Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2009-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2009-01-29

hm.. most úgy eléggé lent érzem magam...soroljam?
-apu
-spar meg a kasszám meg basszus és satöbbi
-tesialáírás
-vizsgáimbazz
-krisztián és egyebek
-így együtt minden
.... totál kivagyok.. ajh és..jött ez a szar gáboros cucc..apu azóta megint hozzám se szól... aztán egymás után jön minden szhar.. ez a kasszás cucc is bazz..annyiban volt az én hibám h én voltam kasszába és hozzám jöttek..nemhiszem h bárki mással nem történt volna meg... ajh kurvajóljöttezmost:( beszéltem lórival h mit lehetne csinálni és elmondtam a gondolataim..aztán átirányított a rozihoz v a mónihoz..rozi már nem volt bent szóval móni.. de remélem azér csinálnak vmit mielőtt törli a gép a felvételt..ami meg bizonyíték..
hm holnap megyünk vácra..lehet megyek gyártelepről és akkor előtte benézek a plusba h miafasz. van. norbidrágával. x)
tribute feszt amúgy tökre jó volt...:) bár a végére kicsit már fáradt voltam...de áh nagyon zsír volt:) maidnem is nagyon tetszett..szntem nagyon jól nyomták..az kár h nirvana nem volt..meg hát kiss, basszus... viszont hr úgy a szokásosnál is jobb volt talán:P:D viszont krisztiján meg nem volt ott..most ez így tök szar.. h .. pont..ez...nem...áhh..
itt feladtam..kész...
kár.
jó lett volna.
mindegy majd gondolom úgy 2hónap múlva megint felhív éjfélkor részegen:D
mikor vége lett hrnek meg stb és jöttünk haza..jött a luki a kabátjainkkal aztán mentünk is..csak eszti volt ott szóval csak tőle köszöntünk el.. aztán mikor megyünk ki hív a zsolti h el se köszöntem,hogy haragszik blabla..:D mind1, leteszem, aztán lezajlott luki meg zsuzsi közt h látod maci, a nikit nézte nem engem, új hódoló stb.. erre így luki: "hallod niki te nagyon kelendő vagy. nem kéne már dönteni?" de. csak basszus.
grájjh.
hm. úgy írnék most valamit h azér nem ragadok itt le de azért még egyelőre nem:D
pedig érdekes hogy..hm fura:)
hm.
:)
más:
múltkor kérdezte rozi h na gondolkoztam-e a dolgokon:P:D aztán mondtam h most nemár itt mindenki előtt.. szóval bementünk az irodába 2esbe xD aztán elmondtam a gáboros szitut..h azóta is hallgatom...stb..erre rozi: "jó de a gábort nem szerettük. a lóri az más..érte tűzbe tenném a kezem." ..:) ez mind szép és jó..csak aztán elmondtam azt is h kicsit ennek olyan --itt egy barát tessék-- feelingje van.. ezért ez így miezmár? mire jött h de ő látja a lórin h mennyire és hogy így meg úgy. de ajh. de mondtam h inkább nem mint igen.. nem a lóri miatt mert én bírom de...hát ja. reméltem h nem lesz az a tipikus szitu ezután h lóri majd hozzám se szól meg stb, de azóta is nyuszifül meg csillágvirág vagyok szóval nincs gáz:D ájh.
fáj a fejem is.
találkoztam ma a viki mamájával:) meg a gaulanddal xD meg a peszekivel:o meg ma úgy elég sok mindenkivel. a napom fénypontjai akkor is a munkásosztály reggeliidőben xD
na pisilek.aztán jóga.pá:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat