Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-05-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-05-24

Kedves Naplóm!
Ma vasárnap van, megreggeliztem; tejeskávét és mákos rétest. Alapból nem vagyok édesszájú a mákos rétesre gondolva, de kaptam a rétest, nem akartam kidobni, így ez lett a reggelim. A tejeskávé elméletileg fel fog pörgetni, most kiadom az utasításokat magamnak:)
1./ Felkelni a gép elől.
2./ Emberi külsőt varázsolni magamnak.
3./ Piacra menni, valami ízletes ebéd-levesnek valót vásárolni, ötlet a karfiolleves. Régen ettem már karfiol levest, a karfiolt még drágának találtam az utóbbi hetekben, azóta remélem már csökkent az ára, ha meg nem akkor "B" terv kell friss zöldségből, ha nem találok kedvemre valót akkor lencseleves lesz, de inkább maradjak az eredeti elképzelésnél.
4./ Megvalósítani az ebédprojektet.
5./ Kimenni a szabadba, most úgy tűnik nem fog szakadni az eső, kell a friss levegő Ditte!
6./ Az 5. témakörhöz, jó lenne elmenni futni a ligetbe. Egy időben csináltam, ismét kellene,friss levegő, mozgás, nem kell halálra futni.
7./ Ha a 6.pontot csinálom, mit vegyek fel? (Legging és póló, OK.)
8./ Okos Edit, az ebédhez második féle is kell. Csirkeszárny és darált hús van itthon. Még nincs ötletem mi legyen. Sült csirkeszárny , holnap meg valami a darált húsból.
9./ Futás után fürdés, megnézni, hogy a Shild ügynökeinek a következő része fent van-e már a neten, s olvasás, még a regény története nem nagyon pörgött fel, lehet, hogy nem is fog :), akkor is ki kell olvasni... Hajrá !!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat