Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2009-02-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2009-02-06

ó bazzmár... agyamra megy mamám itt veszekszik anyuval mer..minden lószart túlidegeskedik..jön egy hivatalos levél és már azthiszi h a nyakunkra küldik a rendőrséget és börtönbe kötünk ki. hát bazmeg. jött a szomszédhoz vmeik nap vmi..nem rendőrségi..valami őrség,mittomén..és mama meglátja a kocsit és már szétaggódja magát h most kit fognak tőlünk elvinni.. most épp az volt a téma h aput vmi rendőrautó kísérte haza és apu bejött kivitt vmi papírokat azt csá.. nyilvánvaló h sima közúti ellenőrzés volt csak apunál szokás sznt nem volt semmi ezér idejöttek megnézni..erre most mama itt veszekedett egy félórát h anyu nevelje már meg a férjét mer hogy lehet ilyen felelőtlen és most mileszha, és melyik szomszéd volt kint és látták h apu meg a rendőrség... nemisértem hogy..ilyen piti faszságokon mit kell ennyit parázni? kit érdekel h melyik szomszéd látta? nem lesz semmi nemmindegy?áhh..
jó, öreg, nem bántom..de néha ez nagyon idegesít... és vissza nem szólhatok mer akkor én vagyok a tiszteletlen stb, és ő már többet nem is szól semmit mer csak lehurrogjuk.. ha nem szólok semmit akkor nem is figyelek rá és ő már többet nem is szól semmit mer úgyse érdekel minket.. ahamm. .. az a baj h mamának vmi óriási paranoiája van. neki ezt nyilván nem fogom megmondani, apunak mondtam h szntem nemkóser néha ahogy viselkedik velünk...
namindegy..
lenyugodtam.
hm most mondja eszti h a bálintnak már nem is az a csaja. hát ehhem. kicsit..fura:D mondjuk azt megmondtuk akkoris, h nem fog ez így sokáig tartani.. hát..1nap:D de abba azér belenyugodtam (volna). ezígy most kiakasztott..nemmintha amúgy foglalkoznék mostanában a dologgal.. télleg..csak tegnap telóba eszti mondta h puszil a bálint..onnan mellőle..:D és este msnen is rámírt..h mi van velem meg megyek-e hrre meg stb.... aztán mondtam esztinek h ez milyen fura volt és meglepett.. aztán mondta ezt..és ez is meglepett:D
most megint vennem kell a sparba bort míg olcsó mer a maival együtt már 2 elvan fogyva.. meg most néztem h van 1LITERES vodka 1200ér..kb.. hát szntem ez zsírul megérné:) lehet veszek egyet majd itthonra is....
ajh már megint..azér jöttem géphez h megcsináljam azt a.. valamit:)erre itt kötök ki...meg msnen..
ajh gábor megint ittvolt tegnap..apuhoz jött csak apu nemvolt itthon..úgyhogy beszéltünk apuról meg rólam h mivan..és h mindketten ugyanolyan makacsok vagyunk.. és menjek oda én hozzá.. meg jó, apu mondta úgy egy hete v több h lenne mondanivalója számomra, szóljak ha érdekel és nem bunkózok..jó..azóta mikor én itthonvagyok akkor ő nincs itthon egész nap, este meg ha elmegyek..akkor nyilván én nem vagyok itthon:D erre ő folyton beszól..dehát könyörgöm..nemcsak én nem érek rá folyton.. plusz gábor így mondja h apunak milyen szarul esik ez h hogy megváltoztam vele szemben..hogy mintha eltávolodtam volna.. mire nyilván mondtam az én álláspontomat, h ő meg szarik bele a dolgaimba, azér.. mer a gábor is meg mindenki is nagyon jól tudja h apuval nem lehet beszélni csak ha kifejezetten beszélni ülünk le..de neki ilyenekre nincsen ideje.. máskor meg nincs értelme hozzászólni mer olyan érzés mintha egy farönkkel beszélgetnék.. múltkor.. nem olyan rég de nem a napokban..szal mikor lent volt a pincébe szerelt vmit..lementem hozzá..h dumáljunk.. és beszélek hozzá, kérdezgetek, de már felbaszta az egész az agyam h ha mondok v kérdezek vmit akkor 20x kell megismételnem h egyáltalán meghallja és felfogja h én most hozzá beszélek, aztán v 10x megismétlem h válaszra is méltasson, ami vagy kielégítő válasz, v pedig dehülyevagyok h még ezt sem tudom, minek rabolom az idejét ilyen faszságokkal stílusú válasz..úgyhogy inkább feljöttem mert semmi értelmét nem láttam h lentlegyek, erre persze megsértődik de könyörgöm.. jó, gábor sznt ezt mondjam el apunak is..el is fogom amint majd lesz normális alkalom h tudunk beszélni..
aztán este meg msnen jött a gábortól h ő szeret..deajjh..aszittem ezen már túlléptünk párszor.. mondtam neki akkor jó, vele is beszélni akarok majd csak nem msn téma.. h hagyja már ezt abba.. erre jött h ne beszéljünk erről mer neki jó ez így.. hát ehhem. de nekem nem.
de azért fura.. hogy.. én mégis szeretem a gábort..de mégis.. vannak alap jellemizéi..amiket nem bírok elviselni..jó, nem mindenki tökéletes..nem is az a bajom h vannak hibái..mindenkinek vannak hibái.. hanem h amik a hibái..
jajj haggyammárabba.
am ..mostanában annyit gondolkozok és elmélkedek:D rájöttem pl..így az elmúlt félévben..legalábbis az ekkori eseményeket tekintve..h minden emberekhez hozzáállás kialakít egyfajta hozzádállást... nem magyarázok:D
meg hogy..a jövő kulcsa a múlt...de mégis csak akkor tudod alakítani a jövődet ha lezártad a múltadat..
meg hogy mennyit változtam.
mennyi mindent hagytam magam mögött.. mennyi mindennek vetettem véget.. mennyire befolyásolható voltam régebben, mennyire lehetett rám hatni, mennyire erősebb vagyok most és mennyivel több az önbizalmam, és mégis mennyivel több kötelék volt akkor és mennyivel egyedülebb (:D) vagyok most.. bizonyos téren természetesen.. más téren pont fordítva.. érdekes.
és hogy minden történik valamiért, ha másért nem, azért hogy tanulj.. erről meg folyton a fáklyásballagás-ballagás jut eszembe meg a zsuzsi:) (csak nemazér mer ő mondta nekem?:D) de ez annyira megmaradt bennem..és annyira ..zsír:) meg persze folyton rájövök h kedvenc alapigazságom mennyire igaz is.. h az ember semmi más mint amivé önmagát teszi..
és akkor most lelépek megyünk zsuzsival a dunapartra:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat