Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. november 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. november 3.

Hi!
Huhh ma is olyan jó napom volt:)
Reggel felkeltem.. má nem tom mikor, aztán angolt csináltam meg megpróbáltam letölteni a Since u been gone-t... hát vagy 15 különbözőt letöltöttem, de mindegyik 15 -18 perces néma csend... aztán feladtam, majd megkérek valakit akinek megvan h küldje át :) Viszont az Uptown girlt sikerült :) Azóta is azt hallgatom meg az Everything burns-t... jajj olyan jó az a szám.. meg a film. (L).. :)
Nah.. angolozás után elkezdtem készülődni, aztán jöttek értem a Reniék, kivittek minket az államásra, jött a vonat, bementünk, megvettük a jegyeket, elmentünk McDonaldsba (ebben a hónapban már negyedszer:) ), elmentünk wcre, vettünk popcornt + kólát, aztán bementünk a filmre.. Valamikor még bolyongás közbe találkoztunk a Csillával meg a Kittivel, ők az Egy szoknya egy nadrágot nézték, azt mondták jó film. Meg láttam egy csajt, vmi kávézóféleségnél ült egy pasival, és tiszta olyan volt mint a Flor..komolyan,..tök szép volt meg olyan mosolygós meg ..szóval tök olyan volt mint Flor:)
Aztán a popcornos pasi tök ari volt :) Csáócsáó..:) Nem nézett ki rosszul de inkább csak aranyos volt:)) És ott találkoztunk a Lilivel meg a Gyurikával.. egy nővel voltak sztem az anyjuk, de olyan fiatal volt szal nemtom... Aztán később kiderült h ők is a Zorrora mentek :) Hú mellettem akik ültek..3 srác olyan 12-13 évesek lehettek, és folyton beszólogattak embereknek, már az agyamra mentek...A Renitől kicsit odébb meg 2 srác ült hát azok..kész.. ott beszélgettek végig de nem suttogva vagy valami.. Tiszta normál hangon, sőt az egyiknek még a telefonja is csöngött, simán felvette és megbeszélgette a nemtomkijével h éppen moziba ül és ja a Zorrot nézi tudod az álarcost meghogy igen majd 8kor ott lesz és találkoznak.. ..:)
Amúgy nagyon tetszett a film.. Meg volt előtte a Harry Potter 4 bemutatója, nekem így tökre tetszett az is majd jó lenne megnézni.
Nah szal Zorro..hú, hát sztem jó pasi volt Banderas :) Helyes volt..jó teste volt.. meg olyan férfias ..:)
Meg a csaj.. Catherine Zeta-Jones, ő is jól nézett ki.. szép volt meg a ruhái is jók voltak.. A Zorro fia is.. olyan aranyos volt mikor olyanokat csinált mint az apja.. meg vicces is volt a film..meg izgi is..meg volt h romantikus is .. na szóval nekem nagyon tetszett..egy jó filmnek pont ilyennek kell lennie :)
Meg az is jó volt még benne hogy délamerikai hangulata volt.. spanyolul beszéltek néha meg a zene.. ruhák.. és ez is tetszett :) de enélkül is jó lett volna szal nem ez a döntő ..
Film után elmentünk még wcre, aztán kimentünk a vonathoz.. negyed órával előbb ott voltunk mint ahogy indult szal felszálltunk... Ott volt a Sipeki Zsolti meg a Levnte.. meg az a Habszivacs vagy ki...
Aztán vonat után még átmentem a Renihez, megnéztük a Csacska elejét aztán jött anyu értem és reklámba hazajöttünk.. de itthon meg a hugom PlayStationözött úgyhogy nem tudtam nézni a második felét.. Tehát feljöttem. Esztivel megbeszéltük a holnapi mozit.. Egy cipőben, Westend.. Már megint a Westend, anyám nem fog neki örülni mer ő jobban szereti a DunaPlazát bár sztem tök mind1... Most meg a délelőtti gyöngyösbolttal a Vikivel enmtom mi lesz.. ő nem nagyon akarja most megbeszélni h egyáltalán akkor megyünk e meg mikor és hogy... viszont nekem itthon kéne lennem tanulni.. szal..á majd még elválik..
Mára csak ennyi, most megyek, sziasztok, Zorro veletek :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat