Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-12-16

Hm, 2 napja még szivárvány színt akartam, most meg szürkét akarnék... Tök szar... de legalább mostmár tudom.. De ..hát igen, én már gondoltam hogy így van... pont a múltkor beszéltünk erről a vikivel.. vagy írtam a füzetbe, nemtudom már.. tudtam, annyira tudtam..de mégis olyan szar volt hallani hogy tényleg úgy van... Meg.. egy rohadt kétszínű kis geci.. Már bocsánat de az... Amikor én nem is így gondoltam csak azt hitte akkor szinte megsértődött.. erre most ő meg halálnyugodtan közli hogy ő vele így van.. basszameg.. Erre most nem tudok mit mondani. De EGYESEK megtehetik hogy megsértődnek, még akkor is ha nincs is úgy..mások ne is merjenek ilyenen gondolkozni se... EGYESEK szar kedvét el kell nézni... a másoké le van szarva... De miért? miért mindig csak az Ő igényeihez kell igazodni? Én nem vagyok a rongybabája akivel összevissza játszhat... Sajnálom. Igen, nagyon sajnálom hogy ez lett mert én szerettem volna másképp..vagyis nem mindig.. de belül mindig nagyon szerettem volna ha másképp lett volna.. Nem úgy lett. Ez van. Vagyis Viki szerint van ami bíztató azért.. de jó.. de ezek után nem tudok bízni semmiben.. Hétfőn az egyik, most a másik..akkor ki marad? Senki..és én ezt nem bírom.. Kurva élet.... :'( :'(
N amind1.. Nem, nem mind1.. Egyszerűen nem tudom megérteni.. főleg azt nem hogy.. á, semmit se tudok megérteni.. Semmit amit csinál.....Csak nem tudom hogy miért.. DE.. jó..most lenyugszom.. baromi szar kedvem van még mindig de nem akarom hogy az egész naplóm ilyen hangulatú legyen.. Meg.. ugyebár Smile 4ever =) Köszönöm Nádi, köszi szépen, és neked is ezt kéne tenned... köcsög Bálint, ha így áll a dolog akkor ez van de te szard le! Nehéz elfelejteni, nagyon nehéz, de könnyebb mint gondolnád.. én mostmár tényleg tudom.. Sajnálom hogy nem hiszel nekem de azért én próbálok segíteni:) De nem felejtem el hoyg te naivnak tartottál engem akkor én mit szóljak? ;)
Á, jobb is ez így.. Szar d ejó:) Hát ez most kurva értelmes.. de.. ahogy zsuzsi mondta: "Úgy látszik új korszak köszönt a Vízöntőkre" :) Köszi zsuzsi neked is:) Most ez vigasztal.. hogy .. le van szarva ez az egész..majd Jövőre jön valami sokkal jobb.. :))
Na és ki ne hagyjam a sorból a Vikit, az én drága kicsi egyetlen Best Friend In The World-ömet:) Neked köszönhetem az egészet.. Ha ezt most nem tudtam volna meg akkor még mindig rágódnék rajta.. De msot tudom és mindent együtt nézve, sokkal jobb ez így:) Nagyon nagyon imádlak Viki :))) És nagyon nagyon sok sikert kívánok neked a Marcihoz, remélem hogy jól fog sikeürlni a videózás vagy ki tudja még hogy mi lesz belőle...;) Szóval sok sikert.. és minden olyasmit ami nekem sajna nem jött össze... Szurkolok :):) És köszi mindent (K) (L) :)
Nah, szóval most senki nem maradt.. lehet h jó lenne évvégén bulizni menni Zsuzsival.. De az is lehet hogy itthon maradok egyedül.. jajj de anyuék is itthon lesznek..akkor meg nemtom mi lesz..
Kurvára elegem van hogy velem mindig kibasz az Élet!!! Tegnap Viktortól kaptam egy puszit, cska úgy, tökre örültem, erre utána meg otthagyott..szarul esett... Aztán ma délután felhívott a Levi, tök aranyos volt , utána egy perccel hív anyu és lebasz h miért nem hívtam.. Most msnen segítettem a Lilinek, tök happy voltam hoyg segíthettem mert télleg elég szar kedve volt, erre egy másodpercre rá ír a Balu hogy nem mond el nekem semmit és azóta hozzám se szól... Miért? Miért van az , h hogyha történik valami jó aminek örülök akkor rögtön utána valami rossz is és akkor minden elromlik?! Miért nem akkor fordítva van? Hogy előbb a rossz és aztán a jó és akkor a jó marad meg bennem... De ... Á.. A Sors akarta így.. de nekem miért ez a sorsom? miért az örökös szívás???
Na jó most azzal fogom túlélni a hetet hogy pénteken megyünk kocsmába.. (Hú ez de úgy hangzott mintha valami alkoholista lennék..:) ) Nem vagyok az. Jó ötlet volt Zsutól:) Remélem hoyg Eszti is beleegyezik és végre ő is felad valamit a Zsuzsiért.. Bízom benne... Jajj de várom már csak legyen már itt....!
Nah lépek... Puszi az én kis Barátnőimnek :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat