Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 12.

Szerda
Úgy volt h ma írunk töriből...és nem írtunk :DD Mert Erika néni elfelejtette :DD Tök jó :) ..de helyette pénteken írjuk meg..na majd arra tanulok..megpróbálok..tök jó, csütörtökön itt alszik a Viki mert anyukája nem lesz otthon..úgy volt h én alszok ott,de annaka anyám nem nagyon örült mert h akkor majd biztos hajnali 1ig msnezünk majd... ismer minket :)) ...bár legutóbb mikor ottaludtam, az első sulinap előtt volt és akkor nem is neteztünk sokáig. Annyira..de 11körül már ágyban voltunk és éjfélig is csak azért maradtunk fenn h megvárjuk Viki szülinapját..és elsőként köszönthessem fel :) Aztán végül kb 1ig fennvoltunk..DE nem msneztünk.. csak dumáltunk..de nembaj..most legalább ittalszik a viki, és reggel busszal megyünk suliba :) Jó lenne ha sikerülne kifogni azt a buszt amivel a Pozdiék is mennek... :)
Ma nem is láttam a Pozdit...pedig Vikivel ma volt az évfordulója :)
Nekem már elmúlt az a nap mikor Feramo 1éve tetszett...nemtudom pontosan h mikor volt de kb szeptember harmadik hetére tehető..Már több mint egy éve tetszik...hihetetlen..de jó :) Bár..ajj nemtom...Tegnapelőtt Vikire rámosolygott :)) Tök jó neki..mit megnem adnék ha egyszer rám is mosolyogna.. Viki azt mondta h valszeg azér közvetlenebb már vele mer tudja h neki már nem tetszik.. De lehet h van benne valami.. Pl erre most Dömét tudom mondani.. mikor tetszett akkor állandóan tökre zavarta mikor ránézek és... ő meg soha nem nézett rám.. most meg... sztem már biztos tudja h nem tetszik (bár drágajó unokaöcsikém megmondta neki h tetszik nekem, de akkor amikor már rég nem tetszett..szal nemtom..) de .. és tök jól esett ma is h belenézett a szemembe..meg ilyen idén már csomószor volt.. és.. én örülök ennek h már "nem zavarom". .. Mintha nem lett volna semmi.. de ez így jó :)
Föci helyett próba volt ... kaptam még egy mondatot.. nagyon hosszú : Nagy Imrét a kormányba!! :) Tök vicces volt mikor próbáltuk a tömegfelvonulást és ugye mindenféléket ordibálunk be.. meg van mikor az egész osztály mondja 2x h "Vesszen az ÁVO!" meg h "Ruszkik haza!" .. és ha vki ekkor elment a terem előtt és halotta..hát vicces lehetett :))
Csongor kérdezte ofin h akarom e azt a verset mondani amit mondok.. mer neki az tetszik.. de hát én azért választottam mer az tökre teccett szal mondtam h igen.. de lehet h neki fogom adni... végülis én úgysem tudom beleélni magam...
Tesin lefutotuk a 2000et ...mostmár nem volt mentség, muszáj volt... hétfőn jó volt mer hideg volt ezér nem mentünk ki..hanem először földön gyakorlatoztunk aztán szökdécseltünk..vagyis szökdécseltek..mer én nem.. mer.. már óra elején akartam részlegest kérni cs mivel késtem ezér már nem akartam odamenni még.. aztán ugye hát nem csináltam csomó feladatot, Zsuzsanéni rám is szólt csomószor :)) Aztán odamentem, megmondtam, és erre mondta utána h akkor a Zsuval fussak a lelátón mer ő se szökdécselt.. szóval csomót futottunk cs akkor nem mikor nem látott... utána meg röpiztünk.. Na de ma le kellett futnunk Esztivel.. kijöttek más láynok is h segítenek nekünk.. első kört egyedül futottuk, utána Tündi jött velem Dóri meg Esztivel, 3. körben velem Viki Esztivel talán Emese, 4.ben meg velem megint Viki, Esztivel meg Zsu.. Nekem 2es és 3as közti időm lett de mivel már többedszerre próbálkoztam ezér megkaptam a 3ast :))) Tök jó:)) Azért sztem jó volt h ott futottak mellettünk.. Engem legalábbis motivált.. meg bíztattak is.. örültem neki..Legelső kör után Zsuzsanéni bíztatóan közölte h lányok ez a kör pocsék lett... köszi :) ...nekem az a köröm lett a leggyorsabb amit a Tündivel futottam.. ő mondott vmi légzési meg lépési technikát..az be is jött de nem tudtam sokáig tartani.. :) aztán meg amikor Vikivel futottam ő meg ugye legjobbbarátként bíztatott ..az meg nagyon jól esett :) Köszönöm szépen Viki :)
Futás után elmehettünk Esztivel, elmentünk kajálni..
Aztán ugye ofi.. utána elkísértem Vikit kajálni, utána meg elindultunk haza.. hátul akrtunk kimenni mer ott voltak a Pozdiék de zárva volt.. aztán ott voltak kinn a Viktor Levi meg Márk és ottmarasztaltak minket..anyám jó mérges is lett h mennyit kellett várnia :/.. Na de jó volt :) Levi alig szólalt meg..szinte semmit.. Viktor meg nagyon aranyos volt :) Nagyon bírom :) a Parki meg inkább a Vikivel dumált..
Balu nem volt kinn.. de irodalom előtt meg a másodikról ordibáltak le h "niki!!" és aztán integettek :)) Tök arik voltak :)) Megint el kell mondjam: tök jól esett tegnap az ölelése. :)) ..nem is tudja sztem h mennyit jelentett.. Na de addig jó...
Hhát ezenkívül semmi extra nem volt ma.. Olyan átlagos nap volt.
Ja nem is.. Ma van a Viktor szülinapja :)) Felköszöntöttük a Vikivel aztán vettem neki 2 kindercsokit ..amúgy asszem Live Strong-os karkötőt akar..de ugye én híres vagyok arról h sose tudok időben ajándékot venni..szóval majd egyszercsak megkapja :)
Jah, Vikinek is má megkéne venni az ajándék másik felét.. mer az egyik már megvan :) Remélem majd tetszik neki.
Húú ma írta Viki Feramoról a füzetbe.. jó volt :)))
Nincshely puss



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat