Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-12

Bekaphatja a teveclub hogy tegnap nem jött be!!! >:((((
Ennyit erről..:)
Tegnapi nap tök jó volt.. Csak nem volt Eszti..:( Orvosnál volt..és este mondta hogy volt egy helyes áploópasi.:)
Első 2 irodalom..Megírtuk első órán a dogát. Még jó hogy itthon megcsináltam a dogakérédseket és így arról tudtuk nézni doga közbe a válaszokat..:) Aztán azt nem volt kötelező beadni, de mi Zsuval beadtuk, csak ő aztán meggondolta magát és visszakérte.. Sebaj, én benthagytam..cska nem lett olyan rossz.. Aztán második irodalmon megkaptuk a tzket.. Hát azokon meg ki avgyok akadva... Nem a jegyem miatt. mer az 4es meg 5ös lett.. Hanem a tanár hülyeségein... Csomó helyre odaírta teljesen normális mondatokhoz h magyartalan, pontatlan, fogalmazd jobban stb... Meg volt egy mondatom , amiben a kötőszó "hogy" volt.. A tanárnő meg odaírja h "Hanyagul idevetett kötöszó ez itt." Akkor ki a magyartalan?????????? Másrészt meg sztem teljesen jól odaillett... A másik amin ki vagyok akadva hogy nekem volt az egész 4oldalas szövegben egy zárójel, amit már nem tudtam máshogy ebírni ezér odaírtam zárójelbe, és ő meg odaírta h mellőzzem a zárójelek hazsnálatát.. Az Esztinek meg tele van zárójelekkel, minimum 8 van benne, neki egy szót nem írt erről.. Bakker..nem azt akarom h neki is írja oda..hanem hogy akkor nekem se. De nemigaz már..hogy ő is kivételez az Esztivel...
Utána kémia, ott is dogát írtunk, jó lett sztem,..tök jó idén még csak 5öseim vannak kémiából..:))
Matekon megírtuk a tzt.. Vááá tök szar lett... Olyna nehéz feladatok voltak!! A Kissel egyszerre mentünk ki doga után és ő is úgy kezdte h hát ez miylen nehéz volt és miylen szar lett... Meg aztán ahogy hallottam mindenki ott szidta a tanárnőt meg h miylen nehéz volt..:)
Aztán törin megnéztünk egy részletet Amerika felfedezéséről szóló filmből, addig néztük míg odaérnek Amerikába.. Nézhettük volna tovább is..:)
Utána fizika elmaradt szerencsére, úgyhogy azalatt az óra alatt lemásoltam a Tündiről az irodalmat meg a Petráról a föci házit.. Meg kint bezsélgettünk Zsuzsival meg Vikivel :))
Föcin meg kaptam egy beírást.. fasza, már ilyenem is van :) Tavaly még intőm is volt asszem mert kint álltunk a terem előtt... N amind1, most ezt azért kaptam mer nem volt föcikönyvem..pedig megúsztuk volna, csak hátrafordultunk kérni a Tünditől és meglátta Erikanéni mikor küldte előre.. Aztán meg mindenkinek meg kellett mondani ha nincs könyve és mindnekinek beírt...
Föci után... Megnéztük ahogy az Áron meg a Robi pofozkodnak ..:) Aztán lementünk a lelátóra.. Viki megállapította hogy Dömének jó segge van..:) Meg a Mózes elég ügyi volt.. A Pozdinak meg új cipője van..váá hát sztem nem illik hozzá.. ilyen tök élénk világoskék..jól néz ki csak nem illik a Pozdihoz.. Aztán még Avonoztunk...:) Utána elindiltunk Zsu Viki meg én a Hamvas Barackba.. Bár Bubu azt mondta h már bezárt, de azért mi megnéztük és télleg bezárt..:( Nem kapjuk meg soha az ingyen palacsintánkat ..:( Na akkor mentünk haza, és bementünk a Marcipánba sütit enni..hát az egyikünknek sem esett valami jól de azért jó volt...:) Utána odajött értem anyu mer sietnünk kellett.. Elvittük Jenit Lottéba, mi meg mentünk az Auchanba.. Hú tökre örültem hogy végrevégre megvehetem a Torres CDt :)) Csak hogy nem volt.. egy darab se..csak kazetta de én CDt akartam..:( Úgyhogy tök szomorú voltam meg szidtam az Auchant h milyen szar.. Meg amúgy utálom az Auchant..A Cora sokkal jobb de mostanába mindig az Auchanba járunk.. Ja és hú kit láttm! A Dányi Gergőt! Meg se ismertem.. csak anyu köszönt rá a szüleire..én meg mondom kik voltak ezek? Mire anyu elmondta h a Gergő szülei..És akkor az a srác meg a Gergő?? Tök fura...:))) Meg volt annyi kisgyerek... ilyen kis 2-3évesek..és olyan cukik, úgy felvenném és megölelném őket..:)) Meg nézetm így az utcán a párokat..mindneki kézenfogva járkál a pasijával.. Jajjh..:( Na, szal Auchan... sietnünk kellett mer a Jeniéknek másfél óra volt a Lotte szal annyi időnk volt hogy bevásároljunk..Nem jött össze úgyhogy szegény Jeniék vártak 20 percet.. de akkora sor volt hogy az váá.. Utálom a nagy sort.. Meg még a forgalom is..hihetetlen.. Aztán átjött hozzánk a Kriszti.. Nemnagyon tom már h mit csináltunk..:)
Aztán este még msneztem... Andrissal ünnepeltünk :) Meg Balu felelsz vagy merszett valakivel és szerelmet kellett vallania.. Aztán Viktor meg Balu behívtak egy 3as beszélgetésbe hogy mi is Felelsz vagy merszezzünk...:) Nagyon izgi volt.. :) Főleg mert a végén a Balu megsértődött..:/
Meg beszéltem Fornaxszal is.. mindenféléről ...:S :) Elég sokat.. Aztán menem kellett...
Ma reggel megmutattam Jeninek, ja meg tegnap este anyunak is, a néptáncosok Finnországi utazásában a Delfináriumos részt..Annyira ééédesek azok a delfinek!!! Úg imádom a delfineket.. Tök szépek..meg szabadok..és tök inteligensek is.. (L) Szeretem őket :)) Szeretnék egyet majd...:) Tök kár hogy az emberek nem tarthatnak delfint... de az is azt muatja hogy ők szabadok..:) Jajj d ejó lenne nyáron elmenni valahova ahol legalább láthatok élőben delfineket!..
Ma meg egésznap tanultam.. már csak a német szöveget kell megtanulni, meg angolból vagy egy fogalmazás.. 4kor elvittük a Jenit a Kőrösihez mer 750 éves Dunakeszi és valami izé volt.. nemtommi..:) Mi meg utána elmentünk az Auchanba megint, kizárólag azért hogy megnézzük van e Torres CD..:) És VOLT!!!! :)) Tök happy vok, most is azt hallgatom..jó..:)))) Csak ezért mentünk az Auchanba, mégis 2 órát ott töltöttünk..nemtom hogy bírtunk annyit nézelődni... Aztán a pénztárnál meg tökre megijedtem , mer a CDnek a kódját mikor olvasta le a nő, azt nem fogadta el a gép..mondom o-ó.. Nehogymár ne vehessem meg.. Mondta a nő hogy menjek vissza egy másikért.. Visszamentem és mondta h szerinte ez sem lesz jó mer .. De jó.. De mondtam h az árleolvasó az leolvassa..és aztán neki is sikerült..:)) Úgyhogy jee:)))
Nah..most meg itthon vok, apu mindjár jön haza.. Biztos ki lesz akadva mer hívott tegnap is meg ma is de pont nem voltam telközelbe és nem vettem fel.. az lesz a baja mint mindig h minek van a telefonom ha sose vezsem fel...:/
Ja majd ha itthon lesz apu, megkérdezem a Rasmus koncertet..most nincsenek oylan vészes jegyeim, csak elenged..jajj de szeretnék menni!!.. És tök jó a Pankának mert ő meg nyert 2 jegyet...:)
Na sztem megyek... Lehet h msnezek de lehet h Age of Empires IIzök..még nemtom.. Nah pussza..:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat