Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 24.

Most anyu még nincs itthon,tok netezni..De csak a naplóm írom meg,ennyi.
Reggel természetesen nem tudtam felkelni :) szal nem mentem röpire,tesiről is majdnem elkéstem.Tesin magasat ugrottunk,először Esztivel csak gumival mertük,de Zsu mondta h simán megcsináltuk úgyhogy aztán rúddal is.Nekem ment,Eszti meg túl messziről ugrott. Mindenki utálja a magasugrást,én szeretem.Ez majdnem az egyetlen amit szeretek a tesiben..röpi után.. :)
Tesin néztem néha a fiúk röpijét,hááát..elég brutál.. :)
Ja,nem volt ma Viki.Írtam neki egy smst h jön-e, "bocsi elfelejtettem írni,nem…” meg h írjam a házikat..
Ja Vikiről jut eszembe: tegnap írta h nyugodtan nevezzem meg. Szóval akkor:megnevezem. BENCZE VIKTÓRIA az aki túlzásba vitte a naplójában a dolgokat.Remélem mindenki tudja már,az is akit nem érdekelt… Mer akit érdekel az így is tudta,de Viki nevének szerepelni kell itt.Ugye?
Éneken mellém ült a Paulusz Niki,dogát írtunk.Alig bezséltünk valamit a Nikivel.Tök fura mer valahogy vele..nincs mit mondanunk egymásnak..Szal..eleve 2 külön világ vagyunk,de van mikor nem a Vargival van, "leereszkedik" a mi szintünkre,akkor jól kijövünk, de mégis.. Fura. A Dórival is mások vagyunk,vele meg múltkor tökjól eldumáltunk francia előtt..szinte egész szünetbe :)
Éneken Csongor ismét elkérte a németházim.. kezdem már megszokni h mindenki rólam írja a németházit.. :))
Ének után elmentünk büfébe,aztán felmentem a kajajegyekért. Sikerült mindenkinek odaadni akinek jár. Nemtom ez a Vikinek mér olyan bonyolult, én 2x 5 perc alatt lezavartam az egészet..
Németen Hudra. Holnap viszont nem lesz. Csütörtökön meg filmnézés szal a héten cs 2 németóra. Jee :))
Törin mellémült a Nádi. Dogát írtunk, persze nem tanultam egy betűt se de Nádi amit tudott súgott, amit nem azt meg beírtuk javításnál mer egymásét kellett javítani..szal mind2en hibátlan 5öst írtunk.. :) De most bezzeg olyan pontozás volt h 7ből az 5 pont még 5ös..Bezzeg máskor pl 20 pontos dogánál a 17 már 4es..Na nem baj,legalább most több 5ös lett :))
Matek előtt Viktortól visszakaptam a füzetem.. emlékkönyvem? nem tom.. nem az a tipikus emlékkönyv de hasonló szerepet tölt be.. Tök arit csinált bele :))
Matekon semmi nem volt. Rózsa néni megdícsért minket az ünnepség miatt:)) Meg mondta h látott vmi ünnepséget ami olyan volt a mienk,mintha tőlünk szedték volna az ötletet..:)) És mondta h mi jobbak voltunk :)) Ezt a másik műsort Anikó néni is mondta éneken csak ő úgy mondta h olyan mintha mi loptuk volna arról az ötletet..Hülye ez a nő.
Fizika előtt Zsuval elmentünk h megkérdezze a Pozdit h jönnek e a 10.esek kirándulására, de Pozdi nem volt ott ahol kellett volna lennie szal nem kérdeztük meg. És ma se volt suliba Feramo. :( Zsuzsinak mikor mondtam, azv volt az első amit mondott h lehet h már nem is jön.. Mer ugye lehet h elmegy a suliból. Mer senki se szereti. Ehhez tudnék mit mondani de az ide most nem tartozik :) De húú...én azt nem élném túl ha nem jönne többet suliba..ha nem látnám többet.. :'( :'( Nekem is eszembe jutott már ez, de még egyelőre sima betegségnek tudom be, mer még csak szerda óta hiányzik. Remélem h csak beteg. Nagyonnagyon remélem.
Fizikán megint megdícsért minket Rózsnéni,mer matekon nem volt ott ugye mindenki. Viszont ki is bukott ránk mer nem viselkedünk órán..Szerintem pedig nem is voltunk olyan rosszak. Meg jó volt mer tudtam figyelni mer nem volt ott a Viki. Nagyjából vágom is h miről van szó :)
Aztán elmentünk kajálni.
Utána hazajöttem, busszal. Kérdezte Balu h meddig maradok, mer ő fél3ig de nem volt most kedvem még maradni, inkább jöttem haza. Vagyis kedvem lett volna csak akkor már későbbi busz, stb,..bonyolult :)
Így is 20 percet vártam a buszra, mikor kiértem, akkor pont 3 perce ment el a busz.. A sofőr meg bakker...mondtam h egy diákot kérek a Kazinczyig (úristen, így írják? de hülye vagyok, még ezt se tom..)..erre elkezdi h van igazolványom? Nem, nincsen,.. ott lóg a vállamon az iskolatáska, 16éves se vagyok még, mi a faszból gondolja h nem vagyok diák??? Grrrr olyan ideges tok lenni az ilyen buzi sofőröktől. Mondtam neki h igen van, előszedjem?? Erre nem szólt semmit csak elekzdte benyomni a gépébe h meddig megyek, előkotortam a diákomat, aztán mikor adtam volna oda elkezdi: hagyjad... Vazz. Nem ő kérte?? áá...
Aztán hazajutottam, itt vagyok. Az előbb írt smst Eszti h mit kell csinálni a francia házinál. Inkább felhívtam mer ha nem érti akkor smsből úgyse fogja megérteni.. :) És ha 2 másodperccel kevesebbet bezsélünk akkor nem kell még egy percnyit fizetnem.. :) Szörnyű...25 forint kábé.. :) Erről most az jutott eszembe mikor az Árontól megkérdeztem smsbe a Gál Andris számát. Erre azt válaszolta h "A szama 06......... de akkor mar zaklasd ha már koltom rad a penzem." :)) Meg mikor a Pozdi számát megadta.. én írtam neki egy teli smst arról h kinek és miért kell és léci adja már meg, erre a válaszában csak a szám állt. :) És Vikivel nem is hittük el h az az ő száma mer túl egyszerű volt.. :) Régi szép idők.. :)
Nah, anyum mindjár jön, megyek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat