Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. november 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. november 2.

Happy vok..:)))
Ma tök jó napom volt..:)
De akkor hogy időrendben haladjunk,kezdjük a tegnap esténél...Msnen volt fenn vagy 10 partnerem,de mindössze az Andrissal meg az Esztivel beszéltemmeg 2 percet a Fornaxszal is...h haragszok-e...hm...
Na igen, általában az Eszti az meg az Andris aki mindig azonnal ír mikor megyek msnre..arik :) Tegnap fenn volt a Viki is de én nem írtam neki,majd ha akar ír,gondoltam..ő nem teljesen gondolta így...Andris mondta h ő írt neki de nem válaszolt..Aztán egy félóra múlva jött kb,persze rajtam kívül mindenki másnak írt,meg a nevébe berakta h "bocsi nem voltam itt"...erre én a nevembe beírtam h semmibaj megszoktuk...aztán egy darabig még üzengettünk egymásnak a nevünkben,az egyikben benne volt nekem h nem akar e inkább beszélgetni mint így üzengetni...de nem írt...Ha nem volt a gépnél akkor mér nem írta a nevébe h nincs ott?Meg..mindenki másnak képes volt írni h mivan mér nem írt,nehogy megharagudjanak rá,a legjobb barátnőjének nem kell írni,ő elnézi..azt sem kell megírni h azelőtti este mér nem volt,azt is elnézi..szívesen tölti felesleges félóráit msnen Vikire várva..erre van a legjobb barátnő nem?
De úgy vagyok vele mostmár h NEM ÉRDEKEL. Én nem fogom törni magam a hülyeségein...Csinálja ahogy neki jó aztán sértődjön meg ha nekem valami rosszul esik...
Na mind1..este mondta Eszti h lesz az m1en az Édes November (roletta kedvenc filmje..)és h nézi..Aztán én is elmentem msnről h nézzem de a hugom épp valami mást nézett és ha dönteni kell persze hogy a hugicám akarata a nyerő..Szal ő nézte azt,én meg elmentem fürdeni meg hajat mosni,mire végeztem addigra a Jeni műsorának vége volt,meg ő el is aludt,szal én leültem tvzni..Gondoltam az Édes Novemberből már úgyse láttam az elejét,úgyhogy az MTVt néztem de nem volt értelmes zene úgyhogy átkapcsoltam VIVÁra, tt se,szal kapcsolgattam összevissza a csatornákat..Aztán eljutottam a Novembrig és le is ragadtam ott:)...Egy óráról már le voltam maradva,de azér amit láttam az tetszett :) Aranyos film volt,kicsit szomorú..Csak az elejét is kellet volna látnom..Majd legközelebb..Ja és volt benne Liam Aiken :) Cuki volt:)
Na reggel..felkeltem fél8kor sikerült:),elkészülődtem,anyu elvitt Dkeszire,vettem reggelit aztán odavitt az állomáshoz.Esztivel a lépcső aljánál találkoztunk,és egyszerre mentünk fel a lépcsőn,egyszerre vettünk jegyet,egyszerre vártuk a vonatot,sőt egyszerre szálltunk fel :))) Na a vonat..öregem,annyian voltak hogy az hihetetlen!Alig fértünk fel...Ott álltunk 2en Esztivel az ajtó mellett közvetlenül,felettünk a Tamara meg valami haverja,aztán az Adriék meg ilyenek..Tamar annyit tud beszélni..!!! Néha úgy kilöktem volna de zárva volt az ajtó..aztán mikor nyitva volt akkor már elmúlt a kilökős kedvem.. :) Odaértünk Nyugatiba,villamos,aztán rájöttünk hogy a Csodák Palotája a Millenáris Parkban van :) (Millenáron Parki:D) Tök jó volt a Megasztár koncert...ott láttam először élőbe Danit:) Meg énekeltünk Esztinek szülinapjára..meg feküdtünk a fűbe..és Ivett gonsoz..Huhh olyan jó volt.. :)
Szóval bementünk a Csodák Palotájába. Jah,ott volt Zoli is..legtöbben a 9.Aból voltak..És nem is tudtam h a Tóni jár a Hovány Annával! Fura..Na akkor megint visszatérek oda hogy bementünk a Csodák palotájába ..:) Kaptunk karszalagot,bent lerakodtunk a Ruhatárba,aztán mehettünk...Ez 10kor volt,akkor nyitott,aztán 11kor volt vmi előadás arra menni kellett,utána meg 1kor kellett találkozni a ruhatár előtt...Hát jó sok minden volt,ugye én nyáron voltam,de akkor még a régi helyén volt..Most ez az új tök nagy,jó lett sztem jól megcsinálták..Esztivel jól elvoltunk amúgy majdnem mindent kipróbáltunk csak gumilabdát nem vettünk.. :( :)
A legjobb az akkor is ott fennt volt...a gépes játékok..a vörös pasinál... :) Nem,amúgy télleg azok jók voltak nekem télleg azok tetszettek a legjobbak,ráadásul egy tök ari pasi volt ott aki segített benne meg eredményt mondott ("három hiba de még ez is kiváló" + "2 hiba hát kezdésnek nem rossz"..:D ) Ollyan édes volt..én előbb is láttam ott lenn akkor még mást csinált,akkor is nagyon nézett aztán fenn meg tök szar volt magyraáztunk egymásnak az esztivel ő meg egyfolytába odabámult..És volt Live strongos karkötője..Eszti elmagyarázta nekem h hogy megy ez a Live strongos karkötőknél..melyik eredeti és melyik nem.. :)
Az előadás jó volt amúgy, mindenféle kísérletek voltak meg a fiúk vicces beszólásai pl arra h mitől megy be a lufi az üvegbe..:DD Ennyit arról hogy Gimnázium Á osztály...:DDD
Aztán mikor már menni kellet volna, 1óra volt,Rózs néni még bent ült a második előadáson szal felmentünk még egyszer utoljára Esztivel..Mikor mentünk le akkor meg integettem a pasinak.. :) Olyan cukee volt..
Aztán mentünk el,de Nyugatinál mi nem mentünk a többiekkel hanem bementünk a Westendbe..McDonaldsba :)) Ott is jól elvoltunk,tök szabad volt ez így megint 2esben..
Vonattal hazajöttünk,gyalogoltunk le,találkoztunk Évivel+paisjával:),kémiatanárnővel,kisKostyóval:)
Jó nap volt.
Nah megyek írok levelet h ne legyen sértődés :/
Pusz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat