Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 30.

Vasárnap.. nem is írtam pénteken pedig úgy szerettem volna. Annyi mindent tudtam volna írni csak kellett menni este apuért be Pestre és aztán meg már nem tudtam netezni, azelőtt meg nem voltam itthon.
Tök jó volt , mer átmentem a Vikihez :) Náluk fenn kb egy órát voltunk mindössze, a többit meg elsétáltuk... :) Jó volt, sétáltunk mindenfelé, meg megmutatta hol van a Dreher Park :) Ami baromi jó hely... hatmilliószor voltam már ott csak nem udtam h az a Dreher Park :) Ott lakik a Marci is, és össze is futottunk vele mikor jöttünk el onnan. A Viki szerint tök helyes :) hát igen, sztem is jó pasi .. Viszont mostanába kevesebbet találkozik apuval..:) :(
Nah, meg még ültünk egy csomót a Parkba.. hogy a kisKostyó milyen jó pasi.. :)) Nem találkoztunk senkivel, csak a Rékával mikor jött haza röpiről, meg a Pityuval, ő meg ránkköszönt, előbb mint mi rá.. ez tök jó, de fura mer mi ugye személyesen nem ismerjük a Pitut.. Viki nemtom hogyvan vele de én még egy szót se beszéltem vele.. azér jó, mer van egy két ember a suliból akivel ugyan nem ismerjük egymást de pölö ha sulin kívül összefutunk akkor meg köszönünk egymásnak.. ilyen pl a Bigda Orsi (akinek az öccse...váááá).. vagy ugye a Tita meg Pityu..
Meg voltunk a boltba, Imi volt ott :)) meg a Robi... Anyu má tök rég volt a boltba.. pedig jó volt mikor a boltban dolgozott mer akkor mindig együtt tudtunk menni Vikivel suliba.. meg akkor gyakrabban találkozhattam az Imivel :)
Nah, amúgy semmi különös nem volt a suliba pénteken, de sztem jó nap volt :) Cs 3 óra volt megtartva, kémián akasztófáztunk..
Zoli: W :))) Körbejár most vmi papír h a matrózblúz helyett vmi más egyenkendő meg -nyakkendő legyen a suli címerével.. hát a matrózblúzt én is utálom mer olyan mint egy zsák, de mostanába már nem is azt hordom hanem egy másik blúzon a matrózgallért.. szal így végülis jó... De azér aláírtam mer tök jó lenne ha télleg összejönne h címeres egyenizénk van :))
Esztit megkérdezte egy csaj ( a Tomi csaja..) h hol vette a szoknyáját mer milyen jó.. :))
Aztán 3.óra után voltunk mi filmet nézni: A mi gólyánk..hát nem volt vmi extra, de ott volt az angoltanár :)) Tök cukee mikor mosolyog :)) Aztán 5.órában meg a 10.Bsek előadásán voltunk..hát az angolosok sztem jobban megcsinálták.. de jó volt mind2 :)) Kár h Zsú nem lehetett ott mer ő ugye Szlovákiába ment aznap, pedig biztos teccett volna neki :)) Eszti meg pont ott tudott még azon lenni mer aztán ment orvoshoz..
Nekünk meg ünnepség volt amit Erikanéni valahogy elfelejtett említeni, persze nekünk tudnunk kellett volna h ez az egésznek a lényege, na mind1... A műsor uncsi volt, az elején még figyeltem h miket olvasnak fel de aztán már csak az embereket néztem... Volt a Döme is.. :) Nádi szerint szép hangja van.. hát ja, most mélyebb lett mint volt mikor felhívtuk Szombathelyről. :))
De ügyes volt.. szépen mondta amit kellett..
Aztán kaja, akkor odajött a Balu, befogta a szemem h találjam ki kicsoda.. tökre fájt.. :) Aztán jött Levente is..köcsög, ..na mind1
Aztán kosarat néztük picit, Bogi Viki meg én, (meg pankáék vajon ki miatt...... Mmmmmmmmmm nem is tudom.. :) :((( ) És megbeszéltünk (mármint Cs bogi Viki meg én ) h a Dömének a kezein kívül mindene vastag hosszú és csupasz :)))
Aztán hazajöttünk, bementünk Vikivel fagyizni.. húú volt egy jópasi :) Bementünk és elkezdett köhögni..erre elkezdi az eladócsaj h meg ne fulladj..ő meg: az a fránya fagyi.. :)) Aztán kértünk, mentünk el köszöntünk a csajszinak h helló, és a pasi is ránkköszönt h sziasztok.. :))
Na a délutánt már írtam.. Aztán este megint voltunk McDonald'sba..jópasi volt a pénztáros cs kemény volt a keze :))
Szombaton... Vikiékkel megint elmentem a HobbyBoltba.. húúúú olyan jó volt.. !! A változatosság kedvéért ott is volt egy jópasi :))
Aztán átmentünk a gyöngyös boltba, ott is húúú..annyiféle fajta formájú csillogású méretű gyöngy volt h hú..... egy évig el tudtam volna nézelődni... Jó volt köszi Viki :))
Aztán megint elmentünk útlevelet csináltatni hát a kép jó szar lett...
Ma.. ma meg itt voltak Keriék, Jenit elvitték én meg milyen hülye vagyok h nem megyek..apám is itt pofázott mindenféle hülyeségeket..utálom már h mindig én vagyok a jellemtelen senki ő meg a tökokos apa....>:(
Bár azt h jellemtelen sneki vagyok azt már egy pasi is megmondta a cseten mer nem akartam találkozni vele azér h tökönrúgjam.. :)
Aztán utána kitakarítottam, előtte meg még elmosogattam.. Most itt vagyok, apu meg épp elment motorozni. Aztán ha hazajön akkor ha mindenigaz megyünk be Pestre mer itt van Magyarországon Edina apukája.. szal találkozunk vele.
Na most lépek..
Viki ma reggel elment Romániába... Szar mer így csomót nem találkozhatunk.. na mind1 majd ha hazajön...
Na puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat