Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 11.

Szeptember 11.... terrortámadás évfordulója.. (suliba lehet h holnap fogunk állni 1 perc némacsendet)..
és a névnapom másnapja :) Tegnap voltunk bent pesten vásárolni, kaptam elég sokmindent.. többekközt smseket :).. írt a Reni, a Roli, a Szoni, a Lilike (rajta baromira meglepődtem.. de jólesett.. nemis olyan hülye mint gondoltam :) ), meg a Náditól....aztán itthon elmosogattam, aztán anyuék meg a hugom átadták az ajándékaimat...anyuéktól kaptam 2 könyvet meg egy dvdt ( a késalatt első három része van rajta, tök jó:)) ), meg egy ilyen tengeri csigát amibe virág van..tök jól néz ki.. s tök nagy, minimum 2 tenyérnyi..a hugomtól meg kaptam egy gyöngybőlfűzött delfint..tök ari kiscsaj :).. meg egy könyvet, aminek a címe: Én, Torres!! Húú, baromira örültem:)..már több mint a felét elolvastam, és vannak benne tök jó képek is a Daniról.. és van benne egy olyan is amikor úgy mosolyog hogy így felhúzza az orrát.. azt annyira bírom.. :D
Aztán feljöttem msnre de csak félórát maradhattam:( Meg megnéztem a leveleimet, és a Zsuzsi is meg a Fornax is küldött egy képeslapot..olyan arik :) mármint ők..meg a képeslapok is :).. a Viki nek meg a neve volt msnen az h Boldog névnapot Niki! :))) Olyan édes..örülök hogy ilyen ari barátaim vannak. :)
Ma meg semmi izgi..tanultam.. még rajzot kéne csinálnom de azt majd holnap.. lusta vagyok.. meg jött a mamám h felköszöntsön, itt volt egész sokáig. Aztán ettünk dinnyét.. Ja meg apuval elmentünk egy kicsit motorozni, de mivel a hugom is jött ezért nem mentünk gyorsan, meg messzire, mert az ő motorja egyrészt nem is olyan gyors, másrészt meg még cs tanulgat, és apu még nem akarja messzebbre vinni.. F1ben kimi nyert :) persze cs azt láttam mikor már a dobogón álltak..nemtom, annyira vhogy nem köt le mostanság a F1.. pedig azért nem ártana tisztában lenni vele h ki kicsoda, mert jövőre ha mindenigaz kijutunk a F1re a Vikivel vmi belsőköri munkára dolgozni, és az elég gáz lenne ha találkozok majd velük és fogalmam sincs h ki kicsoda.. Úgyhogy be kell majd vágnom.. mindössze kimit meg Alonsot ismerem arcról.. ja meg Svhumachert.. de ez elég csekély..mondhatni semmi.
Nah most mek, msnezek egy kicsit, remélem a Viki fel tud jönni, meg aztán anyuval képeket fogunk válogatni.
Puszi, Niki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat