Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 13.

Szasztok!
Ma tök jó napom volt!! :))))
Eltekintve attól, h bementem nulladikórára holott elmaradt. De legalább eggyel kevesebb haláluncsi matek..
Ezután franciaóra jött, előtte megtudtam h nem írjuk meg a francia tzt, mert télleg nincs a tanár, hanem máskor írjuk majd meg. És mikor??? SZEPTEMBERBEN!!!!! Normális ez a nő???? Szeptemberbe... olyan rohadt fontos ez az anyag?? Váá...
Na, francia órán elkezdtük nézni a suli majdnem összes franciásával a francia Rómeó és Júliát, a színdarabot. Ezt néztük a következő két órán is, szóval elmaradt az ének meg a német óránk. Halelujah!!!
Úgyhogy márcsak 1 németórám van, és egy ének sincs!! Utálom mind2t :)
És tök jó volt a R & J, mert benne volt az összes szám a cdről, meg még voltak benne más számok is, azok is elég jók voltak. Csak a szövegből alig értettem valamit, de ki lehetett találni mikor mi van :) És a Rómeó meg a Benvolio tök helyes volt :))
Aztán rajz óra jött, bent volt a Pali, akit nem is láttam olyan rég, de azért jó volt most látni :)
Aztán matek... lezárt minket a tanár. Matekból 5ös lettem, fizikából meg 4es. Ez tök jó, mert aszittem 3as leszek. Sőt abban sem voltam biztos h a 3ast megkapom :)
Erről jut eszembe... Viki ma mondta, h az irodalom dogám, aminek "Gondolataim Shakespeare-ről" volt a címe, 3/4 lett, mert tananyagot írtam bele és nem a gondolataimat... Váá, tökre kiakadtam!!! Idióta tanár!! Ez duplán hülyeség, legalábbis szerintem, mert 1. az ÉN GONDOLATAIM egyáltalán nem tükrözik az irodalom tudásomat, akkor meg mért ebből kell tzt iratni???
2. direkt ezért írtam tananyagot IS neki, hátha akkor jobban örül, erre tessék....
Na mind1... hülye ez a nő... úgy örülök h jövőre nem tanít már!!!
Na.. matek után tesi óra jött, de előtte elmentünk kajálni. A sorban Feramo mögött álltunk. Jajj olyan szar h Feramo jár a Vargival.. szerintem tökre nem illenek össze. Igaz h mindketten tök nagy rockerek, de akkor is.
Tesin röpiztünk. Az jó volt. Főleg mert utsó tesi óra :)
Hát ennyi. Aztán lementem a Kőrösihez néptáncra. És útközben mikor mentem, kik mentek előttem? Persze h Feramo meg a haverjai.. Nem akartam utolérni őket, de basszus olyan lassan mennek!! Aztán elvileg találkoztam volna az Esztivel (egy másik néptáncos Esztivel), hogy beszélgessünk, mert tök rég találkoztunk, de nem volt ott.. Ja, meg mikor bementem a Kőrösibe ott állt meg ült kinn pár 8.os, és az Sz. Máté köszönt (ő tök ari, folyton köszön, pedig kb 4 éve nem találkoztunk, csak köszönés szinten), és mikor köszönt, akkor a Döme így tök furán nézett....
Na mind1. Szóval bementem a Kőrösibe, aztán kimentem a Biáékhoz meg a Rolihoz az udvarra. Aztán néptánc volt, jajj de jó volt, nem is táncoltunk hál' Istennek, csak vmi megbeszélés volt... kb 10 perc. Aztán a Krisztivel beszélgettünk, meg mivel előbb vége lett a néptáncnak, érte még nem voltak ott, szóval átjött hozzánk. Most is itt van, majd 7re visszük haza kb.
Na , sztem most abbahagyom, mert megyek angolt tanulni... jajj neee.... holnap felelés... utálom az angolt, kifejezetten mikor a topikokról kell beszélni... >:(
Lehet h ma még jövök, vagyis az biztos h jövök mer meg van beszélve, csak az nem biztos h írok is... attól függ történik e valami izgi.
Addig is sziasztok!
pusszancs: Niki
U.I.: YEAH!!!!!! MÁR CSAK 2 NAPIG VAN SULI!!!!! :)))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat