Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-12-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-12-21

"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted, a sorsod ami hajt. De ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd. (...) Attól aki fontos , attól ami jó, nem akarok elszakadni, teszem, amit tudok, kérem, aki dönt, nem akarok elszakadni..." (8) Jajjj olllyan jó ez a szám!! Úgy imdáom má vagy 10edszerre hallgatom:)
Nah ma volt az utolsó nap a suliban.
Reggel 8ra kellett menni, én előbb ott voltam valamivel, a Bogi akkor odaadta az ajándékom, tök aranyos:) Egy ilyen plüss mikulást kaptam (ami nem hóember :D ) meg egy baromijó piros-sárga-zöld ilyen fonott karkötőt.. Annyira jól néz ki!:))) Köszönöm szépen Bogi:) (K) Tök szar, mer amit én akartam venni a bOginak azt nem találtam sehol...pedig olyna jó lett volna ha találok vhol, de akkor is fogok találni és odaadom neki. :)) Jajj meg tegnap mikor voltunk a Boginak keresni ezt a valamit , akkor találtam a Vikinek egy nagyon édes másik valamit:) Jó, másképp nem bírom megfogalmazni mer titok mind2:) De jajj olyan jó, remélem tetszeni fog neki. Meg a Boginak is:) mTegnap, ugyanekkor, voltunk a Tescoba is (amúgy nem szoktunk, eddig mindössze 1x voltam...) , és voltak ilyen plüssmacik, aminek a hasára rá volt írva h TESCO MACKÓ :D:D:DDD Bakker ilyen baromságot..:D Mondtam Boginak, és akkor mondja hogy jóvanmá ilyet kivesz.. Én vettem :D Annyira gyagya h muszáj volt:)
Szóval akkor ma reggel... 8 után nemsokkal elkezdődött az előadás, nemtom hogy ki játszotta , de csak 1 szereplő volt benne. Igazából nem is tudom hogy ez mi volt.. Jászai Marit játszotta a csaj, és valamiért bíróság elé kellett mennie és ezekről a dolgokról beszélt ott... De sztem nagyon jó színész volt. Nekem nagyon tetszett ahogy játszott..meg azért nem lehetett könnyű 2 órán át játszani meg beszélni, meg mindezt megtanulni... Csak hát... nem teljesen értettem, amikor figyeltem, meg csomószor nem is figyeltem oda mer ...hát szóval.. jajj na.. igen, szóval ott ült az előttünk lévő sorba, tőlem kábé 4 széknyire ..igen, igen, Feramo. És.. jaj nemigaz de annyira jól néz ki..és olyan ééédes.. meg tök férfias..ez tetszik benne a legjobban... A karjai..a válla.. a feje..minden..meg magas és..ááá tök jó pasi:))
Meg a Viki is észrevette tök jó, hogy mindig van egy kis mosoly a száján:) Meg annyira szép, fényes, egyenes-és-a-végén-picit-hullámos haja van hogy hú:)) Meg tök ari az Aljas kúszóbab- Bocsánat hogy megcsaltál-os pulcsija:) De nem hiszem el, nem lehet h már megint... Ma délután mikor hallgattam a Torrestől a Mindenki másképpp csinálját, akkor..abba van egy rész hogy "Mikor sikerült elképzelnem , hogy messze szállok én, szívem egy dobbanással mondja, úgy szeretlek én.." És..hát Feramo jutott róla eszembe.. De nem, nem lehet h már megint... :( Nem, nem... nem fogom engedni magamnak...
Szóval emellett az előadást mikor nem néztem épp akkor vagy a Vikit engeszteltem ki mer bedurcizott h a szünet után elfoglaltam a helyét, vagy pedig az Esztivel röhögtünk.. Azokon amit az Ákos meg a Tóni mondoatott, olyan baromságok mint például tölgyfa .....:DDDD
Jah meg fogadtunk is a Vikivel de mind2t elvesztettem mer a nő se a kémiatanár, meg a pasi se az angoltanár volt.. szal szünetbe kértem Esztit h vegye meg a 2 csomag ropit meg egy 3bitet, mer ott álltak sorba de nem volt már semmi.. Mi meg mikor jöttünk ki a lalátóról, akkor véletlen (télleg véletlen, nem láttam..) nekicsaptam a rolettának az ajtót.. remélem nem haragszik:)
Aztán túléltük a második részt is a színdarabból, utána ajándékoztunk. Engem a Petra húzott, két ilyen képet kaptam tőle, az egyik üvegre van festve, a másik meg üvegkeretbe van rakva de azon a papír van festve..mind2t ő csinálta gondolom, meg írt egy tök ari verset a kártyára:) Én meg a Pankát húztam, csináltam neki 2 karkötőt, meg egy bögrére raktam szalvétát, meg csillámokat, meg írtam rá meg minden , nekem tetszett:) Meg egy gyertyát adtam még amit még vmikor anyu csinált, meg vettem egy nyakláncot meg egy ilyen zsiráfos.. képtartót vagy mit..:)
Ezután Vikiék lementek ultimate freezbeezni :DDD Meg még egy páran lementek sportolni, a többiek maradtak filmezni. Az Elizabethet néztük meg. Hát végülis nem volt rossz film, szal jó volt, csak az volt a baj hogy már nemsokkal az eleje után elvesztettem a fonalat és nemtudtam hogy ki kicsoda, meg mi történik... De nem csak én voltam így ezzel, nagyjából mindenki:) Csak a Klári volt az aki hangosan is kérdezősködött hogy most épp ki feküdt le kivel, meg ez ki és most mi van..:DD Erika néni meg oda se figyelt szinte, meg csomószor kiment csomó időre..egyik ilyennél BOgival elmentünk kajálni. Volt egy egész tábla csoki a kajához, meg narancslé meg rohadt mandarin.. Meg a kaja is fini volt:) Aztán visszamnetünk filmezni, utána mentek haza az emberek, mi 4en még ott ültünk egy darabig a lépcsőn, Zsúék tanakodtak hogy most akkor mi legyen.. Aztán elmentek haza, utána nemsokkal én is.. Odaadtam a Nádinak az Avont, utána adott puszikat meg megölelt és h boldog karácsonyt, tök aranyos volt:) Jófej a Nádi amúgy csak vannak hülye dolgai..:) De amúgy bírom, aranyos csaj:) Nah szal ez tök jól esett, aztán lementem még a lelátóra a viktortól elköszönni, boldog karácsonyt, puszipuszi stb:) Szóval aztán tök jó kedvvel jöttem ki a suliból:) Jól esett mind2jüktől:) Ezen kívül meg miért van még jó kedvem?: mert JEEEEE SZÜNET!!!!! :D :))
Itthon meg töltögetek le zenéket de nemigaz, úgy felidegesít...
Meg elkezdtem csinálni gy jamaicás karkötőt olyat amilyet egyszer vettem magamnak meg a Levinek... Hát..2x vissza kellett bontanom mer elrontottam.. de most 3adszorra már egész jól megy:)) Sztem jó lesz:)
Nah most ennyi... anyu épp most jött be lecseszni hogy muszáj e nekem mindennap gépezni...:/
Megyek inkább...
pusz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat