Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-12-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-12-05

Halii:):)

Most jöttünk haza alakformálóról.. Fárasztó volt, mint általában, de azért úgy egyre jobban mennek a dolgok.. :)
Itthon megfürödtem, aztán itt vagyok...

HHát.. ma olyan húde különös dolog nem történt.. Megnéztünk etikán meg törin egy filmet, Baraka- Világok arca. Nekem tetszett.. jó, az a csirkés rész eléggé betett de amúgy a film jó volt:)
Aztán német jött, megírtuk a tzt.. Én vagy 20 perccel kicsöngetés előtt befejeztem.. Márti néni mondta is mikor látta h a Gyuszi meg én már nem írunk, h látja kész vagyunk, és h hát igen ennyi idő alatt meg lehetett írni ha tudjuk.. hát én nem tudtam:D Csak írtam mindenhova vmit azt kész.. Hm Marika néninak az a kijelentése meglepett h Márti néni nem utál engem.. Mert akkor ezt érdekesen mutatja ki..:)
Aztán fizika, hát dogát írtunk mint ugye mondta is Csaba bá.. persze én elfelejtettem de ott volt a füzetem úgyhogy remélem jó lesz.. Jajj úgy utálok folyton puskázni.. De ha meg tanulnék és nem puskáznék mert azt hiszem h tudom és aztán írok egy szar dogát és kiderül h mégsem tudom az meg tök szar..:( Bár azért a teljesen puskázott német 1es dogám azért elgondolkoztatott..:D De.. hát majd igyekszem tanulni...:/
Aztán biosz volt.. hát semmi különös.. Kiss hozta a formáját..
Aztán dupla matek .. halálra untam magam.. ráadásul ezt a témát most nem is vágom.. tök bonyolult.. Vikinek meg tök könnyen megy úgyhogy valami gáz van..:D Áh nem vagyok gonosz.. szóval örülök h Vikinek megy:) Már csak az kell h nekem is menjen..
Hm ma alig beszéltünk Thomasszal.. Minden szünetbe mentem valahova és így nem jutott idő rá.. :( Meg suli után jó lett volna megbeszélni amit akartam.. de neki menni kellett számtech emelésre.. Szal majd holnap.. Jajj úgy félek hogy.. hogy olyat fog válaszolni ami nem lesz jó és akkor az egész minden hiábavaló volt... De hát majd meglátjuk:)
Szombaton volt ugye ez a Szalagavató... Amúgy a 12.A-s fiúk nem voltak olyan bunkók mint a próbán.. szóval nyugodtan adhattam volna a Zolinak puszit de mikor erre rájöttem h tulképp egész ari akkor már hülyén nézett volna ki h egyszercsak odahajolok és adok 2 puszit.. szal erről lemaradt..:D Amúgy a keringő szép volt mint mindig:) Aztán még az A-sok tánca tetszett, az jó volt szerintem.. A B-seknek a zenéjük volt jó, a táncba is voltak jó részek de úgy öszességében jobb táncot is lehetett volna.. a C-seké meg általános és uncsi volt..sztem.
Aztán..... pár órát dumáltunk Thomasszal.. :) Bár leginkább csak ültünk és fogtuk egymás kezét és hallgattuk a zenét v bámultunk vmit.. De az is jó volt:) Hjaj .. nem, nem írok semmit csak majd ha biztos lesz...
Jajj szalagavatón is..ahogy mászkáltunk kézen fogva.. avgy ültünk.. mindenki (aki számít..) ahogy jöttek szembe ott vigyorogtak.. ilyen tök aranyosan.. Voltak néhányan akik még meg is jegyezték h cukik vagy aranyosak vagyunk.. mindenki tök ari.. Csak a Viki beszél mindig úgy Thomasról hogy.. tök szar:(.. Olyan rossz hogy..pont tőle várnám hogy örüljön vagy valami... Erre ő meg pont nem..:(
A másik ami tök szar h beszélni se nagyon tudok erről az egsészről vkivel..mert Viki a múltkor közölte h ő csak arra jó h a tóttal kapcsolatos dolgaimat megbeszéljem vele.. ezek után nem fogom vele untatni.. Ha mégis beszélnék vele róla akkor is beszól vmit v megjegyez vmi kedveset.. Ezt ugyan már kezdem megszokni de attól még nem esik túl jól.. Mást meg nem is nagyon érdekel.. csak azt hajtogatják h na mivan a Tóthtal..

Hm najó.. megyek alszok.. napok óta tök álmos vagyok mer sose tudok időbe lefeküdni.. Jó, ezt már ma is elszúrtam de azért még nincs túl késő..:)

Na szióka mindenkinek, smaccantás..:)
(Tudom Zsú h nem vagyok cuki..:D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat