Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 25.

Na most elment apum a mamához addig én meg gépezek :)
Ma megcsináltam az angol házim.. nem os volt olyan nehéz.. Kellett beszédre írni egy fogalmazást h mért szeretem xyt és mért nem szeretem vzt... Én a Zsuzsiról meg a Petőről írtam.. mármint a Zsu akit szeretek, a Pető meg akit nem.. bár elég nehezen tudtam eldönteni h kit írjak akit nem szeretek.. varga? és mit írjak , mér? mer eg kurva? szóval... így aztán összehoztam a petőről h mindig bezsólogat és bunkó... Bár ez igaz is nagyrészt.. meg úgyis csak annyit mondok majd h Ádám, senki se fogja tudni kiről van szó.. cs hazudni meg nem akartam.. na mind1
Tegnapi napom tök jó volt :)) Köszönhető ez Vikinek:) Odamentem, aztán sétálgattunk mindenfelé, aztán elmentünk fagyizni, aztán ültünk a Kőrösi előtt (de senki nem volt ott cs egy srác) aztán sétáltunk még és ott volt a Mózes a lejtőnél ahol korizni szoktak..:)) 3x elmentünk arra h a viki nézhesse, de a 3.ra már csak nagyon nehezn tudtam rávenni :) Aztán..voltunk a parkba is kb 2x ..persze álmaim pasijával nem találkoztam:) ..viszont más valakivel igen: a Marcival. :)) Huhh... aranyos. Tök fura avgyok mer ha találkozok vkivel eleinte mindig mást gondolok róla mint később.. Így volt ez zolival is.. :/ Na de most Marci.. Bent biciklizett. nemtom pontsan mi az a szó.. amiből cs 2 van Dkeszin a Marci szerint.. szóval azt csinálta ott benn a parkban a focipályán.. És a Viki integetett neki ő meg kijött adott mind2nknek 3-3 puszit, és ottmaradt egy picit dumálni.. Úgy érződött rajta h zavarban van kissé.. nemtom..lehet h mer váratlan volt atalálkozó..dehát nemtom... Na szal beszéltek egy kicsit, mer én csak kussba álltam melletük végig.. meg nevettem amikor szóbajött a melegparty :DD .. szóval kicsit idiótának tarthat a Marci.. Aztán mikor visszaszerezte a bringáját (mert mikor kijött egy kissrác elvette tőle és elment vele..), akkor mondta h megy be, mondta aViki h megnézzük h mutasson vmit, aztán bement.. és mutatott vmit.. hát sztem tök ügyes! Aztán már nem akapun jött ki elköszönni, puszitadni, hanem egy lyukon kipréselte magát.. :) ari volt.. Úgy összefoglalva a véleményem: jófej gyerek ez a Marci :)) Ja, az tetszett baromira bennem ahogy a Janikával viselkedett.. szegény Jani..én annyira sajnálom.. a Viki állandóan tök bunkó vele.. jó, lehet h én nem vagyok olyan gyakran a parkba és ezért nem ment még az agyamra (mert a Viki mindig ezt mondja..), de akkor is... a Marci tök aranyos volt, jött a Jani, köszönt neki így mosolyogva h "szia Jani!!" , aztán köszönt a Jani is, és a Marci még a jani előtt megkérdezte h hogy van... és nem így lekezelően.. hanem ..tök barátságosan..és..hú ez annyira tetszett... Tök jó h vannak ilyen emberek. :))
Aztán eljöttünk a parkból.. felemntünk a vikihez..aztán jött apum értem.. kitalálta h jöjjön el hozzánk a viki mert az anyukája úgysincs otthon, ne legyen otthon egyedül.. Szal elhoztuk, de mikor beértünk volna Fótra, hívta vikit anyuja h menjen haza ... szóval sokat volt nálunk :) Na és most jön a lényeg: mikor mentünk vissza, a lámpa előtt ment 2 görkiros: Döme és egy srác, akiről azthittük először a Mózes, d enem.. És..hú milyen jól nézett ki a Döme, ahogy ott száguld a görkorijával... (L) :)) Aztán megálltunk a lámpánál..ott izgultunka Vikivel h nem fognak addig odaérni míg piros a lámpa.. de apum megoldotta: szimplán nem ment át azöldön, csak ott állt. Aztán Döméék elhúztak mellettünk, mi is átmentünk a lámpán, odaértünk a Vikiékhez, és pont akkor jött haza Viki anyuja. Beszélgettek egy picit apuval, és míg ott álltunk a Döméék pont arra jöttek hazafelé, és ott mentek el mellettünk.. :)
Apám meg azóta azt hajtogatja h ő nem hiszi el h nekem már nem teccik a Döme... pedig..nem.... vagy... áá én nem akaram h teccen..
Tök szar ma aviki nem tud jönni msnre mert elrontotta a bátyj a gépet.. vagy valamit ami miatt nem tud msnezni mer a gép az megy.. nemtom.. a lényeg h nem tud ... de remélem legalább a füzetet akkor már megírja..
Nah mek. Pussza



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat