Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-18

Kedves Napló!
Ma kedd, olyan semmilyen kedv kedd és az időkép szerint 6 óra 44 perckor 11 fok van.
Tehát kedd, menni kell dolgozni (minő meglepetés, tegnap alig dolgoztam a számítógépes rendszer lassúsága és gyakori elérhetetlensége miatt is, így mára rengeteg dolog lesz). Menni kell. Régebben szívesen mentem erre a munkahelyre, hiszen nagyapám is dolgozott ott (hiányoznak a nagyszüleim, nagyon sokat adtak nekem az életben) és valahogy úgy éreztem van tekintélye a helynek, ma már nem igazán érzem ezt, bár az odon falak, ha mesélni tudnának biztosan sok-sok számomra is érdekeset mondanának el (bár érzem), de most már csak színház az egész sajnos. Viszont dolgozni kell valahol, mert a számlák nem fizetik be magukat háttér nélkül és nincs, aki befizesse helyettem őket. Úgy terveztem 7.00-ra megyek be dolgozni, mert állítólag valaki fegyelmit kapott, mert korábban bement dolgozni másfél órával (hihetetlen, hogy ilyen is tehetnek, de mint fent említettem ez a cég is már csak 'színpad, színház' nem igazán más. Gondolom fél órával korábban megyek nem lesz baj, sajnos vagy talán szerencsére munka után tényleg nem maradhatok, mert más feladataim vannak, melyeket nem tudok odázni. Most pl. főzés lesz. Kivettem fél kg húst, fogalmam sincs mi lesz belőle, de ebéd az biztos, elképzelhetőnek tartom, hogy kiszaladok még hozzá húsért, de az is lehet, hogy nem,majd látom.
Tehát munka, háztartás és alvás. Már nem is olvasok, nincs semmi érdekes, ami könyv, regény lenne. Ez van/volt/lesz (létigéink, kedves középiskolai magyar tanárnőm, ha tudnád mennyire szeretettel gondolok rád, sokan nem kedveltek, de én mégis, talán érezted, talán nem, lehet, hogy el kellett volna mondanom, de nem tettem, mert szinte mindenki utált. Fura a fősulin is olyan tanárnál írtam a szakdolgozatoma, akit szinte mindenki utált, fura vagyok, de talán sajnáltam őket, vagy megláttam bennük a különleges rejtett csodálatos oldalukat, ez van).
Még nincs 7.00 óra, de citromos kólát iszom (szomorú sors ügye, vagy mégsem, bent nemsokára készítem a teát, fogynom kellene 4 kg-ot legalább, hogy fog ez menni, hiszen alig eszem, de a cola megmaradt bontottan hétvégéről, húsvétról, csak ne romoljon el... Kicsit álmodozom és indulok a fantasztikusan ódon, de felújítás alatt álló épületbe, kicsit figyelem a régi múlt hangjait, ha hallom a fúró és más berendezések hangjától, de ezek nem olyan füllel hallgatható hangok, olyan belsőnkbe szólóak, de figyelem a színházat is. Ma reggel rápillantottam a napi horoszkópra is (már rég nem szokásom, de ott volt), nem ígért jót, bár az első mondat után abbahagytam az olvasását. Remélem nem lesz igaza... Csendben figyelem majd a 'színpadot' és 'színházi társulatot'. Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat