Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-22

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 23 perc, már ennyi az idő, ki kell szednem a mosógépből a ruhákat, hideg van, 1 fok.
Ruhák jelentem kiszedve. Ez a reggeli 20 perces mosás, pár ruháé, tegnap volt Andris fürdőben, törölköző, f.nadrág, Barbnak egy sapka és egy sál (ez utóbbit nem hiszem, hogy használni fogja már, mert vett másikat, de hátha azt használja, ha mosásba kerül az) és pár fehérnemű. Nagyon szeretem ezeket a reggeli pár holmi mosását, így nem szaporodik fel hétvégére és másnap reggelig meg is szárad. Hétvégére az ágnemű és nehezebb holmik, mint nadrás és pulcsi mosása lesz.
Tegnapról még maradt dubarry szelet, csak zöldséges rizst készítettem hozzá. Ma legényfogó vagy palóclevest fogok készíteni (nekem ez ugyanaz), ha mindenki úgy látja jónak, vagy zöldbabfőzeléket tükörtojással, még szavazásra fogom bocsájtani, bár az is elképzelhető, hogy valami mást találnak ki, amit talán jóváhagyok. Barbinak kicsit rossz az emésztése, nem tudom miért. Próbálok egészségesen főzni, egészséges alapanyagokból. Tippelek a goji bogyóra, ezt hétvége óta esszük, lehet, hogy nem igazán tetszik a szervezetének. Ez utóbbit hanyagolni fogom, illetve javaslatot teszek rá, hogy hanyagolja ő is.
Ó tegnap ismét beíratkoztam a suliba. Következő hétfőn kezdek, bevallom nagyon várom! Hétfő-kedd-szerda 16 órától 18 óráig lesznek az órák, 17-20 óráig lennének, de azt mondták egyenlőre így tervezik. A három napból egy nap hiányozható, szívesen mennék mind a háromra, annyira lelkesedem.
A másodállásomról semmi hír, ma ismét ráírok a főnökre. Múltkor nem írt semmit, elképzelhető, hogy megbántottam valamivel -képes vagyok rá-. Nagyon kíváncsi vagyok, elméletileg holnap jön ki a kórházból, bár az is lehet, hogy hamarébb kijött, csak nem jelezte -erre is képes ő-. No mindegy, én rákérdezek, így illik és kívácsi is vagyok mi újság vele. Bár nem fog örülni annyira, mivel csak két napom lesz szabad és esetleg még egy ha két napot fogok járni suliba.
Egészen hozzászoktam a másodállás nélküliségbe, több időm van itthon finomabbakat főzni, nem csak este összedobni valamit másnapra. Bár ma jelezte Barbi, hogy nem túl finomak a reggelik. Új dolgot kell kitalálni a reggeli szendvicshez. Talán a lenyomós szendvics jó lenne, régen csináltam már jó sok sajttal. No majd látom/látjuk!
Tegnap mostam este hajat, lehet, hogy torzonborz, de nincs hangulatom kisímítani, azért ránézek hátha így is jó lesz. Hajrá mai csütörtök!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat