Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-08-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-08-23

Hazajöttünk Brnoból:) Illetve ez nem mosifej.. mer szomi..mer vége.. de mosi h megtörtént:) Hát..nekem ezvolt eddigi legjobb:)
Hát... Mivel kábé 15 percen belül megyek ezért nem kezdem most el részletezni... Tehát jó hogy így belekezdtem..:D
Mióta hazajöttünk azóta várok rá h le tudjak ülni rendesen géphez és meg tudjam írni mi volt Brnoba de eddig nem sikerült... v csak kevés időre jöttem fel.. vagy mikor tovább itt tudtam lenni akkor meg msnen írtak 6an:s Persze nagy számuknál fogva egyikkel se tudtam értelmesen beszélgetni, mindenkinek csak 1-1 mondat jutott de így jártak:D A legbosszantóbb az volt h olyanok írtak akikkel má vagy egy hónapja nem is beszéltem msnen..Miért pont akkor jött rájuk h Nikihiányuk van??
Mindegy..majd legközelebb.. Csak nem látom értelmét h belekezdjek úgy h abbahagyom az első esténél vagy a másodiknál v a harmadik nap felénél..:D Szóval értitek..

Am meg írt a tót... Még Brnoba..vasárnap délbe.. De csak már csak hazafelé láttam... Aztán másnap 2x hívott is.. Aztán msnen végigveszekedtük a beszélgetést.. aztán telón beszéltünk..az normális volt.. Aztán másnap megint végigveszekedtünk majd berágott a Csabára..ill h én meg a Csaba /=semmi:D...:(/.. közölte burkoltan h kurva vagyok meg nagybetűkkel h kapjam be aztán lelépett... Aztán smsek.. Végül a saját faszságába bukott bele.. gondolom nem gondolta h én is olyan vagyok mint a Zita úgyhogy nemtok háttérinfókat dehát tévedett.. Aztán gondolom erre rájött a válaszomból mer azóta nemírt:D Pedig levonhatta belőle h szarok rá h eddig mivolt... ha egyetlen apró icurkapicurka csöppséget megtenne... engem nemérdekelnének az eddigiek.. h milyen volt meg mittudomén... Akkorcsak... örülnék és szeretnék...(L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat