Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-09-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-09-01

Nah hali!
Itt vagyok ismét.. mégiscsak megy ez a naplóírás.. :)
HHát akkor.. ez első esemény ami az utsó naplóbejegyzés óta történt, az a Margit-sziget:) Hát ugye sajna Vikit nem engedte el anyuja.. csak nem tudom miért nem.. ha valahova igazán elengedhetné, az a Margit-sziget délután 2kor... De hát biztos volt oka.. csak kár:( Szal hát 2óra 11es vonattal mentünk be Zsúval.. Jah előtte még Vik felhívott, 2kor, h ráérek-e mert átküldene vmit msnen.. a vicces csak az h előző nap még ő mondta h 2kor megyünk (mer akkor még úgy volt h ő is jön..)... szal.. nyilván ráérek ilyenekre 2kor..:D Segáz:) (...:(..:S...majd később...).. Nah. szal bementünk vonattal Nyugatiig..onnan villamossal mentünk tovább és szerencsére jó irányba:D Aztán leszálltunk, bementünk, jee..:) Nemsokkla azután h beértünk, odajött egy csávó, h ő vmi médiás hostess és h meg kéne adnunk telszámot meg nevet, felhívnak majd és behívnak egy találkára híres színészekkel, el kell velük bezsélgetni stb.. és h neki már csak 2 név kéne aztán mehet haza, adjuk már meg..:) Aztán meg jött egy társa is, szal Zsú az eredeti pasinak adta meg (aki mellesleg jól nézett ki:)) , én meg az újonnan érkezőnek (aki meg nem:)).. Mielőtt elmentek még adtak egy névjegykártyát meg egy lapot, aminek a hátuljára rá volt írva h "potenciálisan tehetségesnek találtak minket a média szakterületén való megjelenésre"..:D:D Na, sétáltunk tovább.. pont ment a szökőkút úgyhogy megnéztük, aztán továbbálltunk.. bejártuk az egészet, megnéztük a virágos kerteket, tök szépek voltak:).. Aztán bringóhintózni akartunk de nem tudtunk mer nem volt köztünk 18évnél idősebb.. Aztáán.. megnéztük az állatokat is.. amik madarak leginkább:) Meg sétáltunk a futószőnyegen ami tök puha és majd javasoljuk Zsuzsa néninek:D Meg asportpályát is megnéztük, tökjó..meg azt a medencét amit az EB-re építettek.. Meg láttunk capoeirásokat:)..Aztán mikor körbejártuk az egészet akkor viszamnetünk Nyugatiba.. ekkor már volt kb.. nemtommennyi:D .. de olyan 5-6 körül lehetett..
Aztán kajáltunk McDonaldsba a Westendbe.... volt pont 2 üres hely, úgyhogy Zsú leült én meg elmentem h akkor megveszem mind2őnk kajáját.. És akkor így megállít egy csávó h készpénzzel akarok e fizetni..mondom igen.. Ő meg elmondta h neki vannak ilyen csekkjei v nemtom mik azok..amiket le kell vásárolni..és h mi lenne ha azzal fizetne nekem és majd utólag lerendezzük..mondom hát nekem 8.. :D szóval ő kifizette a kajánkat, én meg utána kifizettem neki.. aztán elhúzott:) Kajáltunk, elmentünk wcre, aztán mentünk vonathoz, láttuk a Pál Zolit:), és hazajöttünk.. Aztán este meg elmentünk Vikiért, vezettünk meg ilyenek.. Aztán csütörtök... asszem csütörtök volt másnap:) Reggel korán felkeltünk és elmentünk vásárolni.. apunak vettünk leginkább egy farmert.. és láttam egy Nicky Haydenes Gas postert:) Amúgy meg semmi extra nem volt..
Aztán MA.
Péntek, szeptember egy.. Elsőként, egyetlen Vikim 17. szülinapja:) Másodszor meg sulikezdés..:S
De végülis nem volt olyan rossz.. sőt nekem tetszett.. csak áhh... Thomasszal nemtom mi legyen..megint olyna mint érg volt, az a Thomas akit nem bírok.. akit ki nem állhatok...Ráadásul írt egy smst délután.. hmhm.. No mind1..majd meglássuk hogyan lessz...
Amúgy.. nem néztünk filmet, pedig aszittem.. de csak Tibi beszélt kicsit, aztán egy csávó olvasott vmit fel.. utána meg.. Aztán 3 ofő óra, ami nekünk 4 volt.. Elsőn átbeszéltük a diáknaptárat , tanítási napok, szünetek, stb... Másodikon.. asszem talán órarendet meg tanárokat mondta el Erika néni... Harmadikon meg egyebeket.. má nem is emlékszem.:) Negyediken meg levetített egy izét.. 6.tól kezdve a képeinket... ilyen kirándulásokon készültek meg Anyák-napján meg stb... halál:D
Jah, egyik szünetbe ülünk bent a terembe és akkor így odajön a Klári és elmeséli h képzeljük, vmelyik nap látta a Dunapart sétányon a Tóthot egy szőkével... :D Klári az én voltam, akármilyen hihetetlen...:D Vicces volt:)
Amúgy.. első ofi után Vikit felköszöntötte Levi meg Balu.. köszönni meg nem köszöntek:D Le is csesztem, azt mondta most a Balu h majd hétfőn kapok engesztelésül 3 puszit:):) A levente meg milyen jó pasi...ahh Istenem..hát kurva jó..:D:D Még mindig odavagyok tőle:D.. Aztán ebbe a szünetbe meg Viktor odaintett.. a következőbe oda is jött , leült mellém..:) Jajj.. Igaz h a Levente mindenféle jópasi meg ilyenek.. de azért a Viktor mégiscsak a Viktor..:) Imádom azt a kiscsávót :) (L).... Hm.. aztán órák után kajáltunk, aztán hazamentünk.. Ettünk fagyit... És Viki szeret lepedőt mosni:P:D Aztán én felmentem Vikihez de nemsokára jött is apu.. Aztán nagyjából semmi érdekes nem történt.. Éhes vagyok..mindjárt eszek..
Jah.. apu mesélte.. h vmelyik nap ment vhova kocsival, és látott egy fiatal vak fiút.. ahogy botorkált az út szélén a buszmegálló felé.. És apu megfordult, visszament oda, addigra egy néni bekísérte a buszmegállóhoz.. apu mondta neki h szálljon be és elviszi.. és szegény fiú meg nem mert ..és mondta h nem, mert jön a bátjya és vele megy..meg h már bántották és nem megy... Hát mikor ezt apu elmondta..én elbőgtem magam... Meg most is hogy leírtam... Olyan köcsögök tudnak lenni egyes emberek..Komolyan..hogy lehet valaki ennyire... kegyetlen ..hogy egy vak fiút bánt...? Úgy tudom gyűlölni az ilyeneket... és főleg mert tuti h semmi bajuk nem volt vele.. csak nem tudott védekezni..mert ők voltak fölényben.. Ajj basszus deszar.. Olyan igazságtalan az Élet...:( Ajjh.. most megint tök rossz kedvem lett... Megyek is..
Puszi, pá... És légyszi emberek... Béke és Szeretet.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat