Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 21.

Basssssssszus!!!!!! A ká életbe, nemigaz h nem lehet rendesen befejezni a naplóírást, mert lejár az a rohadt időkorlát és minden elveszik amit eddig írtam!!!!! Elegem van!!!
Szóval.... Ajj de elment a kedvem az egésztől!!
2 napja nem is írtam... Tegnapelőtt este akartam jönni, de a szar net nem akart bejönni pedig egy órán át próbálkoztam... Tegnap meg strandon voltunk meg itt volt a hugikám bnője meg itt is van, és velük elvoltunk, nem nagyon értem rá h feljöjjek.
Tegnap reggel volt a szóbeli vizsgám, utána bőgtem egy csomót mert úgy éreztem h tök szarul sikerült, mer az a pasi makogott, alig nyitotta ki a száját beszéd közbe és én meg nem értettem h így mit mond... Délután aztán visszamentünk az eredményért. Topik: D, Interaktív: B, és a harmadik résznek meg nem tom mi a neve, az meg: C.
Szóval átmentem. A topik D-n baromira meglepődtem, meg a lottés Erika néni is mondta h csomóan kaptak a topikra D-t, amit ő lehetetlennek tart, mert arra mindenki egész évben tanult és készült, és ő ismeri mindenkinek a topikját, és nem hiszi el h erre D-ket kaptunk.. Mer h még egy csomóan kaptak D-t rá.. És mivel 2D az már bukás, volt aki átmegy hogyha a topikja nem D, ezér azt mondta Erika néni, h ki fogja harcolni h azoknak a topikja ne legyen D, és akkor át vannak menve. Aztán elmentünk strandra anyum +hugom +Szoni(a bnője) +én. Tök jó volt :)) Ja, és volt ott egy pasi, akit megláttam és srögtön tudtam h az a Csongor, de nem láttam az arcát, és nem is vagyolk már benne biztos h ő volt, de sztem igen. És miután megláttam, rögtön Feramot kezdtem el keresni h biztos vele van!! Olyan hülye vagyok!! Persze aztán a Csongort egy kiscsajjal láttam, aki a huga, és olyan aranyos volt vele a Csongor! :)) Mindig mikor a suliba beszél róla akkor tök utálattal beszél, de ott meg annyira aranyosan viselkedett vele, meg játszottak, meg hülyeskedtek, meg minden, és tök jó volt nézni h ilyen oldala is van a Csongornak :)) Na ennyi.... Most mindjárt megyünk a hugom évzárójára. Én nem akarok mrt az mindig tök uncsi, igazgató beszéde meg ilyenek... :/
Na majd meglátjuk mi lesz.
Most akkor pá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat