Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-10-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-10-21

ééééééééés most..... következzék a várva várt... SZÉKESFEHÉRVÁÁÁR
(tapstapstaps, háromszoroshurrá)

Tehát.. az volt hogy reggel pénteken ugyebár vonattal mentünk tehát az állomáson találkoztunk. Ugye nagyon fontos momentum. Hát persze. Kihagyhatatlan.
Ja még előtte este.. beszéltem Vikkel h nem akar e kijönni reggel minket búcsúztatni mire..höhö kurva vicces volt röhögtem egy jót.. pill és megkeresem.. (a dátumok törölve és anevek egyszerűsítve mert különben bére hosszú és mellesleg olvashatatlanis...a végén a kettőspontok is lemaradtak már de nyilván érthető h a sor elején szereplő személy a bezsélő.)

-niki: figyuzz babu te holnap nem akarsz kijönni állomásra búcsúztatni..?:)
-Viki: nem különösebben..HR lesz a TVben..
-Niki: najólvanakkor
-niki csá
-viki jajj ne játszad már meg magad? ki hiányzik neked a tóton kívül?
-viki -?
-viki egész héten gyakorlatilag hozzám se szólsz..de azért keljek fel miattad..
-niki jó
-viki naugye
-niki hát persze
-viki utálom ezt a helyzetet, de így a legegyszerűbb..
-viki nekem..
-niki hogy így?
-viki hát így..bunkón
-niki aha mert ezzel mindent meg lehet oldani..
-niki biztos ezzel értél el olyan sok mindent az Életben h bunkó voltál..
-niki légí bunkó.. -a siker titka by Viki..
-niki egyedi..
-niki y
-viki tőled tanultam el..
-niki ezesetben az egyedi visszavonva...
-niki akkor utánzós..
-viki te meg a tóttol
-niki aham
-niki najó
-niki jóéjt
-viki igen, igen..már vártam
-niki mit h megyek aludni?
-viki annyira bírom h kurvára nem lehet veled semmit megbeszélni
-viki menjél
-viki jobb is lesz
-niki miafaszt mondjak? te tudsz értelmesen beszélni? nem.. te is mondtad h bunkó vagy..innentől kezdve nemérdekel
-viki jóéjszakát
-viki baromira fogsz hiányozni
-viki mellesleg jó kirándulást

...röhej felsőfokon.
Szal ezekután nem különösebben bántam h nem kell egész hétvégén ezt hallgatnom..
Na ottartottam h reggel... felszálltunk a vonatra, Juhász jól nézett ki baromira.. bár Zsú szerint tömegcikk, de én csak őt látom így úgyhogy nekem így mindegy.. Aztán nyugati..villamos.. átszállás... déli..majdnem lekéstük a vvonatot és futottunk:D Aztán fent lepakoltunk de nem ültünk le hanem kimentünk az ..előtérbe.. sörözni.. és nem kiesni:P Aztán megjelent a Tót.. azon az állomáson ahol Zsuzsiék a leszállásos.sörösdobozeltávolítós akciót megejtették:D de nem láttuk.. Aztán odajött.. duma satöbbi
LEszálltunk.. elmentünk a szállásra.. a tóttal cuccot cseréltünk mer nehéz volt a kajától amit meg se ettünk és legfőképp le se fotóztuk brühühü...:D Aztán odaértünk a szállásra, befizetés cucclepkaolás..de csak 4kor foglalhattunk szobákat így aztán feladatokat kaptunk a városban amit természetesen kivétel nélkül mindet megoldottuk:D Na igen 4en mentünka városba sétálni, lefeküdtünk egy emelvényre és vagy egy órát ha nemtöbbet otttöltöttünk ..fekve ülve fotózva röhögve:D tetszett:):) Aztán plázába kajáltunk... Aztán vettünk italt és visszamentünk a szállás udvarára..meginni... és megtudtunk a tamástól sok okos dolgot:P És lesz egy csodálatos agyhalál -pólóm (L) :P:D
Aztán felmehettünk a szobákra, lecuccoltunk stb.. aztán ezután játszottunk... ilyen ki mi lenne ha..kb... én már azt se tom h nekem mi volt..:S Néhány kérdés tényleg jó volt de csomó szar is volt... A végefelé már nemnagyon figyeltünk..ill ..mi spec nem.. Aztán undorító pink színű körömlakkozás.. Na az emlékezetes volt mikor tót bejön a szobába és meglát és így: "ki adott a kezébe körömlakkot???"..:D dehát....egy osztály voltunk:P Aztán szobára... Harcoltunk 4en meg minden:D Meg fotózkodtunk Esztivel höhh:D
Aztán.. volt megszervezve vmi osztályprogram ill hát csak közösen bezsélték meg h hova mennek.. mi viszont Thomásszal még maradtuk, Zsúék elmentek.. Hát ja.. bezsélgettünk meg feküdtünk meg minden... Aztán egy darabig még próbáltam halogatni de... a csók ereje erősebb mint az akaraterő így aztán... igen. Aztán egysmás, aztán Zsú vagy 10szer legalább hvíott h holvagyunk mikormegyünk és hova mnejünk mer nem oda mentek ahol eredetileg volt tervezve sötöbö... Végül vmi rockklubba mentünk..Fezen..a neve.. Útközbe szembejött a Gyuszi-Juhász-Tóni 3as, vicces volt:D:D Aztán odataláltunk..bementünk..ruhatár , pia, leülés.. aztán elkezdett játszani egy zenekar.. Zsúék odamentek..egy dbig mi is de ők előrébb voltak.. Aztán wc meg ilyenek és kinragatunk a kanapén..aztán visszamentünk italtvenni meg ilyenek.. Meg ott volt az a csávó akivel az Eszti a Pecsába smárolt:P ill csak egy hasonmása..:D És mint később kiderült a Zsúra nyomult.. Mikor meg megszólalt a High way to hell akkor odamentem hozzájuk és előrepattogtunk az első sorba:D Aztán leléptem..:D Thomasszal italokat vettünk..és ittünk.. Istenem, életem egyik legjobb estéje volt... De komolyan úgy minden egybe amit szeretek... Az hogy előtte ismét összejött Thomasszal a dolog jó akkor még nemtudtuk meddig lesz..jó mostse.. de lehetett volna az is h csak ottésakkor.. Szóval megint összejött..aztán hogy rocklub, rockzene, hihetetlenjó feeling volt a helyen kurvára élveztem... aztán hogy ottvoltak mind akiket szeretek Zsú Eszti meg Totya.. aztán hogy ittunk és... és ottvoltunk... Áááh... nagyonnagyon jó volt... (L)
Aztán elmentünk haza... alvás.. szar kicsi ágy volt , tóttal egyfolytába a helyen meg a takarón veszekedtünk:P
Reggel aludhattunk sokáig.. aztán bory vár..vagy mi.. Oh hát szntem tökszép volt..gyönyörű..nekem tetszett nagyon... Kifelé jövet vicces volt.. mer.. Erikanéni az elején mondta h nem kötelező bemenni aki nem akar jegyet fizetni.. hát én spec azt hittem h a kertbe azért lehet menni fizetés nélkül.. aztán mikor mentünk voln a el, a 2 nő mondta h mi nem is fizettünk..mi néztünk..aztán mondta az egyik h rám emlékszik h fizettem de a fiatalemberre nem..:D:D aztán mndta h menjünk ne is lásson minket... :D Aztán busz haza.. mások újrahasznosított jegyeivel:P
Otthon meg.. Nemistudom..szntem ekkor már Zsú elkezdett készülődni mer ment HRre és nemmellesleg találkozott Szabival..:) Eszti meg olvasott aztán kitalálta h rosszulvan és hazamegy Zsúval... Addig mi feküdtünk thomásszal aludni próbáltunk meg ilyenek..aztán Zsúval összekaptak de megnyugodtak és elbúcsúztunk és elmentek brühhü.. Aztán Zsuzska hívott mikor épségbe megérkeztek nyugatiba:) az tiszta jólesett..
Aztán mi Thomasszal..naja 2en maradtunk a szobába, aztán ementünk mdonaldsba aztán vissza a szállásra.. Közbe találkoztunk a részeg Petővel aki bele akart hugyozni a csapunkba, a részeg Anikóvl aki rámászott a Csongorra, a Csongorral aki ezt elmesélte, a részeg Kissel aki beakart menni petőékhez piáért de nemengedték be aztán beesett mikor kinyitották az ajtót..:D:D Aztán bementünk a szobába mikor mindenkit kb lerendeztünk és innentől kezdve vagy tudjátok vagy nem.
Aztán reggel pakolás meg minden, hazafelé út, ilyenek.. Ejha vonaton nyugatiba se volt semmi... a Juhász még az anyjának is elmondta a telefonba.. faja..:D:D hülyék ezek..:)
Aztán hazaértünk... ilyesmik... Aztán egy pár napig nem volt nyilvános a dolog de miután megállapítottuk h ígyis tökre látszik ezért nincsmit titkolni... Ígymost ez van.

Ennyi volt... a mai napomról most hadne..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat