Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2009-03-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2009-03-15

ejha..
majdnem kezd már átmenni ez a cucc itt bulibeszámolóba..
megint ez a rocktogonos hr vett rá h idejöjjek..
hajjajj...
annyira érdekes volt..
20.50essel mentem csak be..állomáson találkoztam csongorral vele mentem be.. ment luluhoz.. édik:) zsú már eggyel előbb bement am..szal kimaradt az ivászatunk:(:) akartam legalább egy enerdzsidrinekt meg egy vodkát venni ott a zsidóboltba de csak ilyen ótvar energiaital volt..kisvodka meg nemis:D szal hagytam a francba..bementem.. köszönés után elmentem innivenni.. odajött a cocika köszönni:D aztán állok és akkor várva a piámra kitlátnakszemeim? ..tök nemtudtam mit csináljak.. érted azokután ami volt..meg ami nemvolt.. szóval így nemigazán akartam én odamenni meg egyáltalán.. szal így nem is köszöntem..lehet bunkóság volt de így legalább nem hatok úgy mintha. am láttam utána h őis észrevett..később mikor szembetalálkoztunk köszöntünk is de ilyen vááh.. na mindegy lassan beálltunk oda előrefele..akkor találkoztunk szabival (mégjóhogy szabiból is három van és sose tudni h épp kiről van szó:D:D) szal ő meg bespájzolt 4pohár sört, később el is kértem az egyiket:D és meg bírtam inni. érdekes. lehet akkor sikerül visszaszoknom:P:D
a buli meg mekkora volt.. sokkal jobb mint múltkori rocktogonos.. nagyon nagyot nyomtak.. jó eddig nálam a prímet ez az utsó wigis viszi az extázissal:D de az úgy személyes dolog.. ez meg ilyne közönségileg kurvafasza buli volt. used to love her-re táncoltunk egyet szabival:D megmármegintáhümm.
amúgymeg. az illető ahm.. annnyira fura volt hogy.. láttam is meg zsú is mutogatta hogy..ott nézelődött hátra..és nemegyszer.. és ez miez? én egész koncert alatt ezen örlődtem..hogy miafaszt csináljak.. ilyen női büszkeség meg minden lófasz miatt nem mentem csak oda.. de könyörgöm az eddigiek után? de akkor meg ez mi volt? én nem is értem.
áhh de nemgyengén hat rám... nagyonnagyon.. és ez annyira fura.. és áááh brühü..
koncert után meg leültünk zsúval.. és kb kezdtem már épp ott tartani h nemérdekel megkeresem és odamegyek..erre megjelent a gergő. én csak néztem.. lejött merhogy megnézte hogy ott vagyok-e.. hát mér ki ő? erre zsuzsi lelépett.. énmeg eddigi legszarabb beszélgetésemet éltem át gergővel.. el akartam húzni onnan a francba, nem vele akartam ott lenni és egyáltalán.. végén össze is vesztünk.. velem így ne viselkedjen.. oké, megfordult a fejemben h esetleg énis hülyén viselkedtem az elmúlt időben:D de már mindegy így legalább végre ennyi volt és többet nem hat rám, ígérem:D nemis értem.. mindig csak először van az is. aztán..rájövök hogy ugyanmár.. ez?miért? akkor meg már bonyolultabb az egészből kimászni mint el sem kezdeni. naszóval pont leszartam hogy ottvan úgyhogy mondtam elmegyek megkeresni a zsuzsit és pill, csak valójában nem csak a zsuzsit akartam megkeresni de akkor már nem volt ott.. fasza..
utána még álltunk ölelkeztünk álltunk stb picit.. vártuk a jesset aki végül nemjött aztán mentünk.. lukiék hazahoztak.. jó ember ez a luki.. ahm.. akárhányszor rájuk nézek amúgy.. úgy meg tudnám őket ölelni:) meg persze folyton eszembejutnak a saját dolgaim és akkor elkeseredek.. hazafele is végig..ott gondolkoztam..
és áhh..
annyira érdekes hogy így hat rám az egész..tegnapeste után megint ottvagyok hogy áhh..
de abban bízom.. hogy a Sors is úgy akarja ahogy én:) léccilécci..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat