Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2008-06-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2008-06-22

azok a pirosbetűs napok.. Minden lány úgy utálja őket, énmeg örömtáncot tudok járni amikor ittvannak:D jajdefelelőtlen vagyok tudom.. mindegy.
Mostanában olyan idióta képek jellennek meg előttem... v nem is idióta..inkább furcsa... De ilyen..nemistudom.. tök máson jár az agyam, v nem is jár semmin csakúgy csinálok vmit és egyszercsak bevillan egy tök más kép.. Múltkor pl az a kép h itt állunk a kapunk előtt, búcsúzok el a Zolitól akivel amúgy jártunk, merthogy jött a Robi értem és ott állt már a kocsival a kapunk előtt... Ez mit akar jelenteni?:D Meg ilyen hasonlók.. Valami olyasmi is volt még h vmi fesztiválon vagyunk, sátorozunk és ..nemistudom, ott nemis annyira kép jelent meg..szal az volt hogy láttam a sátrakat meg embereket és..a többit nem láttam csak tudtam.. hogy ott a Zsuzsi, meg mindenféle emberek akiknek a többségét ott ismertük meg és tökjó feeling volt és ittunk szóval már jó volt a hangulat... és ..olyan érzés volt mintha egy emlék tört volna fel.. Pedig ilyen emlékem még nem volt.. A múltkori..eddigi legröhejesebb ilyen meg az volt hogy balatonon fekszünk a parton, kijön a Kiss a vízből, oajön, megcsókol, lefekszik mellém, a tót meg elkezdi ontani rám h mekkora ribanc vagyok hogy a Kissel...:D:D Ha ezeket legalább álmodnám..vagy valami... De nem..hanem ilyen másodpercekre bevillannak..:D Mindenesetre..fura..
Amúgy..22.42 van és magyarozok.. csak felugrottam netre 15percre lepihenni... Jelölt iwiwen^^ <3 :D Nem, nem leszek reménytelen álmodozó szerelmes..csak jajj...
nah megyek is vissza belevetem magam a Jó palócok erkölcsi rendjének relytelmeibe:D:D pápá...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat