Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 1.

Elkezdődött az október. Még 2 hónap az őszből , aztán tél van :)
Jajj, de én inkább nayarat akarok...Tök hideg van már most is..pedig még most volt nyár... Itt vagyok egy szoknyába meg egy topba, már vettem fel pulcsit is még tökre fázok...bár lehet h nem ártana jobban felöltöznöm de már mindjárt úgyis fürdök..Meg nem volt kedvem átöltözni.. Mer volt aRádió1en a La tortura :)) és felöltöztem ebbe, meg felvettem a hastáncos kendőmet..és táncoltam :) Aztán jött a hugom és beszállt és együtt táncoltunk :)) Aztán jött a Turn me on.. de rég halottam azt aszámot.. tökre szeretem pedig..:) Csinált is egy videót rólam ahugom, tök szemét volt.. bár nem is lett olyan rossz... csak a végén mondtam h hagyja abba.. na és még azt is felvette ..és azt nem kellett volna :)
Amúgy mást nem nagyon csináltam ma.. Megcsináltam a töri meg amatek házim..meg bemásoltam a fizikát afüzetembe, mer pénteken itthonhagytam afüzetem.. Úgyhogy már csak anémet meg az angol házi van.. Jajj..meg a bioszt le ekll írnom az Esztiről..egész órán körmöltem de így se sikerült mindent leírnom..úgyhogy elkértem a füzetét..
Ma reggel...vagyis délelőtt volt a Szüreti Bál.. és én nem mentem el.. pedig erre is tökre szerettem volna..fel is keletm reggel korán, hajnali 9kor.. felöltöztem, aztán anyum mondja h hát otthon kéne maradnom h a MotoGPt felvegyem.. mer ha akkor elindítja mikor elindulnak akkor előtte még egy órát felvesz és akkor nem fog kiférni teljesen a kazettára a 250es..bélabla... vagyis csak blabla :_). vagyis :) mivan, nemtudok írni???
Na és akkor mondtam h és ha beállítja a videót h vegye fel..? De hát az nem jó mer kitudja h pontosan mikor kezdődik stb,stb.. Grr... Na mind1.. szal itthon maradtam.. Úgyhogy ez volt 7 éve az első Szüreti Bál (meg a tegnapi Néptáncest) amit kihagytam... Pedig mindkettőre szerettem volna menni.. És ez volt ahugom utsó fellépése is. És..ááá ..én még akarok menni táncra... Tök jó volt, amúltkor is énekórán hallgattunk székely zenét, és tökre táncoltam volna rá :)) Ha kell még Józsibával is.. bár azt alegjobban a Palásti esztivel szerettem..de ő már rég nem jár.. És tök szar h már nem járok.. Bár jó is mer mindig viszonylag időbe hazaérek és nem 6kor meg ilyenek... De én akkor is még szeretnék járni..mondta is tavaly Józsibá h nem akarok e menni Sződra vagy hova táncolni..nagyobbakhoz.. hhát ité... az tök messze van... meg biztos sokkal szigorúbb is..és én amúgy is ezt társaságot szerettem ... Grrr... De szar..
Ma megbeszéltük Zsúval h holnap 5kor találkozunk a viki előtt aztán 4en elmegyünk a Búcsúba.. Biztos tök jó lesz :)) Aztán felhívtam a Vikit h elmondjam neki mit beszéltünk meg, mer ő elment apujához.. és holnap jön majd haza.. Mondta h (hú, most megy az Obsession a rádióba...(L).. erről mindig Harkány jut eszembe.. a strand....a Robinson Büfé..meg az Ádám és a Gábor... ajhh de rég volt.. :) És ajhh de jó volt.. emlékszel Viki? :)
Na szóval mondta a viki h volt náluk az Elemér... hogy az Elemérnek milyen szép kék szemei vannak....!!!!! komolyan...gyönyörűek.. meg jó pasi az Elemér.. :)
Meg mondta h találkozott a Marcival.. és h most bunkó volt..vagy szmét..nemtom..és h haragszik rá kicsit... meg h ott volt vmi haverja az Áronnak, és h vele is pusziviszonyban van mostmár.. nemtom h ez h jött a képbe..nem teljesen fogtam fel..de majd elmondja :))
Nah .. mennyi mindent írtam, öregem..
Hú, most az előbb mgtaláltam az egyik "könyvem" ..amit még tök rég kezdtem el (I'll take you to the Candyshop...) írni.. És most folytattam..írtam bele kemény egy oldalt :)
Ja, az előbb elkezdtem írni a GPről... vége lett a 125nek..end dö vinör iz.....időhúzás... hatásfokozó csend... TALMA!!! :)) Szegény Lüthi meg csak... nemistom hányadik lett... de elesett a világbajnoki címtől..azt mondták.. :(
A GPben meg Rossi nyert :) Szokásához híven :) Bár idén már volt asszem 4 verseny amit nem ő nyert...
A második Melandri, a harmadik meg NICKY HAYDEN!! (L) :) (La tortura a rádióban..Ay amor.. es una tortura..perderte.... de imádom...!!) --> mint Nickyt :) Tök ari volt, mikor még a verseny előtt, mutatták őket, Ktarba voltak, és ő meg felült egy tevére.. :) és..váá milyen ari volt :)
Szegény Gibernau meg megint avégefelé hibázott..va most nemtom mivolt tulképp... de az első helyről.. úgy sajnálommár..régebebn tök beképzelt köcsög volt .. de mostmeg már nem.. szegény, egyszer már igazán nyerhetne..
Nah..szerintem én most akkor megyek is..úgyse bírok semmi értelemset írni.. :)
Nah csájjó



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat