Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 19.

ITT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
Hát cöcö..elég régesrég voltam itt.. Na jó cs 4 napja...de az tök sok..
Hát akkor kezdjük a mai nappal...
Ofin meg föcin próba volt..szövegfelmondás, meg aztán majdnem egybe is elpróbáltuk. Szerintem jó lesz. Nemtom, mindenki úgy áll hozzá h jaj úgyis leégünk, meg elszarjuk.. De sztem Emesének igaza van: Rajtunk múlik, h milyen lesz. Ha mi jól mgcsináljuk, akkor nem égünk le. Ennyi. Szerintem megtudjuk jól csinálni. De holnap majd minden eldől, mer utsó próbák lesznek délután.. Ha nem megy, úgyis addig csináljuk míg majd megy, gondolom.
Törin befejztük a filmet a Szent Koronáról. Nekem tetszett, érdekes volt. Tök fura hogy egyesek ilyen dolgokkal foglalkoznak h nemtomki képe helyén Mária volt cs lecserélték, meghogy mikor és miért... Nekem eszembe nem jutna ilyesmi..
Tesi jó volt, mer röpiztünk. Holnap meg kosár..
Ma nap folyamán odaadtam Viktornak a szülinapi ajándékát. Meg Balunak a Kuba zászlót..ismét egy ölelés :) És múltkor megállapodtunk h elküld egy számot ha én végre hozom neki a zászlót.. és ma mikor odaadtam: "Köszi szépen, tök jó! Melyik számot kell elküldenem?" :)
Ma Viki tiszta fura volt..pl ültünk ott Zsú Eszti Nádi én meg ő, és odajött a Márk..akit tökre bír meg minden, meg írja róla h mien ari..Erre mikor mot ott volt és mutogatott a telóján mindenféle dolgokat akkor meg úgy nézett rá mintha hülye lenne.. Mintha zavarná h ott van és minek van ott.. Szal.. Ugye hát én már pedónak számítok.. mert jóba vagyok velük meg bírom őket.. és úgy tűnt mintha a Viki így a Zsúék előtt nem akarná kimutatni h bírja a Márkot mer akkor őt is lepedózzák.. Szal..á nemtom, nekem ez fura.
Meg a Juro.. "csupa szar helyzet"..aminek fele se szar..de ...No comment.
Ma együtt mentünk haza 4en, aztán nekem sajna elkellett mennem anyámékkal az ElectroWorldbe, pedig a többiek találkoztak 4kor és köszöngetős délutánt tartottak..Biztos tök jó volt.. Utálom h nem lakok Dkeszin, és utálom h anyám állandóan tiszta ideg... mer most is mondja h jó hát akkor menjek, de ilyen tiszta idegesen, és akkor ezek után már kinek van kedve? úgy hogy aztán itthon meg majd hallgathatom h blabla.. Cs nemtom mér baj neki h a barátaimmal vagyok. kdgvsyxlkgubgzv >:(
Nah..ma nemsok hangulatom van írni
Nem volt ma suliba Feramo. De ..hát nem hiányzott..vagyis de..eléggé..mer nem volt kit nézni.. csak. ugyanakkor meg olyan szabadnak éreztem magam mer nem kellett folyton azt figyelnem h hol van és ne nézzek rá... mert nem fogok.. mert nekem kell az a mosoly egy év múlva!! :D
Nah..hát mivel hangulatom nincs, megyek is.
Pusza



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat