Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-08-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-08-29

Na hali:D:D
Ittvagyok..ezer év után.. Már reklamáltak is egyesek h milyen uncsi egy pofa vagyok.. meg a naplóm.. áprilisi az utsó bejegyzés..sőt ha úgy vesszük februári...Nah de most ittvagyok:) Lehet örülni:)

Hm egész nyáron nem írtam naplót.. a rendes naplóm is csomó helyre magammal cipeltem de egyszer se írtam bele.. csak itthon mindent egybe.. kábé..
Fú pedig tökjó lett volna itt is mindent megörökíteni... Erdély.. Győr:)... Mátészalka.. Balaton... Brno:):) Mind annyira jó volt meg úgy az egész nyár tökre tetszett.. Nah segáz:) Majd most gondolom megint folytatni fogom a naplózást.. és akkor lesznek írva dolgok..logikus:)
Hmhm.. nemistom most mit írjak.. asszem ma még nem kezdek el részletezni.. ez most ilyen bevezető rész.. a naplóm közepén:D.. mind1.. De ez AZ újrakezdés... lesz.:) de majd holnap .. v amikor idejutok..
Nah amúgy mostanába ilyen egész értelmes vagyok..:D Nem is lenne értelme ma írnom..nincs egy értelmes mondatom szinte... tök jókedvem van csak holnap nemjön Viki:(.. csak Zsúval 2en megyünk:).. de amúgy meg elég gyagya vagyok.. asszem abba is fejezem:D..
Jó hosszú bejegyzés lett... Na majd legközelebb:P
Na baze most apám még cseszeget... :@ Ez így nagyon kellett a végére..:( Nah mind1... Hát akkor legközelebb írok..:)
Pápá...

Viki eZ a rÉsZ NeKeĐ SzÓŁ: (:))
Köszi hogy vagy szivi:) Szeretlek:) Puszi:) (K) Vollá vollá:)

Nah bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat