Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2008-04-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2008-04-08

hello hello.. újra itt vagyok/ I'm at a place called vertigo..:D kinek melyik tetszik..:D Nekem mind2:D
Voltam ma egészségügyi tanfolyamon , holnap lesz mégegy így szntem nem megyek spanyolra mer kb fél órára érnék be... szar.. Aztán csütörtökön vizsga..
Majd el ne felejtsem felhívni a Robit... (milyen fura így leírni, csak így normálisan..:D:D) Hívott du, de akkor voltam ezen az eü órán, mikor visszahívtam nem vette fel, utána meg mikor hívott akkor épp úton mentem, aztán az állomáson álltam Vácon..és rohadtul nem hallottam a felét annak amit mond..:D Kva vicces volt.. kb mondott vmit, abből reagáltam arra amit hallottam, aztán kiderült h ő mondott mást is még amit nem hallottam, amire meg..hehh hát nem túl kedves lett a "hát ja" reakcióm..:D:D Demajd elmagyarázom neki...:D
Szombaton Avalon, még nem akarok előre inni a medve bőrére de remélem mehetek... Előtte még kéne találkozni a Robival h átadjam az istencuki mackókát:) (Elég gáz h a cukifiú még csak 9.es, tavaly volt 8.os, mint most a hugom..baze én meg itt csorgatom rá a nyálamat...:D:D) (-amúgy..:D) Szóval nemsok kedvem van háerre cipelni az ajándékot, de majd meglássuk..
Ennyit erről, nem akarok áradozni:) pedig jajdetudnék...
Csomó mindent nem akarok. Csomó mindent meg igen. Kellett ez. Asszem most hogy többmint 2hete nem beszélek a tóttal (pff...tegnap felhívott és 1óra40percet beszéltünk... jjó, ennek elég nagyrésze matek volt, gondoltam ha már úgyis beszélünk akkor legyen vmi értelme..:D így megoldattam vele amit nem tudtam..) Am meglepően kedves volt... meg..nemtom.. remélem azért nem borítja fel megint az életemet..:) Szóval most hogy vele így ez van.. olyan mintha úgy alapjában véve megváltoztatott volna ez a dolog, így belül... De nem csak ezzel kapcsolatban, hanem más dolgaimra is másképp nézek... v csak körvonalazódot meg megerősödött h mivel kapcsolatban mit akarok... Nem hiszem h emiatt.. depersze azis lehet h hirtelenjött nagy magányomban kezdett el járni ilyeneken az agyam..:D De mindegyis... Időben elhelyezve viszont azóta, kb... Ok-okozat meg úgyis van, de sose tudni... Meg így..ha már belekezdtem ebbe a megváltoztatós cuccba... csomó mindent átértékeltem... vhogy olyan fura az egész.. hogy meg akarok válni olyanoktól amihez eddig ragaszkodtam.. vagy ha nem is ragaszkodtam, de nem tudtam anélkül elképzelni.. vagy ha nem is akarok megválni, de el tudom képzelni h milyen nélküle... Szóval ilyesmik.. Másrészről meg vannak álmaim is. h mit szeretnék és hogyan.. Rövidtávú most nemsok van.. De van egy, ami meg évek múlva derül ki h összejött-e v nem..mert évek munkája.. Hát meg.. persze ahhoz most el kell már kezdenem az alapokat, de majd meglátjuk..
Kezdem nem érteni az embereket... A legfurább meg az, mikor hozzám közelállóktól tapasztalok olyan dolgokat hogy..elképedek.. Háttérinfok tudatában meg főleg.. de áhh... Mindegy. Emiattis meg más miatt is most mégjobban megerősödött bennem h ..ne másra alapozzak, ne velük tervezzek, hanem csakis magammal mert az egyetlen amire számíthatok az én vagyok.. Hmm.. Zsuzsi azt mondta hogy énis olvasás közbe fogok meghalni. Azért remélem nem:) Viszont ahogy így belegondolok... h nem akarok másoktól függeni, a még létező úgymond kötelékeket (kötelék=ami gátol) el akarom vágni.. Viszont ez elgondolkoztat, mer akkor hova jutok? Ott leszek egyedül a faszba, aztán jajdejó... De nemtom.. nem lehet mindig ott valaki... Áhh. egyáltalán minek elmélkedek itt erről...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat