Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-15

Ca va?
Elmúlt 2 napom jó volt :)
Tegnap amúgy semmi különös nem volt, .. Mártin néni olllyan hülllye!!! Felad egy szöveget egyik napról a másikra...bassza meg.. Meg feladott házinak egy levelet írni.. Benn kellett lennie a kiscsaj problémáinak, az összesnek. Én meg megkérdeztem hogy mennyit kell írni, milyen hosszút. "Jaj kiscsillagom már megint nem figyeltél, elmondtam hogy mindent írj bele ami a szövegbe van..blabla.." Jó ezt én is tudom. Elkezdtem dühöngeni a Zsuzsinak, erre Mártinéni lebasz, hogy dehát megint nem figyelek... Mondtam hogy de figyelek és azt tudom és nem azt kérdeztem. Erre semmi.. Kicsöngettek..
Más semmi, csak most van ugye a szakmák hete és ilyenkor a 7.edik órákban vannak az előadások.. És mi Zsuzsival mentünk a szociális gyermekgondozóra.. A Szimler Áron anyukája tartotta. Sztem jó volt. Jó lehet embereknek segíteni. Meg..szóval engem érdekelne, szívesen csinálnám, de én nem vagyok hozzá elég kommunikatív... Ezután nekem volt 8.adik órában a helyesírás verseny.. Tök éhes voltam, menni akartam haza, nem is tudtam hogy hol lezs, úgyhogy ott tartottam hogy nem is megyek, de aztán a Zsuzsi visszabeszélt rá h menjek :)) Hát elég izé volt... az volt a baj hogy csomó feladat volt ami ugyanazon elv alapján működött, tehát ugyanaz a szabály volt érvényes a szavakra, és ha nem tudtad a szabályt, akkor ezzel kb 6 feladat máris nemjó... Ha tudtad akkor mázlid volt és potyapont a többi.. Hát az a baj hogy én nem tudom hogy tudtam e..
Ezután megcsináltam a német házit a suliba míg anyumra vártam mer épp Keszin volt és tudott értem jönni. Pedig Csongor mondta h menjek busszal..de hát ő úgyse busszal megy..meg nem is arra lakik.. vagyis de de nem arra megy.. mind1.
Aztán este Lotte.. Kaptunk óravégén csokit (tök fini, ilyen mentolos, sose láttam még ilyet:)) mert az órán volt egy feladatlap a csokiról.. :) Az volt a címe hogy "Chocolate- like falling in love" Akkor én imádok szerelmes lenni? :))
Amúgy jó volt az óra.. Volt a motoros pasi :) Kicsit gyagya. De aranyos.
Tök jó a Vikinek, találkozni fog valami motoros Rossista pasival.. Persze ő bezsél mindenféle motorosokkal..mikor ő annyira nem is bírja..vagy nemtom..azt mondja igen... de sztem még egy versenyt nem látott:)
Aztán itthon Lotte után olvastam tovább az Oliviát. Ma meg befejeztem :) Jajj annyira jó könyv, imádom. Tök jó lenne ha csinálnának belőle filmet. Gondolkoztam hogy akkor kit ki kéne hogy alakítson. Hát Feramo.. ő egyértelmű sztem :) Julian McMahon..:) Benne van olyan gonoszság mint ami Feramoban.. meg bukik a nőkre..meg jópasi is.. Meg hát a hasonlóság..:)
Morton C.. Viki szerint Matthew McConaughey tökéletes lenne.. (jól írtam le??) Nemtudom..szerintem ő túl..túl..túl nemtommiylen..de nem illik Morton C-hez.. Matthew kicsit öreg..meg inkább egy romantikus feleség férjére hasonlít mint egy szívtipróra.. Mert Morton C azér elég vonzó.. :) Szal őt nemtudom.. valaki oyan kéne akire ha ránéz az ember akkor ..akkor megfogja amit lát.. Nem egy bájgúnár.. nem valami Brad Pritt.. olyan.. Pozdi. Igen. Pozdi. Igen!! :))) :DDDD Télleg, Pozdi :)) Ja, a Pozdiban minden van ami Mortonhoz kell, mármint külsőleg..mer filmben nem nagyon számít a színész belsője.. (bár több mint valószínű hogy Pozdi fogja játszani Mortont :D ) .. Csak amikor Pozdi alapjáraton van, meg simán csak jár, akkor kicsit álmoska ahhoz h Morton legyen..ezt kéne kicsit felturbózni aztán tökéletes :) Mer kinézet.. az jó.. meg illik..szal jó lenne :))
Olivia meg..hú őt se tom.. Talán J.Lo?... Amennyiben Olivia J Lo lesz akkor lehet hogy hozzá de csak hozzá illene Morton C nek Matthew.. De akkor is ki kell kupálni.. Eléggé...
Amúgy mostmár Morton C is tetszik :) Az főleg mikor Oliviával veszekednek, mikor az M16 bevitte magával Oliviát és mesél Mortonról Widgettnek..nem éppen jót :)...és utána előjön Morton aki mindent hallott..Meg aztán ezekután mikor veszekednek..az aranyos :) Meg amikor Oliviát Szudánba akarják küldeni Feramohoz és Widget mondja hogy ott Olivia élete legötletesebb éjszakáit fogja átélni. És Morton meg "És akkor mi van?" -és dühösen előretalpalt.. El tudom képzelni milyen kis féltékeny.. naggyon bírom :)
Feramoról meg ne is beszéljünk mér bírom..:) Van egy mondat ami nagyon illik Áronra: "Olyan kecses bágyadtsággal mozgott, ami az elpuhultsád határát súrolta, mégis átsütött rajta valami rettenetes, lappangó erő." Mikor ezt olvastam..rögtön Áron jutott eszembe:)
Na jó ennyit az Oliviáról. Amúgy tök fura hogy az Oscar felrobbantása..vagyis hát ennek a megakadályozása, az végülis elég nagy esemény és tök kevés helyet foglal a könyvben.. Na mind1, télleg ennyi:)
Aztán meg megnéztük este a Shreket. Tök jó :) Rájöttem hogy azért szeretm annyira a meséket mert mindig happyend meg a végén mindig győz a jó a rossz felett.. És összejön a fiú meg a lány :) És tök romantikus..:) Meg csomó megható dolog is van a mesékbe..pl mikor az Oroszlánkirályban meghal a Mufasa.. akkor pl sírtam.. meg még egy pár másik mesén..bezzeg filmeken meg nem szoktam ennyiszer meghatódni...
Aztán éjfél volt hogy lefeküdtem, alig bírtam reggel felkelni..
Ma meg nem volt suliba Viki mer délután angol verseny volt és ezér nem kellett bejönnie.
És rajzon mellém ült az a tróger. késett 10 percet , állt egy percet hogy hova üljön (nemigaz, nem emlékszik arra se hogy hol ült egy hete??) aztán megkérdezte h ül e mellettem valaki. Úgy tűnt hogy ül? Meg mitgondol, van aki még nála később jön, hogy odaüljön?? Váá... aztán elkezdi: "adjál egy ceruzát léci , elfelejtettem hogy rajza kell ceruza" Öregeeeeem.... Kész... Azt bírom még mikor nem tudja hol lezsünk. Ma is francia előtt oadajön: "Segítsetek. Hol lesz most óránk?" Nemigaz, ha nem kóvályogna el mindig akkor tudná. Meg attól vagyok kiakadva még mikor úgy néz ránk mintha ő valami isten lenne mi meg fogyik. Matekon is röhögtünk a Vikivel, erre ő rámnéz de tisztára azt fejezte ki a nézése hogy "Anyám ez tök hülye..." Bazmeg ha még1x így néz rám vagy a Vikire akkor leütöm. De minimum beszólok neki má kezd idegesíteni...
Ma az előadás amire mentünk a szakmák hetén az a marketing volt. Eszti szerint "annak az Alvin és mókus pasinak a csaja" :)), ennak az anyja aki tartotta. Tisztára úgy kezelt minket mintha nekünk már eltökélt szándékunk lenne hogy marketingel fogunk foglalkozni.. De érdekes volt.. csak csomó szakszó használt.. Nekem a tegnapi jobban tetszett.. Itt meg.. Andris pénzére meg a Nike cipőmre visszatért egy párszor..:) Kicsit már idegesítő volt.. de aranyos:)
Aztán elmentem fogszabályzásra. Elmagyarázta a nő hogy milyen kütyü lesz a számba... Hát megmondom őszintén, félek tőle. Elég szar lesz. Jajj annyi mindent másképp csinálnék ha vissza lehetne menni az időben.. Odáig mennék vissza, mikor 4. után néptánctáborban voltunk Szokolyán ..és táncház volt, amikor a hegedűs fiú utolsó estéje volt ott.. Asszem Máténak hívták.. és én nem táncoltam vele. :) :(
N amind1, ez lényegtelen, de ezer éve mikor valami van és szívesen csinálnám máshogy akkor mindig ez jut eszembe, és idáig mennék vissza. Tök szar. annyi mindent másképp kellett volna csinálnom.. Akkor most nem itt tartanék. De.. valahogy engem mindig zavart hogy mások mit gondolnak rólam... Mármint nem zavart hanem foglakoztatott.. Zavarni csak az zavart ha ez nem jó volt. Jajj mind1.. Nem szabad ezen agyalmon.. "Sose sajnálkozz semmin, mert ne feledd, úgyse történhetett volna más, tekintettel a világ pillanatnyi állására, és arra, hogy az vagy, aki vagy. A jelen az egyetlen, amin változtathatsz, tehát tanulj a múltból." Ja. Próbálok...
Ma délután hívott Andi hogy adjam meg a francia meg a matek házit, mert ő se volt ma angol miatt suliba. És tökjót eldumáltunk..:)
Na én azt hiszem megyek, mivel már eleget írtam..talán túl sokat is.. meg még be kell pakolnom. Na pussziiii



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat