Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 24.

Itthon van apum.... jee.. most egész hétvégén nem gépezhetek majd... csak tanulni tanulni tanulni... De már majdnem kész vagyok minden házival, csak angol kell még, egy feladat meg egy fogalmazás.
Mára megbeszéltük a vikivel h átmgyek..mer szegény egész 7en azt akarta h menejk már át vmikor..mondtam jó akkor ma..és erre apám közli h hát ő nem enged el mer tegnap este együtt voltunk aVikivel meg egséz héten együtt vagyunk , nem elég az nekünk, blabla.. Nem, nem elég. Ezért vagyunk barátnők, nem? De ..váá..nem értem apám..és akkor egész tanév alatt nem mehetek majd át a Vikihez mer úgyis "mindig" (...) együtt vagyunk..?? Baromi jó lesz... Aztán mondta h jó egy órára mehetek..baromi sok, köszi apu, szeretlek.. Na mind1, megbeszéltük a vikivel h odavisz apu aztán megpróbálja megdumálni h had legyen több... remélem sikerül.. Jó lenne:)
Ja meg le akarunk menni a Parkba majd mert a Bravo Girl egyik hűdejó tesztje szerint én ma fogok aparkban találkozni Álmaim Pasivál.. Úgyhogy bazi kiváncsi vagyok..... :))
Tök szar volt , reggel arra keltem h bontják az udvarunkat ezek ahülye pasik.. mert vmi gáz van acstaornával,.. most nagyon szép az udvar, az ajtó előtt kb 10 centi beton van még... aztán meg egy nagy lyuk... tele van az egész udvar lyukakkal.. Az egyik kismacsek bele is esett múltkor az egyikbe.. Remélem mihamarabb befejezik mer nem akarok minden reggel erre kelni..
Na... tegnap még mielőtt eljöttem haza gólyabálról, dumáltunk a Nádival... mondott egyet s mást a Veráról.. hát eléggé megdöbbentett.. Meg a szokásos: h mennyire szereti a Bálintot és mostmár télleg fog vmit csinálni... :)) Én meg nem tok mit csinálni Áronnal... jajj, Áron..nem akarok most róla írni... Tegnap a Gólyabálon eszembe jutott, h pont akkor egy éve sírtam az Áron miatt először.. :) Azóta már volt egy pár alkalom, dehát ez van... Én szeretem őt ő meg tesz rám... Olyan szar mostanába is mikor egyedül van és úgy odamennék hozzá.. beszélgetni vele csak szimplán.. csak teljesen kiszámíthatatlan h hogy fog reagálni.. h veszi a beszélgetési szándékom és hajlandó dumálni vagy pedig néz maga elé mogorván és ezzel kifejezi h húzzak el....félek, na... nem mernék asszem soha így odamenni hozzá.. de annyira jó lenne.. a zsuzsi is azt mondta múltkor irodalom előtt h ilyen pillanataiban sebezhető..és odamehetnék... nem is tudja hányszor gondolkodtam már ezen de félek.. Na jó..ez lett abból h most nem írok róla... már megint egy féloldalnyit írtam..Grr.
Nah... mindjárt 2 óra...úgyhogy húzok készülődni és aztán ha végre hazajön apu a mamától akkor visz el a vikihez..
És Fornaxszal már megint egy éve nem beszéltünk... mer nincs ott sose... a múltkor meg megsértődött mer épp mentem el.. Bakker.. Mintha én annyira tehetnék róla h mennem kell... Áá, nem érdekel mostmá egyik fiú sem..mi afenének foglalkozzak velük? Állandóan csak szar nekem miattuk.. Semmi értelme... Nah télleg lépek. Puszipá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat