtólyukon berakva.. sehol.. Már elindultunk hogy akkor kajálunk, de jött a Karskó és elővarázsolta nekünk a kulcsot..amit egy takarítónő felvett és levitt mert aszitte valaki elhagyta.. Bakker..oké hogy az a dolga hogy a talált dolgokat pl kulcsokat összeszedje..de ..az nem egy kulcs..azon látszik hogy tesiöltöző kulcs..mit gondol mér van ott? Nyilván mer óra van... szóval..áá..:)) Na akkor meglett a kulcs, jee.
Elmentünk kajálni, én nem voltam éhes, nem akartam enni de ilyen fini süti volt hozzá:) Úgyhogy csak a sütit vettem el.. a nő meg kérdezi hogy a jegyem?? Odaadtam neki aztán kérdezi h mást nem eszek e.. de ilyen hogy-lehetsz.ilyen-hülye-hogy-nem-eszel-mást hangon meg nézéssel... Mondom nem eszek mást köszönöm..Erre ugyanilyen stílusban h miért nem? Mondom nem vagyok éhes..de azért vettem még egy kenyeret is:)) De baszki mi köze neki hozzá hogy miért nem eszek? Beadtam ajegyem akkor maradjon csendbe.. Legalább nem veszem el és visezm vissza úgy hogy hozzá se nyúltam..így legalább azt mások megtudják enni.. vagy jó, felőlem kérdezze meg , de akkor meg ne ilyen bunkó modorral..
Aztán ofi óra jött, amin bent volt az igazgató... Aszittem beszélni fog a Vargi meg Paulusz miatt de nem, csak ült.. Nekünk meg Erikanéni beszélt a pályaválasztásról, meg mindnekinek el kellett mondani h milyen tervei vannak.. Ez oylan hülyeség.. Mér kéne tudnom 15 évesen hogy miből fogok megélni az 5 év múlva következő 50 évben??? Grr...ezt sose értettem..
Utána leültünk a büfé elé az asztalokhoz, kémiáztunk a Zsuzsival, csinált addíciókat meg polimerizációkat, tök jól megy neki:) Remélem legközelebb jót ír..csak fura mer mikor elmondom neki akkor mindig érti..de aztán mindig megkér h megint mondjam el..:) De most nem csak mondtam hanem ő csinálta..úgyhogy remélem tényleg érti:)
Aztán hazajöttünk Bogival, busszal. Új busz volt, ilyenen még nem is voltam. De tök szar, mert alig vannak ülések..pl a régin volt az első 2 ajtó között kábé.. 16 ülés...erre ezen meg van 6.. Szóval sztem hátul se lehet valami gazdag az ülőhelyekben.. Bár én úgyse szoktam leülni szal nekem mind1:) De szegény öreg nénik pl... Meg minden németül van rá felírva.. Viszont a jó meg az benne hogy nem lépcsős hanem egy szint van csak..szval az ajtó előtt nincs lépcső..csak simán ott van.. Na ez most értelmes lett:) De jobban nemtom elmagyarázni..:) Meg ami alegjobb hogy nem érzed úgy hogy mindjárt szétesik a busz... :)
Aztán hazajöttem, tanulni nem kell semmiből.. majd csak a francia szöveget kell megtanulni. Matekból elkezdtem csinálni a házit, de rózsanéni a 1001es feladatból adta fel a B-t.. Na most az 1001es feladatnak nincs B része, meg egyáltalán smmilyen része sincs csak egy feladat..és nem is a körrel kapcsolatos, márpedig nemhiszem h rózsanéni nem témával kapcsolatos házit adna.. Szóval nemtom akkor milyen házi van...
Nah.. most megyek.. Remélem Andris megkapta a névnapi képeslapot amit küldtem..Tök ari:))
Nah puszi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat