Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-18

Kedves Napló!
Ma hétfő, 12 óra 29 perc, 28 fok (itt vagyoik plédbe beburkolódzva és fázom).
Ma 11. alkalommal való telefonálás során felhívtam a házi orvosomat, elmondtam, hogy covidos lettem. Balga én, ma is készítettem covid tesztet (csak tudnám minek, amikor pénteken is csináltam és az eredmény, hogy még mindig az vagyok, nem is tudom mit vártam) és megerősítette, hogy covidos vagyok.
Este nem aludtam ismét. Lánykám szerint majdcsak elfáradok egyszer. Nagyon fáradt vagyok, de aludni nem tudok. Viszont úgy érzem tele vagyok energiával. Talán ez utóbbit a tea teszi, amibe cukrot is teszek, talán nem kellene. Mivel nincs étvágyam, nagyon-nagyon nincs, így teát iszok cukorral. Ma 5 órától idáig magamba erőszakoltam egy fél szelet pirítóst is, de tényleg erőszak volt, mert tudom, hogy enni kell, de szinte kifordult belőlem majdnem. Fogyókúrának kitűnő, bár a tea cukorral, nem is tudom.
A házi orvos azt mondta, hogy két naponta jelentkezzek telefonon be. Amúgy egyáltalán nem figyelte mit mondok. Az utolsó mondatrész, amit mondtam neki telefonon a hogy van ra az volt, hogy 37 éd 38,5 fok között ingadozik a hőmérsékletem, mire ő, akkor hőemelkedése és láza nincs diktálta az asszisztensnek, mondtam telefonon, hogy de igen van, de nem foglalkozott vele. Nem fiatal már és borzasztó, vagy ezt kell írnia nem is értem, remélem gyorsan megjavulok. Igen, a csoda a bolondok aranya, de a remény hal meg legutoljára.
Hisztis és nagyon nyűgös vagyok. Voltam öt gyógyszertárban, mire megjelölt vitaminokat beszereztem és vettem még covid teszteket is a családnak. Remélem nem fertőztem meg a dolgozókat, még szerencse reggeli korai időszakban voltam, amikor senki nem volt bent vásárolni. 7,30 körülő időszakban érdekes, hogy semelyik gyógyszertárban sem volt vásárló (bár megértem, nekem is az ötödikbe kellett bemennem, hogy kapjak mindent). Papírzsebkendőt viszont nem vettem, jó a wc papír is. Lehet, hogy ostobaságokat írok, de lázas vagyok, igaz nem magas, csak 38,5, de fogjuk rá, majd 39 fok körül csillapítom, most nem zavar a hőmérséklet emelkedésem (legalábbis dolgozik a szervezetem).
Hajrá mai délután! Kiolvatam tegnap két regényét és az egész regényciklusát a kedvenc írónőmnek, sajnos nem maradt mára már több (be fogok csavarodni, valamit tennem kell). Legszívesebben kimennék főzni vagy sütni valamit, de nem akarom összevírusozni a konyhát, marad a főzés a többi családtagomnak. Szegényeket sajnálom munka után ők nem szoktak ilyennel törődni, én meg nagyon haszontalannak érzem magam, nagyon nemm szeretem ezt a helyzetet!
Összeszedem magam és nezek egy filmet. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat