Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 5.

Na höj!
Szerda...Reggel 1üt mentünk Vikivel suliba..Mondtuk tegnap Zsunak is h jöjjön velünk de végül nem jött.
Francia...semmi különös...melléknevek fokozása..
Német...hf ellenőrzés...meg csinbáltunk kb 1 feladatot..mostanába nemigen csinálunk semmit az órákon..Még mindig nincs Mártinéni,azért...
Irodalom..szegény tanárnéni beteg....órákután Anikó megkérdezte a tanárnő hugát h mi van vele..mondta h megvan fázva,és sokszor kell pisilnie :)) És h a 7en még nem jön...de káááár...Lajtai volt ben helyettesíteni,azaz akármit lehetett csinálni.Zsu mellé odaült aCsongor...Egész órán ott beszélgettünk..bár tulképp nem sokat szólaltunk meg..Csongor egy rasszista paraszt...
Irodalom előtt Vikinek szar kedve volt mer nem köszönt neki vissza a Pozdi..sztem ebből nem kellett volna ekkora problémát csinálni d ehát ő tudja..Aztáőn meg jött a Kiss és elkezdett turkálni a Viki tolltartójába..Viki meg kivett egy papírt ami Pozdi órarendje és nem akarta h a kiss megnézze miaz.. kiss meg ott mondta h naaaa bencze viki had nézzem meeegg...a viki meg ..hát izé..de nem szeretném..ki fogsz nevetni..jajj..ne nézd meg...odaadjam neki niki?...Ha nem akarta volna h megnézze a Kiss akkor megmondta volna h Kiss menj afenébe nem mutatom meg...de .ááh hagyjuk..néha nem értem a vikit... Aztán az órán leveleztünk egyet Zsuval :)
Töri...befejeztük végre zsigmondot..aztán elkezdtük a Hunyadiakat..tök szar h mindig azok halnak meg meg szívnak akiknek én szurkolok..:( :) És a történelem egy nagy hülyeség...az egész semmiről nem szól csak hülye f*szfejekről akiknek alegfontosabb a hatalom meg apénz...Volt valaki a történelemben aki azért lett híres mert pl szegényeken segített???
Föci..filmet kezdtünk el nézni a metropolisokról..nekem teccett..
Tesi..jhsiyfzcvaz..hülye zsuzsanéni....2000et futatott mer még van aki mindig nem futotta le..persze én megint abbahagytam..lehet h bírtam volna de szarom le mostmá...úgyse bírok ilyen szigorú időhatárok mellett 2esnél jobbat futni akkor meg mi a fenének erőlködjek? így is simán beírhatná az 1est és még rosszul se lennék..Megint bőgtem,szokásos,aztán jött Zsuzsanéni h ő a buta és mér nem jutott eszébe h rakjon vkit mellém mer tudja mien szar egyedül futni és legközelebb majd futtat mellettem egy atlétát és milyen buta h ez eddig nem jutott eszébe....???????ez megőrült?????
Aztán összetalálkoztam a Viktorral tesin és ott izélt h ne sírjak meg minden..ari volt :))
Ofő..56os műsorról dumáltunk, filmrészletek stb..
Aztán elmentünk kajálni..szilvásgombóc volt :)) aztán ottmaradtunk 8.órába a műsorral kapcs megbeszélésen..de alig szóltunk bele..sőt..sztem nem is szóltunk hozzá :)) Csak néztük a Mózest aki kint mutatványozott meg krétával firkáltuk egymást..:))
Aztán kimentünk az udvarra nézni Pozdiékat mer fociztak.Megint rajzoltunk krétával apadra..Meg szöcskéztünk :)) Meg kőrösis kultikus játékokat játszottunk :)) Meg csomót röhögtünk,Hát én jól éreztem magam.. :)) Még mikor kimentünk felhívtam anyum h tud e értem jönni..mer reggel mondta h tud..Felhívtam,azt mondta most jöttek a betonosok,majd nemsokára jön..aztán kb 3negyed óra elmentek aZsuk,én ültem még félórát aruhatárba (minek során beszélgettem Emesével +Klárival,végighallgattam amint Kacsa meg Anikó elintézik a dolgukat,meg bejön a Csányi és mondja h mikor ő csókolózott,legalább becsukta az ajtót..:))aztán hívtam anyut h mivan..hát még izé meg hozé majd jön..jó ..fasza... lementem amamához mert ott volt ahugom is..Baromi jó kedvem volt,mondanom sme kell..Útközbe mikor ott a játszótérféleség mellett mentem el,akkor egy pillanatra odanéztem..és ott volt vki... sztem Feramo volt,...tudom h ő volt,de nme mertem többször odanézni h őe...Na aztán leértem a mamához,megnéztem a Balázs Showt megint :)) Ismét azt kell mondjam: Öreeegeeeeeeeemm.... Ma arról volt szó h mondjuk meg a másiknak h kellemetlen szagot áraszt...hihetetlen h egyesek ilyen hülyeségekkel vannak elfoglalva..vagyis,jó,mondja meg..de az meg már mien égő h ország világ szeme előtt közli veled a haverod hogy hé öreg büdös a lábad vagy mittomén...
Aztán megnéztük a Viva Chartot..Meg tanultunk..Meg ettem sütőtököt :))
Aztán 6kor végre odért anyu is..bementünk a DMbe még h tovább húzzuk az időt,aztán 7re itthon is voltunk..megcsináltam még a maradék házim és most itt vagyok,szőlőt eszek..Ja,az előbb ettem valami csokis baba tejpépet...Hát naon fincsi....Nekem nem izlett...a hugom vetette a dmbe..rá van írva adobozára h 6hónapos kortól a kisgyerekkor végéig..hát igen ahugicám még itt tart.. :)) de nemtom,nem lett volna olyan rossz csak még egy zsák cukor kellett volna bele...Mér hiszik azt a kajagyártók h a babáknak nincsenek ízlelőgumóik??
Tegnap elolvastam Zsu egyik naplóját és volt benne a Vízöntőkről 1-2 dolog..ami szerintem tök igaz.. legalábbis magamra ismertem benne...Tök jó, végre egy normális horoszkóp :)
Asszem azt mondta Zsu h a Vízöntő a Mérleggel illik össze, és a Rákkal meg a szex a jó.. Hát.. az Áron Rák.. :))
Hpp nincs több heylem na mek, csá pussz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat