Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. augusztus 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. augusztus 22.

Halihóóóó

Hú de rég írtam... az elmúlt 7en nm is tudtam volna írni mer apám nem engedett fel.. szegény tevém is majdnem éhen halt.. :(
Most elég sokmindent leírhatnék ami a 7en történt, vagyis az elmúlt 7en de nem igazán van kedvem... mert nem is történt semmi izgalmas..
Szombaton buli volt nálunk, legalábbis vmi olyasmi, és eljött a Viki is- szerencsére. Naon jó volt az egész... csak kár h nem aludhatott itt , mer akkor beszélgettünk volna még 1-2 témáról ami a délután során szóba került.... Ez pontosan asszem 3 téma:
- nekem egy személy aki iránt mostanában egyre többet érzek... már elég rég óta ismerjük egymást, asszem kábé május óta, (de sajna még nem személyesen de elvileg hamarosan már úgy is), és én az eleje óta érzek vmit iránta de vhogy az még nem volt az igazi..és most ..nemtudom.. na mind1 , a lényeg h van vmi.. nem tudom ő h van vele, Viki azt mondta kérdezzek rá.. de félek.. szóval nemtom, majd lesz vhogy..
- aztán neki is volt egy személy.. vagyis több.. h nem tud dönteni..
- aztán volt még egy személy, a baráti körünkből, akiről nekem egyre rosszabb véleményem van. Nyáron cs 2x találkoztam vele, de amiket megtudok róla..hát nemtudom... elég fura.. sztem egy ilyen korú lánynak nem éppen így kéne viselkednie.. meg a stílusa is megváltozott-persze ez nem feltétlenül jelent rosszat de vhogy más lett ezáltal meg számomra idegenebb.. És nemtudom h ez az egész , h ilyen másnak érzem, ez annak az eredménye e h nem találkoztunk az elmúlt 2ésfél hónapban , vagy tényleg megváltozott. Mert tavaly ( a tavalyi tanévben) még úgy tekintettem rá mint egy úgymond példaképemre.. nagyon bírtam, és bántam h nem vagyunk vmi jó bnők.. aztán vhogy jobb lett és reméltem h úgy marad és erre most teljesen megváltozott a helyzet.. nemtudom... majd elkezdődik a suli, aztán meglátjuk mi lesz..
Na hát most sztem elég is lesz ennyi mostanra..
Az előző bejegyzésben feltettem 1 kérdést,és a Zsuzsi megadta rá a választ, tök ari volt :)
Na most megyek.. és I love Julian McMahon!! (L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat