Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 6.

Nah ma rövid leszek mer nem sok időm van...
Ma van október 6, az (L) Aradi (L) vértanúkra emlékezés napja..Pozdiék csinálták a műsort..hát elég uncsi volt vagy hát annyira nem is csak semmi izgalmas nem történt mer végig felolvasták a szöveget azt ennyi.. a Pozdinak meg a Zuttinak ráadásul párbeszéde volt és még így is egyszer se néztek fel a papírból..
Francián semmi kül..függő beszéd..
Tesi... röpiztünk, ma sztem nem is voltam olyan rossz...
Biosz..haláluncsi.. Bioszon kérte aCsongor a német házim..odaadtam neki..aztán kérte a Bogi...utána Zsu..aztán meg Pető :))
Német..először Lilla néni volt ben,, aztána második órán Hudra..
2 német között elvittem Éva néninek a fénymásolás pénzeket és ott volt Gareth Gates :))
2 német után elmentünk kajálni... Most valamiylen ismeretlen oknál fogva, nem elég hogy velünk egy asztalhoz, ráadásul velem szembe ült le a Pető..mllé meg a Csongor..mivel ott volt az ebédlőbe Feramo , tudtam h ebből előbb utóbb az lesz h odajön..az is lett..leült a Csongor mellé..és ott ült..és ahh istenem..mondta is Zsuzsi h ha belenézek a jól a szemébe akkor nem is olyan vad.. és nem ám.. mert.. A szem a lélek tükre.. Aztán letört egy darab kenyeret és nagyon guszta módon beletunkolta a krumplifőzelékbe...és megette... kicsit parasztos volt.. Aztán Pető meg Csongor elmentek, Áron meg még maradt egy picit, kb fél percet..igazgatta a haját..én meg egyfolytába bámultam, kicsit se lehetett feltűnő.. aztán ő is elhúzott..
2 matekk... Rózsanéni rasszista..mondta egyszer az órán h most jönnek majd rá a jó idők mer ő csak felírja az egyenletet mi meg majd számolunk mint a bantunéger... hát basszameg...
Utána ugye ünnepsé, aztán anyum bejött Évanénihez, felmentem, eljöttünk, bementünk mamához, megnéztem a Csacskát.. Háhá a Fede otthagyta a Delphinát...az oltár előtt mondta neki h nem ..és megalázta..tök jó volt...kicsit sajnáltam de olyan gonosz meg szemét volt mindig...h megérdemelte..
aztán reklámba hazajöttünk, és olyan vége lett h nemtommi lett... valakit elütött egy autó.. elvileg Fede fog így meghalni.. de bruhaha..neee
Aztána Balázs Showt is megnéztem :)) Ma állatok voltak benne..kutyák, hüllők, madarak....volt egy helyes héjás pasi..tök arik voltak együtt:)
Ma beszéltem Ffffffff.......nemmondom ki a nevét mer a naplómból csak azokat a részeket olvassa el amik róla szólnak..de nemtudom hogy akarome hogy ezt msot elolvasa... végülis nem lesz baj ha elolvassa de valószinűbb h nem ha nem látja a nevét..Szóval beszéltem ma Vele..nem volt semmi mer megszakadtam, mire visszajöttem addigra meg nem volt már itt... Szóval ismét egy izgi beszélgetés volt... Nemtom olyan szar ez így.... Régen annyira jókat beszélgettünk..Emlékszem egyszer hajnali 1ig itt voltam miatta... persze anyám jól lebaszott... na mind1.. és ..mostmeg..tök laposak a beszélgetések..vagyis.. amikor bezsélünk az jó.. csak ez ritkán van és akkor is csomót áll a beszélgetés.. mintha nem lenne már egymás számára mondanivalónk..annyi mint régebben... nemtudom..Ez tök szar így mer úgy imádok Vele beszélni..(L).. És..ajjh... a francba.. na mind1.. Ha esetleg elolvastad ezt a részt akkor úgyis tudod h Rólad szól. Légyszíves akkor írd meg.
Na hhát mára ennyi.. Puszi a pofimra :) (L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat