Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 20.

Csütörtök..Most értem haza próbáról. 2x próbáltuk csak el, mer 40 perces lesz, így is 2és fél órát ott voltunk. De nekem tetszik. Meg jófejek votlak a fiúk..Boti, ..Juhi, Kiss, Bubu.. Nemom, mostanába valahogy csalódtam bennük.de jó értelemben...A Pető is..meg hát úgy mind :) Olyan másak avgy nemtom..biztos nem másak,lehet h csak én látom másnak őket, de pl a múltkor is Petővel egész értelmesen eltársalogtunk. Meg mostanába nem is olyan köcsögök. Szóval jó:)) Persze kémia órán azér még visszavehetnének magukból..szegény tanárnő.. de amúgy ..bírom őket :))
Németen első órán Lilla néni volt benn.. Még mindig nincs Márti néni, de mostmár remélem jövő7en se lesz, mer lilla néni mondta h megvan neki a az a film, aLola rennt, ami a mf-ünkben volt, és h ha jöv7 csütörtökön se lesz Mártinéni,akkor megnézzük azt,mind2 órán.. Nem lenne rossz :)
Amúgy..hát ma viszonylag normális volt a Csongor, kivéve mikor horogkereszteket rajzolt a Zsu meg az én mfmbe..Nem tom ez neki mire jó... Órán 1x megkérdezte tőlem h hogy van a szüzesség németül..mondtam h mittomén..és Lilla néni meghallotta, és odaadta a szótárat a Csongornak h keresse ki, aztán fel kellett olvasni mer ez ilyen német-német szótár volt.:)) Meg szóba jött Ny meg Kelet Berlin, és arról is csomót elbeszélgettek Pető, Csongor meg a tanárnő.. de tök jó volt mer Mártinéni ilyenkor csitt haladjunk.. ő sose beszél másról soha csak a tananyagról..és még így is lassabban haladunk vele .. Szóval ma tetszett a németóra :))
Aztán másodikórán Hudra, aztán elmentünk kajálni. Mikor vittem vissza a tálcám, akkor jött onnan pont el a Döme..és így hirtelen egymás szemébe néztünk és olan fura volt..én majdnem köszöntem is neki..de aztán még jó h nem.. nemtom néha még mindig olyan érzésem van h egy hülye kának tart amiatt az sms miatt..oké h az már több mint egy éve volt... Na de mind1..Viki szerint meg visszaköszönt volna, mer olyan tutyimutyi :))
Utána 2 matek. Tök szar volt mer akik nem járnak matekemelésre, azoknak ma csak 5 órájuk volt, nekünk meg 7..és ők mehettek fel a tetőre h besötétítsék az ablakokat..mer ugye nem jó a fény a műsorhoz... És úgy szerettem volna felmenni atetőre.. De a mi csoportunkból csak a Boti, Pető, Kiss, Csongor mentek fel, Boti azér mer ő már csinálta, a többiek meg h lógjanak matekról..de mer nem voltak ott, emiatt tök nyugis volt az óra, tök jól haladtunk is, Rózsanéni meg is dícsért minket :)) Meg..hát tetszett ez a 2 matekóra is ..olyan bensőséges hangulat volt, v nemtom.. de jó volt :)) Táblánál oldottunk meg feladatokat, és a Vikit hívta Rózsanéni először..aztán erre én kinevettem a Vikit, ami annyi volt h "he-he" , és azért aztán a következő feladatot meg nekem kellett megcsinálni.. :) Aztán erre viki is kinevetett, mire mondja Rózsanéni h akkor a kövit megint Viki csinálja de aztán meg elfelejtette.. :( :)))
Mikor fentvoltak a Csongorék a tetőn, akkor cigiztek, és bentről a diri látta vki kezébe a cigit ugye az ablakon át..és felment de addigra elnyomta az illető (asszem csongor de nemtuti)..aztán nemtom h kaptak e valamit de mikor megkérdezte diri h ki volt akkor Csongor mondta h "iskola területén elvből nem dohányzunk" ..hát..
Aztán elindultunk matek után Vikihez Mmmmmm-ék után mentünk de aztán mögénk kerültek mer útközbe leálltak dumálni vkivel..ezér mi ettünk egy fagyit..Viki ráadásul madárinfluenzás :)))) (adott puszit és megfertőzött és én még élni akarok!! :) ) na szal fáj a torka de azér evett fagyit :) Jók vgyunk..egész nyáron alig fagyi, erre most mikor jön a hideg.. Na aztán Domdodomék is megálltak fagyizni..de aztán má mentünk, szartuk le őket :) Csak az volt agond h láttuk anyut.. És hát reggel kiakadt h hogy avgyok felöltözve, megfogok fázni..és ráadásul a kabátom meg nem is volt rajtam mikor vikihez mentünk szal.. megkerültünk egy háztömböt h ne lásson úgy.. :)
Aztán Vikinél..jó volt :)) Mutatott képeket.. az Adri olyan jól néz ki..meg van 3 kép a Kissről..azokon ő is jól néz ki :) Meg a Reno mikor Barbival..hhát elég fura ahogy ott állnak, kábé mintha a Reno éppen hátulról..khm..szóval hát.. fura :)) Meg megmutattam Vikinek azt a csávót akivel tegnap a Hotdogon beszéltem. Aztán próbára visszamentünk..aztán azt meg már leírtam.. és most itt vok :)
Jah, Bogiék hoztak haza most este, és Pauluszt is ők. szal megtudtam most 1-2 dolgok..amit ők baromira titkolnak, szerintem semmi extra nincs bennük.. Na de..ők tudják :)
Most meg megyek hugomnak matekházit segíteni.. Csáó!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat