Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 14.

Csácsá!... ez a köszönés felvidít. :) (Viki te tudod h miért, Zsú meg nem tom olvassa e a naplóm, de ha igen, akkor ő is tudja.)
Amúgy pedig szar kedvem van. Első órában ünnepség volt. Nem volt olyan rossz csak tök éhes voltam. :)
Aztán német előtt közölte a franciatanár h meg kéne ma írnom a tzt h el tudja dönteni h 4est v 5öst adjon. Bé jó mert semmit nem készültem, úgy volt h már csak szeptemberben írjuk ezt meg.... Meg állítólag mondta az ofőmnek h mondja meg nekem, de az az idióta erika néni baszott szólni...!!!!
Na megírtam, ha jó lesz 5ös leszek, ha nem akkor meg olyan mintha nem írtam volna, szal mind1. De így bazi szar volt mert egy csomó igét nem tudtam, ha átnézem előtte akkor lehet h jobban ment volna... Amúgy az 5.esek törióráján írtam, mert a franciatanárom az ő töritanáruk, és én meg abban az órában akartam írni h ne kelljen matekra mennem, szal velük kellett.. De tök arik voltak :) A Hoffman Eszti mellett ültem, és a Levi meg a Balu mögött... :)) Szóval jó óra volt, nekem teccett. :)
Ja németen meg kellett írnom egy feladatlapot, h melyik csoportba leszek az ausztriai útnál.. Jajj olyan szar h oda a Zsu nem jön.... :(( A Nádi szegény néha kicsit idióta, meg mást nem is ismerek. Most nem is akarok már menni, mert csak Feramo miatt mentem volna, legalábbis akkor még sokat számított h ő jön. De ma már nem. Sőt, már irritál h ott lesz. De Zsuuuu méééér neeem jöönn???? :((((
Német után számtech.. az jó volt, honfoglalóztunk Zsu+Eszti+én, és ez volt az utsó számtechünk :( soha többé nem lesz :(
Ezután jött a france doga, aztán föci óra.. Lezárt erika néni. Töri 3as, föci 4es. Ez JEEE!!!! :)))
Aztán ausztria út-megbeszélés volt, aztán Vikiék elhúztak haza, én meg lementem a kicsikhez. Tök jófejek :)
A lottéba semmi izgi, próbavizsgaféleség volt mindenkinek, és azt mondta a tanár h így mindenki átmenne. Ez tök jó :))
Na megyek, mennem kell , már lejárt az időm
Pussza, Niki voltam



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat