Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-10-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-10-22

Itt ül velem szembe Cronck v kiaszösz és néz a kurvainteligens fejével:P:D Szeretem:D
Tegnap elkezdtem rendetrakni a szobámba mer mióta megvan az asztalom még nem volt rá időm..pesze nem jutottam szinte semmire, csak mostmár kategorizálva van a kupi nem egybe.. Meg megtaláltam a Pop csajok satöbbit ami ugyebár a drága egyetlen Thomasomé.. és illene már visszaadnom hehe Szegeden hoztam el tőle:D Na és elkezdtem beleolvasni az elejébe h mi is van ebben aztán estére eljutottam a 170. oldalig úgyhogy már csak 100 van hátra tehhát befejezem.. Jó amúgy tetszik nekem:)
Reggel angol volt.. a másfélből egyésnegyedet köbö beszéltünk..még így se fejezhettem be mer akkor egy kicsit már nyelvtanozzunk is.. Aztán szoli meg mama... Beirattam magam legközellebbre csütörtökre.. megint mint múltkor..hejj az a csütörtök tetszett:D Zsúval kajáltunk mikor már elkezdődött a 6.óra..aztán hazakísértem.. elmentünk a kínaiba vettem sapkát:D Aztán ...hümm jobb lett volna ha a dmben keresős incidenst ki lehet hagyni..mrmint h nem kellettvolna miért dmbe menni de..mostmár nem parázok..illetve már mindegy, tenni nem tudok semmit.. csak várok.. khgkfbvkjfgkjfb énhülyefelelőtlenfákk...
Aztán hazakísértem Zsút aztán szoli meg vissza suliba... aztán nemistom.. pénteken meg átjött Thomas az milyen szép is volt:D Szombatot meg tudjátok.. Ki az a ti? Nemtom.. de így egyszerűbb ha meg is szólítok valakit mintha csak..nem... Jó inkább ..jó mondjuk ezentúl Croncknak írom a naplómat mer ő ül itt előttem mindig.. úgy kezdek minden bejegyzést.. :Kedves Cronck.. Höhö ..diló...
Na tehát a szombatot már leírtam..és igazából egyáltalán nem is tudom minek kezdtem el leírni a hetemet.. nem is szoktam ilyet.. h utólag leírogatok dolgokat..csak ha vmi extrafontos..:S Pill visszakeresek hogy jött fel a hetem:D Ja a csütörtök.. a mostanis és a múltheti közti párhuzam... ahham..faja (mint a nikotinkúpot a popiba..:D)
pff

Ma este megyünk apuval berugni XD Jó nem ebrugni (ebrugni hehe.. megyünk kutyákat rugdosni..:D:D) szal nem berugni csak inni... Az ő ötlete volt.. tök édes:D Csak azóta összevezstünk nemtom még mindig áll-e.. de.. rem.. Mostmár akkor...
Hu erről jut eszembe még a tótnak is ki kell fizetnem amit ittam Szfváron.. bazz 4ezer fötö.. értitk felbírjátok fogni??? ill csak te, egyetlen Cronck.. Szal érted?? Basszus egy este.. 4 whiskykóla mege gy v két jéger és 4ezer ft..:S durva.. Azért mondjuk jó h nem ittam többet.. most tökre büszke is voltam magamra h nem voltam rosszul.. ill jó.. Zsuzsikám pssssszt..... nehogy elmond h láttál a wcbe..:D Jó de csak a bizti kedvéért mentem be.. kaptam hidegvizte aztán semmi bajom nemvolt.. jócsak kicsi.. jó deAKKORIS. TÖKJÓL VOLTAM.
és ezt most kinek magyarázom? nemtom... kezdek megőrülni.. Ez a magány felsőfoka..mikor leülök a géphez h megnézzem ki van fent msnen és senki akkor nem állok fel a géptől és mondjuk ülök le olvasni..áhh.. akkor már ha leültem akkor ittKELL h legyek egy másfél órát ha nem is tudok mit csinálni akkoris ittvagyok és képeket keresek v adatlapokat böngészek v az enyémet írogatom át v akármi.. Vagy igen, naplót írok..az mondjuk értelmes.. csak ilyenkor amikor nem az a célja a cuccnak h leírjam mivolt, hanem mintegy beszélgetőpartnerként használom a naplómat és írok mindent ami jön akkor már kicsit elgondolkodtató..
Hogy menthetetlen? én?

Najó..megyek olvasni:D



ooooooooooooo Baby I love your way....




-------------
huszonegy óra tizenegy perc.. ittülök ismét, kiolvastam a könyvet, apuval nem emntünk el mert szar az idő és ha kocsival mentünk volna ő úgy nem tud inni... logikus.
ezenkívül rámjött minden szar..
Egyszerre jó is mert elcsevegünk Zsúval a Szabi meg a Tóth elélvezési szokásairól... és ilyenkor mindig eszembejut h egyszer Zsú mondta mikor elvesztette a szüzességét h szar h nem beszél róla meg a témáról senkivel mert akkor mi még közelében sem jártunk a dolognak hogy is szólhattunk volna hozzá... na szóval ez elég gyakran eszembejut.. meg egy csomó minden más amiket Zsú mondott régebben... és itt nem csk a szexel kapcsolatban hanem csomó egyéb is.. amiért akkor kívülállóként sajnáltam most ..belülállóként?.. na szóval ..érted (Cronck..).. tisztelem a Zsuzsit nagyon... igazán jóember..
de itt témát váltok mielőtt elkezdek csöpögősbe átmenni és esetleg felmerülne a gyanú h hátsó szándékaim vannak..nem nincsenek csak kell h kiadjak magamból dolgokat és máshogy nemmegy... elvesztettem egy legjobb barátnőt, cserébe van egy barátom aki csak félig az enyém.. és nemtudom higgyem e egyáltalán h valaha teljesen az lesz.. jó mi?
és iylenkor.. csomószor elgondolkodok rajta h nem is vagyok senki.. tök pótolható vagyok, ..van valaki aki valaha már gondolt olyat h dejó lenne ha most itt lenne a niki? vagy jó lenne most bezsélni a Nikivel? vagy hasonlók.. semmi értelme h legyek...
néha meg azon jár a fejem h vagyok valaki...akkkor viszont mindig arra jutok h olyan valaki aki nem kell... "i wanna be myself but does the world really need her?" vmi hasonló..
Hát igen.. nemtudom mivagyok és ki vagyok..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat