Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 15.

Sziasztok!
(de szép ez a kék szín :) )
Egész jó nap volt a mai. Reggel kb 7:50re odamentem a Vikihez, aztán nála voltam míg el nem készült, onnan mentünk suliba. Mikor bementünk a suliba, olllllyan boldog lettem!!! Na ki volt ott?? A MARCI!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))) S2S2S2S2S2S2S2S2S2S2. Jajj a Marci olyan jól néz ki...!!! Csak sajna nem sokat láthattam belőle, mert elment valahova.
Nemsokkal azután h megérkeztünk, jöttek a Zsuzsiék is. Aztán 9kor elkezdődött a Légy jó mindhalálig!. Ma ilyen vegyes szereposztás volt, gondolom a legjobbak voltak benne. Az előadás végén , mikor így ismétlésképp előadták az egyik táncot még1x, akkor néhány szereplő lement a közönséghez h felvigyenek emberek. Egész sokan felmentek, egy páran maguktól, élükön Leventével.. :))
Aztán mikor vége lett, elmentünk kajálni, utána a Zsuzsiék elmentek haza, a Viki meg elvileg megvárt, mert a táboros pólóm alá akartam íratni a kicsikkel, de ők pont kajálni voltak, azt meg nem akartam megvárni, mert a Vikinek haza kellett menni angol házit írni. Szóval elmentünk. Ja, előtte elkérte a Szalagavató kazettáját erikanénitől, és majd pénteken átmegyek hozzá és megnézzük. Jajj, Marci is rajta van... !! :)))
Aztán míg a Kőrösi előtt vártam a hugomra, láttam a K. Lacit meg a csaját, meg a Pál Zolit meg a csaját... Vááá... A Laci bé helyes... nagyon jól néz ki... hmm a Zoli kicsit furcsi :).. de a csajaik!! Főleg a Lacié... hogy bír ilyen csajjal járni?? Inkább járjon a Zsuzsival! Vagyis nem inkább, hanem egyébként is... miért nem a Zsuzsival jár? Az tök jó lenne..
Nah mind1... aztán mikor kijött a hugom, akkor még beszélgettünk egy darabig ő, a Szoni, meg én, ja és akkor jött a Beni és mondta h jön néptánctáborba :) Tök jó :) Aztán hazajöttünk és most itthon vagyok, és sietek, mert anyámék bármelyik percben hazaérhetnek, és nekem még elvileg nem szabad neteznem.. :) Szóval most megyek, de majd ha lesz valami izgi, akkor leírom 7 körül.
Addig is PUSSZ.
THE SCHOOL IS OVER!!!!! VIVA LA SUMMER!!!!! VIVA LA HOLIDAY!!!!!!!

U.I. Csak azért írok, h leírjam h semmi izgi nem történt.... Alig tudok mit csinálni itthon, pedig még csak most kezdődött a szünet. Mi lesz így velem egész nyáron?? Na mind1, csak ennyi.
Legyetek jók meg rosszak, puszi, élvezzétek a nyarat! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat