Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-11-06

Kedves Napló!

Ismét hétfő, 6 óra 20 perc és 9 fok.
A múlt héten lezajlott a halottak napja a szokásos módon, szeretteinkre, akik meghaltak amúgy is gondolok, de most vittünk ki mécsest és koszorúkat is, ettől különbözött ez a nap a többitől.
Hideg van. Csak egy szobában fűtünk, mert ott mindig hűvösebb van, illetve nyáron ott hűtünk, mert ott nagyon meleg van, tehát időjárástól függő a hőmérséklet.
Összeszedem magam, kicsit tanulok. 150 kérdésre szeretném tudni a megfelelő, helyes válaszokat. Fura vagyok, még nem is járok a suliba, de már tanulom az anyagot és a kérdésekre is a választ. Ez vagyok én, elméletileg januártól ismét lesz lehetőség a tanfolyamra, amire jelentkeztem augusztus végén. Talán jelzik, hogy felvettek. Szeptembertől nem vettek fel oda, mert túlképzett vagyok (követelmény az általános iskolai végzettség volt), tudok én szakma tanulási lehetőségre jelentkezni:)), bár nagyon valószínű, hogy nem is fogom tudni használni, de imádok új és új dolgokat tanulni, ami még kicsit kötődik is a munkámhoz. Majd látjuk. Jelenleg a 150 tesztkérdésből 27-re tudom a választ. A tudás pedig hatalom, amit én csak 6 alomnak (alomtálcának) hívok magamban. Ilyen faramuci kérdések vannak benne, mit kell ismernie minden dolgozónak a munkahelyen. Ha nem tanulom meg a helyes válaszokat, akkor bukta az egész (alapból a mentési tervre és ellenünk való védekezés módra és ilyemikre nem gondolna a józan, paraszti gondolkodású ember és szinte az összes kérdés ilyen, kivéve a pár szakmai, ami szintén hagy némi kivetni valót. pl. meddig kell megőrizni kérdésre a helye válasz, amig munkaviszonyban vagy és azt követően is, ez a munkahelyi titok:))-.
De hagyjuk ezt, mert hétfő, lassan indulok. Ismét kaptam egy újabb kolléganőt. Ő a nyolcadik, aki itt van mellettem, de mind elment. Remélem nem miattam, szerintem mindenkit megtanítottam a feladatra, de kezdek belefáradtni, hogy mindenki itt hagy, jobb lehetőségeket talál 'ennél'.
Tehát mai nap, mára készítettem káposztás galuskát baconnal és kicsike kolbásszal, paradicsomszósszal. Szerintem nagyon ízletes lett. Új recept ez is. Munka után másik munkahely, majd haza, holnapra még marad káposztásgaluska is. Hosszú hét lesz, bár pénteken szabin leszek, hurrá, csak másodba kell mennem dolgozni 13,30-ra. A szerencsejátékon ismét nem nyertem, egy ötös és egy hatos lottóm van, skandinávot már nem veszek. Lassan csökkenteni kellene, öt hetes ötös lottó is elég lenne, megnézem melyiknek nagyobb a nyerési esélye, no azt fogom meghagyni. Logikus lenne a hatos lottó, bár ott nem tudom mennyi számból lehet választani, bár az ötös lottó számskáláit sem tudomm hogy mennyiből lehet választani, talán a hatosnál a 6 a 45-ből, vagy az valami aránypár kémiai vegyületnek, talán nem, vagy valami háborús stratégia, történelem 45 főből, csak hat jött haza, vagy jobbik esetben 45 főből 6 fő a veszteség (bár ez is borzasztóan sok), legyen inkább 45 db galuskából 6 kipotyogott szaggatás során (ez letakarítható gyorsan). Álmodozom, már indulni kellene, de húz az ág/ágy bármi más is.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat