Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-03-06

Wieder hier..
Most hallgatok ilyen német zenét és ez így jött:) Christina Stürmer.. német újságba van mindig benne és jól néz ki gondoltam meghallgatom.. és jó:)
Ma ilyen egészen lightos nap volt..és kedvem támadt naplót írni ide.. Múltkor írtam igazi naplómba is vagy.. nemtom mennyit.. elég sokat:D És az egész Thomasról szólt..:$ kb.. Asszem akkor volt mikor behozta bnőjét.. Eléggé kivoltam.. Meg még most is.. Beszélnem kéne vele..igazából hétvégén..meg már régebben is gondolkoztam ezen az egészen..és most vasárnapig adtam határidőt magamnak h beszélek vele és valami lesz mert ez ahogy most van ez nem jó.. Nekem legalábbis.. Csak nem tudom.. vele beszélni nem lehet.. jön az érveivel meg minden és mindig meggyőz.. De később már nem úgy gondolom.. Így aztán azon gondolkozom h levelet fogok neki írni amit berakok egy borítékba és megmondom h otthon egyedül csendben (..:D) olvassa el.. Dehát másnap úgyis jönne h beszéljük meg blablba.. ha jönne suliba egyáltalán.. No mind1 majd lesz vmi de ejtem a tmát..

Hát.. mondtam h ma ilyen lightos nap volt.. ja.. Első óra nem volt.. aztán töri tz, ami úgy érzem egész jól sikerült.. Igazából használtam az itthon megírt vázlatomat de asszem tudtam volna a nagyját anélkül is csak nem bízok magamba ezért néztem abból a kulcsszavakat..:D A vicces már csak az lesz ha így is vmi szar lett:S Ezután német.. Fizikán Einstein.. Biosz nem volt.. Aztán két üdítő matek (I LOVE MATEKFAKT (L):P )
Aztán..így napközbe..vagyis matek előtt mikor ültem ott Esztiékkel a magyarterem előtt.. néztem az embereket..és annyira lement az önbizalmam meg az egész jókedvem meg minden tisztára szar hangulatom lett.. Aztán Zsúékkal mentem haza és.. az meg olyan.. tisztára jobbkedvrederítős volt..:) Nemtudom hogy csinálták:) Nem röhögcséltünk v vmi.. hanem .. nemtudom..én nem is nagyon vettem részt a társalgásba mégis olyan tökre vidámocska lettem.. ilyen nyalóka-napsütés-zöldmező-virágok-hasonfekvős-kétcopf-feeling lett úrrá rajtam:) Szóval kössz nektek:)

Aztán hazajöttem .. és lightos naphoz lightos délután.. nem csináltam eddig semmit.. most fogok majd németet tanulni.. Meg lehet matekházit meg francia házit megírom.. majd meglássuk...

Hm.. múltkor (.....egy hónapja már kb:D) írt teveclbon egy csávóka.. válaszoltam, válaszolt de aztán azon a héten nem tudtam válaszolni levelére mer annyi időm volt kb h megetessem a dögöket.. és kitörlődött ugye a levél egy hét után és nemtom a nevét:S ... Ez csak eszembejutott erről a hülye tevéről aki itt bámul vmi bögrés írószerkészletet oldalt..:D:D

Nnna.. mit is írjak még... Jövőhét szerdán HOLLYWOOD ROSE :D:D júúúújh de várom már:):) SunnySunnySunnySunny:):):):):)(:)(::)
Aztán műkörmözünk Vikcimmel:) Remélem legalábbis.. Csak mondjuk az lesz gáz ha felrakjuk és ugye suliba tesin meg röpi...:s Nemtom.. majd részleges felmentést kérek a körmeim miatt..:D Zsuzsa néni még bele is menne... Mint h elnézi h lógtam mer nem tudhattuk h már lesz..:D Nem sok tanár csinál ilyet:):)
Mostanába azt vettem észre mintha ilyen kedvességi hullám söpörne végig a suliba...így a tanárokon..olyan ..jobbfejek mostanába.. v csak én látom így..:D Mindenestre nemrossz... De suli meg.. ma ahogy néztem az életet a suliba.. olyan szánalmas.. nemtudom.. semmi értelme h ott töltjük a fél életünket... :S

Na lépek..hugikém akarna jönni ide.. Jó tesóka leszek és ideengedem:)
Puszipá...
Csak az a fonti hogy veri hepi és forevör písz :P:D
Na szép estét nektek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat