Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 31.

Hétfő van, elkezdődött az őszi szünet.. Mer tulképp a hétvége nem számít szünetnek, akkor amúgyse kell suliba menni..
Tegnap délután apuék elmentek ugye találkozni az Edina apukájával, aztán valamikor 8kor jöttek haza, én meg persze h addig neteztem. Nézegettem olyan dolgokat amit már régóta akrtam csak sose volt időm mer ugye ha netezek akkor inkább olyat csinálok ami fontos.. mer kevés az időm.. És aztán voltam elég sokat MSNen is, felvett partnernek a Kiss:)))) Akkor gondoltam mi a fenének,úgyse fogunk bezsélni.. de aztán meg tök jól beszélgettünk :)) Télleg jófej volt.. meg olyan dogokról.. na mind1, ez nekem mond valamit, meg tetszett.. csak néha vicces volt mer az Esztivel is bezsélt, meg én is az Esztivel és pl nekem mikor írta a Kiss h pill, az Esztivel akkor még bezsélt, aztán visszajött írta h ittvan, és az Esztinek meg akkor írta h elmegy fürdeni.. aztán beszéltünk, mondta elmegy fürdeni..akkor valszeg télleg fürdött aztán megint máshogy jött hozzám mint az Esztihez, de vicces volt :) Meg jófej a Kiss :)
A Tündivel meg azóta se bezséltünk mióta felvett.. És huhú, apumnak vagy egy haverja aki kiment Amerikába, szal most ott lakik egy ideje, és tegnap beszéltek, apu megadta neki z emailcímem, aztán ma írt levelet és megírta az msn címét h majd apuval akkor többet beszélhetnek.. Tök izgi, lesz egy amerikai partnerem :))) aki nem is amerikai de nembaj.. :)
Ma reggel.. háromnegyed11kor arra keltem h apám hív... lebaszott h már hányszor hívott mér nem vezsem fel, és mondta h 5 percem van h elkészülődjek mer megyünk el.. Elmentünk a Krisztiér, aztán a Jeniér meg a Roliér.. Néztük egy darabig ahogy motoroznak, aztán ettünk palacsintát, aztán meg elmentünk a Tropicariumba. Fúú olyan jó volt!!!!! Nekem nagyon tetszett.. kivéve a madárpókok meg hasonlók..blááááááá.... De a halak meg a korallok...olyan szépek voltak, csináltam egy halom képet, annyira gyönyörűek.. Meg a cápák is jók voltak, és közbe olyan zene ment ilyen lassú meg szép.. és ahogy hallottad a zenét meg nézted a halakat meg a cápákat az olyan megnyugtató volt..komolyan....
Azok a kis majmok..jajj hát azokat meg tudom zabálni olyan éééédesek!! :))))) Régen mikor az Auchanba volt állatkereskedés akkor mindig egy órát néztük a selyemmajmokat annyira arik... :)) Volt egy hal, ami citromsárga meg élénkkék színű volt, pont mint Rossi :)) Aztán később megtudtuk h ráadásul Doktorhalnak hívják :))) Tök jó:))
A végén meg voltak ráják..mindenki ott állt és simogatta őket.. :) Azok is tök jók voltak, íelég fura érintésük volt de nekem tetszett.. meg jó volt mer elég sokszor odajöttek és sokat megtudtam simizni..meg ha megcsikiztem őket akkor jöttek vissza és a hátukra fordultak h még.. :))
Aztán kimentünk, van ott ugye még a Tropicariumhoz tartozó bolt, ott én kaptam egy tök jó delfines pólót :)) Olyan szép, kár h delfinek nem voltak.. úgy szeretem a delfineket :) Múltkor mikor láttuk a videón őket..az is olyan ari volt.. A Kárpáti is tök csodálattal beszélt róluk h mien ügyesek meg milyen magasra ugranak.. meg mikor nézte, mosolyogva mint egy kisgyerek :) Ari volt.. :) Bírom a Kárpátiba h ilyen kis gyerekes csodálattal tud beszélni valamiről mg úgy beleéli magát.. Aztán meg lelombozódik mikor mi beszélünk órán és ezt úgy veszi h minket annyira nem érdekel ami neki tetszik.. Szegény :(
Na aztán még ettünk fagyit, meg Fornettit, aztán jöttünk haza.. Hazavittük a Rolit, ettünk még palacsintát, aztán átjöttünk a komppal, az előttelévőt pont lekéstük, aztán hazavittük Krisztit is, Reni is kijött h bezséljük meg a mozit, mondtam h nemtom nekem mikor jó de majd hívom..
Aztáááán.. mi voolt?... Ja igen, szal jöttünk hazafelé és ott volt két lengyel kamionos és nemtudták h merre tovább, apu kiszállt, megkérdezte mi van, hova akarnak menni, mondták Gödre a Samsunghoz.. Aztán apu mondta h kövessenek minket mutatja az utat.. Elindultunk, mentünk volna a 2/Ara, de ott a rendőrök elterelték a forgalmat.. apu szerint orr akartalk menni a kamionosok is csak nemtudták aztán h akkor hogy ha arra nem , mer bezsélt neki valami rendőrökről.. szal akkor mi is másfelé mentünk, ott is rendőr állt, jee.. Aztán megint eljutottunk valahova, ott már oké volt, csak útközbe ott is szembejött egy rendőr :) Mi a fene lehetett???? Na aztán odaértünk a Samsunghoz, megköszönték, jöttünk haza. Majdnem egy óra elment ezzel de nembánom mer szegények.. Szóval jóérzés volt segíteni még úgy is ha nem én segítettem :)
Aztán hazajöttünk, közbe szegény anyu meg 3ig dolgozott volna, de addig mi nem értünk haza szal maradt még aztán meg kiderült h nincs kulcsa ezért még maradt... Aztán mikor már a kompon voltunk akkor hazahozták h majd mindjárt úgyis jövünk csak ugye közbe nekünk ott volt a 2 lengyel :/ Szal addig Gyöngyinéninél volt és szegény 3 helyett 8kor jutott haza..
Aztán most itthon vagyunk, kajálunk.
Írt Viki smst h itthon van, nemtom ezt hogy de mindjárt megyek msnre aztán majd megérdeklődöm..remélem lesz msnen mer írta h jöjjek..csak azt már rég.. :)
Na megyek megnézem, pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat