Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-09

Milyen már az új teveclub?????? Hát ez nem igaz...tökre kiakasztott..Főleg a napló..mi az hogy lehet módosítani a régi bejegyzéseket??? Meg h nincs közvetlen gomb a havernaplókra..Meg hogy napok szerint vannak és nem ahogy eddig..ahogy kezdtem a naplót..így ki a fene tud rajta tájékozódni?? Meg az egész teveclub..olyan picik a betűk h alig bírom elolvasni!! Meg nincs gomb h tevémhez.. így most sokkal bonyolultabb oda eljutni.. meg vááá az egész.. lassú is.. de ha ezeket visszacsinálják akkor jó lenne..Meg inkább azon változtatnának hogy lehessen többet írni a naplóba... Grr... Olvasom itt az üzenőfalat..mindenki írja h vissza a régi teveclubot, meg itt tüntetnek az új ellen.. :)Szal azér nem csak én látom így a dolgokat.. :)
Nah.. ma szerda.. vasárnap..nem is tom h vasárnap írtam e.. hétfőn Lotte volt úgyhogy nem (tök szar meg uncsi volt most a lotte.. azt vettem észre hogy amikor nincs a motorospasi akkor majd elalszom az órán...:) ).. kedden..kedden meg nem jött be a teveclub.. az ÚJ ÉS JÓ TEVECLUB!!.. ma meg itt vok :)
Egyébként történt egy s más mostanába..nem nagy dolgok..de történtek :)
Pl... Zsuval szombat este veszekedtünk egyet.. (Mostanába mindenkivel veszekszek..velem van a hiba??) Úgy kezdte h elmondta mi a baja.. nemtom én nem igazán értettem hogy az miért baj de hát jó megbezséltük.. idegesek voltunk közbe aztán lenyugodtunk.. Vasárnap reggel írt egy smst az annyira aranyos volt, tök jól esett.. :) Én meg válaszoltam csak nem az otthonijára amiről írt hanem a sajátjára mer úgy biztosabb hogy ő olvassa el és nem más.. Csakhogy nekem rossz szám volt meg.. Tehát akkor ezért nem válaszolt a múltkor sem.. Este megkérdeztem Esztit, ő mondta h nem az a száma, aztán megadta és elküldtem neki még1x az smst.. Aztán hétfő reggel meg végülis egész jóba voltunk szal nem úgy mint pl a nyári izé után amikor meg napokig nem szóltunk egymáshoz..de ez így jobb volt..:) Örültem hogy szólt hozzám.
Aztááán... felvett partnernek az Elemér... Drága Viki megadta neki a címem..vagyis kérdezte h megaadhatja e de hát az meg hogy néz már ki ha azt mondom h nem?? Tehát most kénytelen vagyok elviselni a társaságát de váá annyira idegesít olyan hülye !! Meg az idióta villogós szavait utálom!! grrr..
Fornaxnak írtam levelet a múltkor, meg a Briginek meg az Edinának is.. még egyikük sem válaszolt.. Csak Fornax most nemtom..valami baja van velem? Mer ..tegnap is az volt anevem h most ne írjanak majd jövök.. csak azért voltam fenn mer a Beninek kellett küldenem valamit..nem is bezséltünk csak ment a küldés én meg tanultam .. Na és addig Fornax elérhető volt.Aztán mikor n is elérhető lettem és ott voltam, abban a pillanatban ő átváltott nincs a gépnél-be..kicsit olyan volt mintha.. :(
Tegnap msn egyébként izgi volt..:)) Viktor bevont valami bezsélgetésbe ahol már voltak 8an.. senki nem simert senkit és mindenki kérdezgette h ő ki és te ki vagy ti kik vagytok és én ki vagyok... én meg csak kussoltam :) aztán lrendeződtek a dolgok..én meg szóba keveredtem valami sráccal.. akiről kiderült h a Viktor unokabátyja.. és aztán megszakadtam szal kimentem a közös dumálásból is..utána a Viktor meg ott nyagatott h vegyem fel partnernek a Dávidot én meg mondtam h dehát minek, ezen veszekedtünk aztán a srác megoldotta a helyzetet mer ő vett fel enegm...
Aztán mi volt még mostanába.. van suliba Feramo... Hm hát nem teljesen úgy érintett mint ahogy szerettem volna..azaz igencsak megérintett mikor megláttam.. Ének előtt volt , mentünk fel tesiről és ott állt az énekterem előtt..és megláttam és hát húú..megdobbant a szívem majdnem elolvadtam..hogy milyen jó pasi, hihetetlen (a Zsu meg kapott tőle pusziiiit....(L) Istenem mit meg nem adnék ha egyszer kapnék tőle puszit.. meg ha.. na jó nem folytatom :) ) Szal hát ..még tetszik de.. de tök idegesítő mer most hogy elhatároztam hogy nem nézem, állandóan ott van a fiúk körül tök közel..így meg hogy ne nézzem?? Jaj nehéz ez így.. és az a nézése..aj.. Azt bírom ahogy a Vargára tud nézni..mint a könyvben az igazi Feramo..az az "Akarlak itt és most" nézése..csúcs.. :))
Na asszem semmi más izgi..
Most épp a mókusoktól hallgatom a Bizalmat.. :)) Kicsit brutál szám de nekem tetszik :)) Ezt a Levi mutatta..mikor egyszer hazafelé áthívott magához....jajj akkor még olyan aranyos volt.. most meg.. Pl ma megint fura volt mer tesi után dumált a tanárúrral de köszönt meg vigyorgott meg kérdezte h kérek e Gerás posztert.. szal egész normális volt de amúgy msotanában meg tök bunkó van amikor nem is köszön meg ellopkodja a tollam meg még tartozik is ... én hülye meg úgyis fogok neki legközelebb is ha kér vmit.. na mind1... én hibám...Csak azt nem értem h néha mért jófej máskor meg mér bunkó..:(
Na most hogy így megújult ez az izé is már nemtom h kábé mennyi helyem lehet még a naplóba .. Szal írom míg be nem telik aztán megtapasztalom..:)
Ma voltunk gyógytesin Esztivel.. Utána meg megnéztük a Pali képeit.. Öregem annyir baromi jók, olyan ügyes a Pali!!! Tiszta élethű ahogy rajzolta pl az állatokat.a szemük tök jó..meg vannak villanykörtés rajzok is azok is olyan királyak! Tök aprólékosan meg van rajzolva az összes meg az üvegükön ahogy megcsillan a fény meg ahogy átlátni meg hát hihetetlen..én olyat sose tudnék.. Meg van egy öreg női arc.. azon tök kevés vonal van és azthiszi az ember h hát ez tök egyszerű.. de meg nem mer kevés vonal de mégis anyira életszerűen hat...tök sok tehetség kell hozzá.. kivi vok meddig tartott míg egy ilyen rajzot megcsinált...
"Hey Mr DJ song pon de replay hey mr won't you turn the music up.." lalala..tök jó szám olyan seggrázós h a Vikit idézzem..hát igen,nem is kicsit :)) de nekem teccik olyan jó ritmusos..meg a klip végén a pasik csinálják azt a biciklit vagy mi a fenét.. az jól néz ki:))
Huh mennyi hely van má még??
Ma gyógytesin volt a Tündi id és most a megszokott SZETTE mellett a Paulusz Niki volt a kibeszélősdi témája.. Bírom a Tündit egyébként mer jófej meg tök jókat lehet vele röhögni (pl a Börzsönybe favágáskor :DD ) meg minden , viszont sosem lehet tudni hogy téged épp mikor bezsél ki a hátad mögött.. Még Anikót az állítólag legjobb bnőjét is képes kibezsélni meg mindenféle rohadt ribancnak lehordani ha ő nincs ott...
Jha ma teisn magasat ugrottunk :)) És 115centi volt az 5ös a 120 meg plusz5ös és nekem sikerült az 5ös :)) a plusz már pont nem..tavaly is akkor épp egy tesiegyetemen hallgató csajszi tartotta a tesiket és ő azt mondta h amúgy jó a technikám csak húzzam be a seggem :) És igen általába ez a bajom meg a lábam, azokkal szoktam leverni a rudat.. De tök szar mer hiába tudom h emeljem fel a lábam mer ha ott vagyok akkor a levegőbe ez nem fog eszembe jutni... Na mind1 a lényeg h megvan az 5ös :)) Meg Zsunak és Esztinek is sikerült de sajna Vikinek nem pedig neki is ment volna sztem de fél a rúdtól az a baj.. sztem.. pedig az a lényeg h gyorsan kell futni aztán ha ott avyg akkor már úgyis jön magától a többi... Na de ez van..
Nemigaz má h mennyi hely van még ...!!!!
Ma tök vicces volt, törin is utána föcin is a fiúk óra közbe bekapcsolták a tvt, Erika néni meg föcin lőször észre se vette aztán meg mikor igen akkor mondta h és mi meg röhögünk de nem szólnánk..:)))
Német előtt meg..váá.. Márti néni (ja már van Márti néni :) :( ) behívatott a könyvtárba és közölte h szar lett a dogám (nem mondja... én is tudom..) és hát mindenki más megtudta tanulni (aha aha..csak jó volt a puskájuk) nemhiszi h pont én nem.. Frankó mostmár 2 3asom meg egy 1esem van németből..jól állok.. :)
Meg holnapra se tanultam de áá most nincs is kedvem hozzá...
Mostmá télleg mikor telik már be ??????
Nemigaz pedig eddig is csak ennyit lehetett de máskor mindig írtam volna még mostmeg sehogyse jutok a végére ht ez nem igaz!! :))
Télleg sztem most lépek..Majd legközelebb megtapasztalom h mennyit lehet írni..De azt legalább már tudom hogy sokat..:))
Nah csáó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat