Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 23.

Most jöttem haza a Gólyabálról... Huhh, baromi jó volt :DD Nekem nagyon tetszett, egy csomót röhögtünk :DD
A legjobb feladat szerintem az volt, mikor minden osztályból kiválazstották a legszőrösebb lábú pasit, és 2-3 gyantcsíkot használatba vettek alábukon.. :D És a Bből a Mózes lett a "szerencsés" kiválasztott, a Cből meg a Renátó :DD Naggyon édesek voltak..meg mikor a Renooooonak ki kellett festeni a lábkörmeit...és hogy nézte már a körömlakkot.. :)) Bírom ezt a pasit, nagyon ari :DD A Mózes meg még volt egy kareokis feladatban, amikor 5en fiúk énekeltek minden osztályból..és hát nagyon édes volt..csomószor volt mikor cs ő énekelt..hát nem a legtisztább a hangja, de bevállalta :D Ez nagyon tetszik benne... Meg a Döme is ilyen..bár ő most az éneklősdinél nem nagyon hallatta a hangját, legalábbis a mikrofonba nem (pedig neki is nagyon szép hangja lehet :D), viszont jól beleélte magát a zenébe, az éneklésbe, és ott osolygott meg "táncikált" (már amennyire 5en "összeölelkezve" lehet táncikálni..) ..és olyan jó volt látni..h van benne élet.. :DD A héten mikor 70es évekbe kellett öltözni vagy strandcuccokba, akkor is..sztem jó volt h mertek szoknyát felvenni, meg a Mózes még női felsőbe is volt, meg a strandosnál bikinifelsőbe..szóval szerintem ez jó ha valaki ilyen. :D Annak ellenére is ha a tök édes Danika kissé hangosan kiröhögte... :)) Szegény meg csak ott állt..és mosolygott.. :) De hú.. nagyon édi. Kész :))
Amúgy ott volt a Döme barátnője.. Akivel amúgy egycsoportba jártam Lottéba..és odajött eldumáltunk kb kemény egy percet h mien lett a nyelvvizsgánk.. de amúgy jófej csaj. Meg szépis. Aranyosak a Dömével :) 1ébként azon gondolkodtam h tulképp nem "illenek" össze a Dömével, mert a Gabi inkább ilyen kis romantikus lány, a Döme meg..őmeg hát ilyen menő görkoris... De ennek ellenére arik együtt. :)
Ja, a Daniról jutott eszembe, ő ismeri a Mózeséket (hogy akkor már témánál legyünk :)) és megkérte aViki h csináljon egy képet róla..:) Mert mi onnan fentről próbálkoztunk képeket csinálni de az nem lett vmi jó mer sötét is volt meg messze is volt..és a Dani ott ült mellettünk, látta h ott szerencsétlenkedünk, fogta agépet és lement fotózni:) Lett egy kép a Mózesről meg egy másik csávóról aki fogalmam sincs h kicsoda de nem rossz, aztán meg mikor jött fel én megkértem h léciléci egyet a Döméről is csináljon már.És csinált :) És tök vicces volt, lement, gondolom mondta a Dömének h róla is kell kép , és a Döme meg pont ott állt az oszlopnál, és így odatámasztotta a kezét, "bepózolt" a daninak :DDD Nagyon ari kép lett mind2, sztem :)) Jófej gyerek ez a Dani.. annyak ellenére h néha nem..:))
Meg hát örökös témám: Feramo. Ő is ott volt. .legalábbis egy darabig.. aztán gondolom elmentek piálni a fiúkkal. Most elég aranyos volt..már amennyire őt aranyosnak lehet nevezni..szóval nyílt volt, na. Az volt ari mikor a Robival összeverekedtek :D Szegény Robinak elszakította a láncát, ő meg ott dühöngött :) De amúyg sztem már nem voltak teljesen józanok afiúk mikor jöttek..mer a Csongor kétszer is odajött, egyszer énekelt nekünk valamit, már nem is tom mit... de sztem már frankón be volt rugva.. És gondolom ez nem neki egyedül sikerült..
Ott volt a pozdi is. Mostanában olyan ari :DD Tegnapis egy busszal mentünk haza, és mi már ott voltunk a Bogival a megállóba (bár ő előbb elindult, szal nemtom hol kóválygott addig..) amikor jött, és rámköszönt :) Pedig engem tulképp nem is ismer.. na mind1, jófej azért:) Remélem kijelenthetem: visszaváltozott. !!:DD
Amúgy elolvasgattam megint a naplóm elölről.. és volt az a bejegyzés h minek írok naplót, senki nem olvassa. ÉS??? Már nem is bánom.. Igaza volt a Zsunak: magamnak írom. Minek olvassa más?? Nem si akarom h olvassák.. Tök rossz mer így most nem is tudok mindent leírni amit akarok..ilyen mélyebb érzelmeket..mer ha azt elolvasnák..nem tom... Na mind1. Lesz majd egy tevém amiről senki nem tud és annak a naplójába írom le..:)
Nah, sztem én most megyek elfele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat